Kako ustaviti to drisko? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

katarina2004 -> Kako ustaviti to drisko? (6.6.2006 14:37:27)

Moj sinek ima že tri dni kar precej hudo drisko. Po nasvetu pediatra smo mu uvedli dieto (čaj iz borovnic, prepečenec, riž, korenje, prežganka...) kljub temu pa se kar ne neha. Včeraj sem mu v lekarni kupila Linex kapsule in mu jih tudi začela dajati pa ima danes še vedno drisko malo je šlo na boljše. Pa me zanima vaše mnenje koliko časa mu jih lahko dajem? Po kolikem času so pomagale vašim malčkom. Aja še to v torek bo dopolnil 1 leto.

Že vnaprej hvala za vaše mnenje, nasvete, pomoč...

LP

jagoda -> RE: Kako ustaviti to drisko? (6.6.2006 14:41:41)

Ful fajn so sene kapsule, ki jih streseš v čaj. Imenujejo se Active pro ali nekaj takega. Vprašaj v lekarni.

NIN@ -> RE: Kako ustaviti to drisko? (6.6.2006 14:43:01)

V lekarni se dobi zdaj ena super stvar ne vem pa kako se ji reče mogoče "prolife" Tekočina v ampulah je in hitro pomaga!!!!

Pomaga tudi postana banana in jabolko, bobi palčke...jedilna čokolada, coca cola, izostar( če je otrok dovol velik za te napitke)

lp
nin@

Anonimen -> RE: Kako ustaviti to drisko? (6.6.2006 14:43:51)

Linex mu lahko daješ kar nekaj dni po 3 tudi 4 kapsule na dan (po potrebi tudi več). Ne bodo mu nič škodovale, ker so to naravne mlečnokislinske bakterije, ki jih naša črevesna flora nujno potrebuje za normalno delovanje prebavil. Tako da brez panike. Če pa se driska še ne ustavi, pa v lekarni kupi še aktivno oglje in mu to nekako daj ali med čaj ali stopljene po žlički ali pa kot bonbom (samo za to se mi zdi še malo premajhen). Tudi pri oglju se ti ni treba bati, da boš to predozirala. Lahko poje celo tablico na dan.

LP in veliko uspeha

Anonimen -> RE: Kako ustaviti to drisko? (6.6.2006 14:50:36)

Meni je zdravnica rekla naj pije Actimel.

katarina2004 -> RE: Kako ustaviti to drisko? (7.6.2006 12:13:22)

Najlepša hvala za vse nasvete!!

lp

Stran: [1]