Fargesia -> RE: Moj način zdravljenja PCO (14.12.2006 18:29:57)
|
Živijo punce! Vidim, da teče pogovor o Aglurabu. Naj vam zaupam mojo zgodbo: Maja 2001 sem pričela z jemanjem KT (Minulet), ki sem jih jemala do novembra 2003, ko sem jih opustila zaradi slabega počutja. Do februarja 2004 je bila menstruacija redna, nato pa je do maja nisem dobila, zato so krvavitve sprožili (10.5.). 10 dni po sproženi krvavitvi sem ponovno zakrvavela in nato ponovno čez en teden. V juniju in juliju menstruacije nisem imela. V juliju sem bila napotena na Endorinološko kliniko, kjer sem dobila Aglurab (ugotovljen je bil sindorm policističnih ovarijev). Terapija naj bi trajala pol leta, vendar sem tablete, po posvetovanju z zdravnico, ki je vodila preiskavo, opustila zaradi nenehne slabosti in bruhanja. Avgusta 2005 sem dobila spontano menstruacijo. Jaz sem bila vključena v študijo dr. Mojce Jenstrle (Endokrinološka klinika). Tam so me testirali za vse mogoče in ugotovili, da nisem sladkorni bolnik oz.da niso težave povezane s sladkorejm. Kot sem že zgoraj zapisala, sem Aglurab nehala jemati, ker sem nenehno bruhala (že pri polovičkah!). terapija traja pol leta, ker se naj bi šele takrat pokazali prvi rezultati. Moram pa vam še povedati to, da o sem bila novembra v Leonišču, me je ginekolog vprašal, če jih še jem, pa sem rekla da ne...mi je rekel, da če bi jih še jedla, bi jih morala prenehat. Sem pa na Endo spoznala eno punco, ki je z Aglurab shujšala 20 kg!!!!! in se ji je vse uredilo že o teh mesecih! Lep dan[sm=rozica.gif]
|
|
|
|