DORI -> CIGANSKA POSLA (7.6.2006 7:45:30)
|
Došla ciganka kod ginekologa, skinula se. Jadnika zahvati nevidjeni smrad. Vidi ona šta je pa mu kaže: ''Šta se mrstiš, da si hteo da ti posao miriše, postao bi cvećar!'' Pita cigan cigana: "Jesi ikad lizao čistu pičku?" "Pa šta tu onda ima da se liže..?" Priča cigan sa sinom u vojsci - telefonom: ''Sine žena ti se porodila." ''Odlično tata, šta sam dobio sina ili ćerku?'' "Dobio si brata, budalo!" Dolazi ciga kod doktora i žali se. ''Joj doktore moja žena neće da mi puši!" Doktor će na to: ''Nemoj da se sekiraš, stavi eurokrem na njega pa ćeš da vidiš'' Prošlo sedam dana - eto cige opet kod doktora, i doktor ga pita: ''Je li cigo, da li ti žena sad puši? A na to će ciga: ''NNEEEEE, ne može da dodje na red od dece.'' Sretnu se dva ciganina. - "Gde si pošo, Radovane?" - "Idem u radnju, da kupim cipele!" - "Ajde majke ti, kupi i meni jedne, ako te ne uhvate!" Kresnuo cigan neku mladu nevinu, pa ga malo ogulio. Vrati se kući, pa da malo smanji bolove, izvadi jogurt iz frižidera, sipa u čašu, pa ga umoči. To sve krišom gleda ciganka, pa se misli: "Da sam juče umrela, ne bi znala, da ga tako puni." Ošišao se mali ciga do glave, i dodje kući pred majku: - "Mama, mama pogledaj, ja sam sada skinhed! - "Šta s' bre? Dodji 'vamo!" Ubi majka maloga od batina. Posle pola sata batina, nailazi ćale, i mali opet pred njega: - "Tata, tata vidi ja sam sada skinhed!" Uhvati i ćale da leši klinca, pa ga i on još pola sata izudara. Gleda mali ciga: "U majku mu, tek sam sat vremena skinhed, a već mrzim cigane!"
|
|
|
|