ZOBNA PASTA (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

p&b -> ZOBNA PASTA (6.6.2006 10:48:03)

Zanima me kdaj lahko začnem svojemu 18 mes.sinu umivati zobke z zobno pasto (ima 12 zobkov),in kakšno mi priporočate.

Hvala

mammy26 -> RE: ZOBNA PASTA (6.6.2006 11:06:05)

Pišuka...

hm, moji pupi, ki je sedaj stara 4 leta in 9m, mi je zobozdravnica rekla, da glede nato, da ima lepe zobe... ni potrebno umivati z zobno pasto. Tako sem začela z njo. šele nekje pri malo več kot 2 letih. Sem ji pa vsak dan 2x na dan dobro zdrgnila s ščetko. In še sedaj nima problemov z njimi.

Medtem ko sem pri sinu uporabila nekje okoli 20m, pa ima uboge zobke, kljub redni negi.

Katero zobno pasto?

Saj jih je kar nekaj na tržišču. Moji otroci uporabljajo aquafresh - otroško. Poskusi nanesti zelo malo, pa boš videla kako se obnese!

Katrin -> RE: ZOBNA PASTA (6.6.2006 12:15:04)

Tudi nam je zobozdravnica svetovala, da zobno pasto čimkasneje (po 2 letu, če se prav spominjam); pa mislim, da je rekla naj bo brez fluorja.

Lp [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: ZOBNA PASTA (6.6.2006 13:47:31)

jaz sem moji začela že pri 1 letu čeprav je takrat mela samo 6 zobkov in to z Kinderzahngel od Welede,brez fluora in zobozdravnica je rekla da je to odlična stvar.Maš jo v DM stane pa okrog 900 SIT

Seven* -> RE: ZOBNA PASTA (6.6.2006 13:48:45)

Se strinjam z predhodnico. Najboljsa pasta brez dodatkov!!!! Welleda!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

skuštrana -> RE: ZOBNA PASTA (6.6.2006 17:58:35)

Mi imamo Nenedent iz lekarne. Je brez fluora in se priporoča za malčeke, ki še ne znajo izpljuniti. Je pa zobozdravnica rekla, da zobne paste sploh ni treba. Jaz jo uporabljam, ker sem jo pač že kupila.

san -> RE: ZOBNA PASTA (6.6.2006 18:12:18)

Mi imamo tudi Welwdino, uporabljamo jo pa tam od približno drugega leta naprej.

Lp, S.

Stran: [1]