|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLEČINE SPODAJ
6.6.2006 14:46:06   
Anonimen
vem, da je mogoče malo nerodno, ampak vas bom vseeno vprašala, ker se mi zdi da smo zato skupaj ker se vse zmenimo.
sem v 29 tednu, in me spodaj mčno boli, kot bi mi vse narazno vleklo. najbolj boli zjutraj, ko se vstanem in komaj hodim, kot raca!
ali je to normalno? kaj bi lahko bilo.
hvala vsem za odgovore,user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLEČINE SPODAJ
6.6.2006 14:55:27   
TINA ZAJEC
ojla,

jst sicer še nisem tako daleč (19. teden), ampak se mi zdi, da se ti verjetno vse skupaj razteza-ker mene tudi že rahlo začne boleti, pa baje, da bo z vsakim tednom malo bolj bolelo,ker sedaj otroček rabi že več prostora. Ampak, če te zelo skrbi, pa najboljše, da vprašaš svojo dohtarco-nimaš česa zgubit, razen časa:)

pa veliko užitkov v nosečnosti...jst šele zdele počasi začenjam dojemat in uživat:)

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2006 14:57:09   
Anonimen
oj tina hvala za odgovor. pol, pa verjetn že čutiš prve brcike a ne? moje so zelo  močne, to je najlepši trenutek

(odgovor članu TINA ZAJEC)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2006 20:32:57   
Jančika_
Tole je žal normalno - počakaj na naslednje nosečnosti, ko je še bolj izrazitouser posted image . Jaz sploh ne zmorem narediti prvih par korakov po vstajanju in stojim in se majem, dokler ne mine....gre pa za širjenje medeničnih kosti, skratka telo se pripravlja na porod.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 6.6.2006 20:34:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2006 20:45:52   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Tole je žal normalno - počakaj na naslednje nosečnosti, ko je še bolj izrazitouser posted image . Jaz sploh ne zmorem narediti prvih par korakov po vstajanju in stojim in se majem, dokler ne mine....gre pa za širjenje medeničnih kosti, skratka telo se pripravlja na porod.

Jančika prosim nehaj-bolj že ne more bolet, kt je prvič, no! Sem na koncu hodila kt da bi imela 3 kole v riti, pa zadnji mesec nisem niti ene noči prespala, ker je neznosno bolela medenica in kosti na stegnih in ritiuser posted image user posted image user posted image No vsaj upam,da ne bo tok bolelo- matr pa pravijo da v drugo ni tako hudo, ker je že vse raztegnjeno!

Gledam pod tvoj nick-a bo Kajetan? Pol se je pa Pušenjak zmotu, al kako?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2006 20:46:01   
Nitka
Take bolečine sem imela v 1. in jih imam tudi zdaj v 2. user posted image . To je raztezanje vseh tkiv.
Počivanje na boku tu najbolje pomaga in na dolgi rok seveda gibanje, kljub temu, da boli.

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2006 20:58:00   
Jančika_
Eva, ja, Puši se je taprvič zmotiluser posted image . Je pol moj G na morfologiji rekel, da bo 90% fant. Sem pa šla k Pušenjaku še na kontrolo rasti pri 32 tednih in evo, jajčka čez cel ekranuser posted image .

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2006 11:22:29   
Anonimen
Meni pa se dogaja da me ful boli, kot da bi mi nekdo špikal v okolici želodca. To se pa ponavadi dogaja zvečer. Je pa res, da pijem železov sirup in ali je možno da je to posledica ?

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2006 12:52:01   
meri
Ja,očitno to sodi zraven.Mene boli vse že 16 tedna.Najhuje je zjutraj,ko pa se vsedem,pol pa vstanem komaj,hodim puklasto,da pridem k sebi.Da bi šla kam na sprehod-ni govora.Zvečer pa sem O.K.Verjam pa da je to izraziteje v naslednjih nosečnostih,ker sem jaz prvič speljala bytheway.
LP
(PDP 4.1o.2006)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2006 12:54:05   
meri
Lina..pozabila sem povedat,da je to res od železa,saj jaz odkar ga pijem(sirup),trpim ful bolečine okoli želodca,tudi ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kupovanje hrane
Michonne RR

Kje kupite večino hrane?

V trgovinah (85%)

Na tržnici (0%)

Pri kmetih (8%)

Pridelamo sami (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!