|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SUHICE 9. DAN mesek
6.6.2006 12:16:28   
Anonimen
suhic ni več? jojojoj kok ste ble zagnane zdej pa nč več? vsaj še ovčka vztraja?

mene čaka dons pišče, špinača in solatka :)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SUHICE 9. DAN mesek
6.6.2006 12:49:37   
damjanai
evo mene ... nisem se  obupala ...sam  nekak  nisem  mogla  prit  do racunalnika ker  ima  moj  sinek  spet  vnetje  uses ....komi cakam  da  prilezejo  vsi  zobki  vn  da  bo enkrat  konec  teh  vnetij ... ...aja  pa se  to sem  ugotovila ... pice  z paradiznikom ne smem  jest ker  se  mi prebava   ustavi pa  kile tudi  ... verjetno je  krivo  to  ker ze  2 meseca nisem jedla  kruha  ... drugace pa  veselo  naprej  v boj ...se 81   dni   do konca :user posted image user posted image user posted image user posted image   uspelo  nam  bo...

kaj  boste  pa  jutr  kuhale

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2006 12:55:40   
XXYY
Ohoj!

Ja zelo malo nas še vztraja. Upam, da bomo vseeno prišli do konca.

Mi danes smo papali ČEVAPČIČE (puranove), po zelo, zelo dolgem času. Zraven sem dala kuhano cvetačo, brokoli in korenje, pa še skledo solate. Madonca sem se najedla. Zvečer bom pa verjetno kakšen jogurt pojedla.

Kaj ste ve delale za kosilo? In kaj boste imele jutri na seznamu. Mi bomo mogoče krompir ali pa pasulj brez mesa - ne vem še 100% kaj bomo.

Vztrajat do konca, pa bo. Men so šle že 2 kg dol v 5 dneh user posted image  . Se veliko pozna, če ne ješ večerje in če ne ješ user posted image  kruha zravn.

Srečno.

(odgovor članu damjanai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2006 15:58:47   
damjanai
ma  kaj  a  bomo sam  tri prisle   do konca  al kaj ?  kam  so pa  ostale  pobegnile ...

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2006 21:17:27   
Ursy12
Hojla, jaz sem še vedno z vami, samo ni nas blo doma smo bili v bolnišnici na kontroli. Jaz sem si pa danes kar na hitro ražnjiče obrnila, ampak zdi se mi da si mi je želodec tako skrčil, da sem vanj samo 2 spravla, ponavadi pa so šli 4 ali pa 5.
Ej me zanima kolk kg vam je že šlo dol? Meni kar 3 kg v tednu dni, super sem vesela!!!
Moram pa priznat da včeraj ko smo mele sadni dan, sem ukradla sinčku  4 krompirčke, sekerancija me je dajala ... glede našega malega biserčka!
A jeste zraven sadja  tudi kaj zelenjave? Ali se striktno držite samo sadja?

Lp napredujemo, a ne??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu damjanai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?