|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
3.9.2006 22:11:41   
pika-poka
evo..tudi mi se pridružujemo klubu zobatih!!!!!!včeraj se je končno prikazal zobek....in mislim da se bo čez par dni še drugi...je pa danes kar težko zaspal bomo videli kaj bo ponoči!!!user posted image

srečno dopustnice!!!imejte se super in nepozabno!...

user posted image za 6.mesečnice in čestitke tudi 7.mesečnikom....(hvala za vaše čestitke nam!)user posted image
srečanje-primorska-meni zaenkrat 19.sept. ustreza....nimam nič napisano na koledarju za ta dan!user posted image ...

jaz sem enkrat že napisala da jaz kupujem oblekice v h&m-u imajo full lepe pa še niso preveč drage...za bodije pa kašne nogavičke pa to pa kar v sparu ali merkatorju...pa v Italijo se splača it ...imajo super trgovince za male in se da najt take luštne stvari...

nič..lepo se imejte

(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 826
3.9.2006 22:13:58   
sazi
čestitke vsem slavljencem in slavljenkam in "novozobati" dobrodošli v klubu

Danes smo bili spet na Šmarni gori. Leva je vzpon tako utrudil, da je na poti dol v kengurujčku zaspal - je pa ves čas zelo užival.

Danes je celo pojedel malo krompirja s korenčkom, ampak mora biti obvezno vse do gladkega zmiksano s paličnim mešalnikom. No, toliko o usmeritvah, da mu moram nujno samo z vilico pretlačiti, ker drugače... bla-bla-bla - no, že tako malo poje, če pa ni do konca pretlačeno pa sploh ničesar.

Osebna izkaznica - dajte me malo pomiriti: ko ste jo naročale za svoje otročke, koliko časa je trajalo, da so vam jo poslali? Meni so vsi rekli, da jo dobim v enem tednu. Sem mu jo šla v petek narest (in jo skoraj nujno potrebujem do naslednjega petka - če bomo res šli v tujino na dopust - drugače bomo spet v Izoli), pa so mi rekli, da potrebujejo 7 delovnih dni in da ni zagotovo, da jo do petka dobimo. Sicer še čakamo, če bo en kolega uspel urediti svoj čas za dopust in tudi vremena ne bomo zanemarjali in bomo rezervirali tik pred zdajci, ampak upam, da ne bo najšibkejši člen ob vsej organizaciji "neprejetje" osebne pravi čas.

Za plavanje sem nas zaenkrat po mailu prijavila 8 (5 februarčkov), jutri pa tja še pokličem, saj uradno sprejemajo prijave samo po telefonu.

(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 827
3.9.2006 23:11:20   
natalia
user posted image lepo spimo, lahko noč!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 828
4.9.2006 7:59:04   
ursi
Čestitke vsem zobatim user posted image in tistim, ki praznujete! No, glede zob bomo mi pomoje najdlje praznovali brez zob. user posted image Mamo še čist prazna usta. user posted image user posted image

Mu je pa zadnje dni ful všeč dajat noge v usta in pa zelo opazuje svoje roke in prste na njih, kako jih premika. Je to že počel, potem malce opustil, sedaj je pa očitno spet ful aktualno. user posted image

Uživajte vse, ki ste še na dopustu ali greste na dopust. Mi bomo pa kar doma na sončku užival.

Lepo se imejte, se tipkamo.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 829
4.9.2006 8:16:12   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Najprej čestitke za vse nove zobke in dopolnjene mesece!user posted image user posted image user posted image

Mi smo se imeli včeraj ful fajn. Je bil Nik ves čas ful dobre volje. Se je skoz smejal in ljudi za lase cukal.user posted image Je kar vriskal zraven, tako mu je bilo všeč...
Sem mislila, da bo postal kaj siten, ker ni posebej rad na rokah, ampak včeraj se je pa brez problemov selil iz naročja v naročje. user posted image

Mi pa prav paše, da je vreme spet poletno, ker me je mraz sredi avgusta prav zamoril... Upam, da bo še nekaj časa tako ostalo.

čebljanje... Nik je zadnje čase še bolj glasen kot prej. Odkar je začel z abo, babo ipd., se ga pa sploh ne da ustavit. Je ko navit...user posted image
Zdajle se že ves čas v taveliki postelji zraven Jureta nekaj oglaša - zgleda, da ga Jure malo ignorira, pa se Nik s tem ne strinja in je povzdignil glas...user posted image Je smešen ta moj mali cukrček...user posted image

No, zdej je bilo pa dost. Sem bolj zgodaj vstala, da bi se učila, ne pa da bi visela tu gor...user posted image user posted image user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 830
4.9.2006 10:55:14   
ninaki
Hej punce,

najprej hvala za nasvete kako mesati rizolino, sem se vam zadnjic pozabila zahvaliti user posted image
Cestitke vsem za obmesecnice in za prve/nove zobe user posted image user posted image user posted image Pri Eneju se nic ne kaze, da bo kaksen ven pogledal.

Mal sem pozna, a vseeno: Tinkatonka, Ursa_p in Karin412, uzivajte na dopustu!!!

Jaz sem sla ze parkrat v HM v City parku, pa me se niso ustavili. Mogoce je kak nov varnostnik ali pa so imeli povecano stevilo kraj v zadnjem casu. Kaj ves.

Mi smo bili v soboto v Bohinju. Bi se kar tja preselila! Super lepo je! Dan je bil brez oblacka, jezero kristalno cisto, ljudje so se porazdelili po placu, tako da ni bilo pretirane guzve, jadralci v zraku, mi okoli jezera, skratka, super. Enej je bil v kengurujcku. 2x vmes je zaspal, drugace je bilo pa vse takoooo super, se posebej drevesa - je non stop gor v krosnje gledal user posted image Pa jesti je tudi pozabil user posted image Mu je bilo vse ostalo toliko bolj zanimivo. Meni je tudi pasala sprememba! Me je pa malo "zmotila" cena parkiranja - 1000 SIT za parkirisce v na pol gozdu, brez "varnostnika" in v blatu, ce nisi imel srece dobiti suhega dela. Ponekod celo 1400 SIT! Sej ne recem, samo 1400 SIT presega meje dobrega okusa.
Danes je Enej spal od nekaj cez 9 zvecer do pol 8 zjutraj brez bujenja user posted image Se mi zdi, da je prespal noc, ko sem se nehala sprasevati kaj vpliva na dolgo nocno spanje user posted image

Tudi jaz za Eneja kuham sproti in posebej, saj imamo cisto drugacne ure kosila. Nekaj stvari sem zamrznila, nekaj jih pa se bom. Koliko poje (v mL) ne vem, saj ne merim. Naredim mu npr. en krompir in 2-3 rezine bucke, pa vcasih poje 3 zlice, vcasih pa skoraj vse. Jaz ga ne silim, poje kolikor poje, vedno pa naredim prevec.  Po GH (ali kake pol ure kasneje) ga se podojim. In drzi do naslednjega obroka, ki je 3h kasneje. Zvecer mu dam rizolino po flasi in se podojim ga. Zadnjic sem kupila gresolino. Mmmmm kako je to dobro - tudi meni user posted image

Glede paradiznika sem tudi jaz skepticna. Ce bi ga dala, bi ga skuhala, pa cisto malo za probo dala. Sicer je pa se cas user posted image

OI, so mi rekli, da traja 7 dni (ne delovnih)... Oddala v ponedeljek, dobila v soboto, s tem, da je bil cetrtek praznik. Usluzbenka je na zahtevku napisala, da se mudi.

Drugace sem pa tudi jaz danes ze ob 6 vstala z namenom, da se pocasi znebim starih grehov, pa nekako ni inspiracije danes user posted image 4 stavke sem sicer napisala, zdaj se je pa ustavilo user posted image

Nic, grem se kakega napisat, mogoce pa stece.

Uzivajte,

Nina

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 831
4.9.2006 11:58:11   
sazi
vala za odgovor glede OI. Je tudi pri nas napisala, da se mudi. Torej upam, da bo do petka, pa še nobenega praznika ni vmes, sicer mora pa še kolega zrihtat en izpit in vreme mora biti napovedano lepo - torej polno nekih "ČE"jev, da se spravimo na malo bolj poseben dopust, drugače bomo pa mi trije čisto zadovoljni tudi v Izoli, le kolega bosta izviselauser posted image  (oz. sem prepričana, da za Izolo ne bosta potratila 5 dni dragocenega dopusta. Jima ne zamerim - tako težko se troši tele dopustovske dni, ko jih je pa tako malo.
Za plavanje sem nas danes prijavila. Sem klicala točno ob 9ih in je rekla, da sem prva in da si lahko izmislim karkoli hočem - no, imamo tremin sreda ob 10ih, nas je pa trenutno 9, torej je eno mesto še prosto.
Uživajte v lepem dnevu. Sem tako vesela, da se je vrnilo poletje,čeprav sem se prej zunaj skoraj stopila na vročini.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 832
4.9.2006 14:48:30   
sarazan
user posted image  user posted image  user posted image  sem tako jezna na mojo razbojnico Saro.
Ne boste verjele, niti sledu še ni o kakšnih zobkih, ampak ji je pa vseeno uspelo, da imam krvavečo rano na bradavici. V nedeljo sem jo dojila in kar naenkrat je z glavo potegnila stran od mene in mi povzročila tako bolečino, da sem vse zvezde videla. Potem se je pa kri ulila.
Priznam, da sem jo tisti hip udarila po riti - bolelo jo tako ni, ker se mi je na vsa usta smejala user posted image .

Srečanje na Primorskem ... jaz sem od 14. do 22. septembra tako na Obali. Najprej v Piranu, potem v Luciji. Meni termin 19. odgovarja, če lahko s seboj pripeljem še eno septembrčico iz 2005.

GH ... mi jemo praktično vse (razen adaptiranega mleka, pa jaz tudi ne pijem nobenega mleka). Ta vikend je Sara poskusila celo makarone s paradižnikovo omako, ki smo jih imeli za kosilo. Sem jo morala odnest od mize, ker je tako tulila za žlico. Ampak ji nisem upala preveč dati.
Vsak dnevni obrok ji dam na žlico, po potrebi pa še dojim. Dojim nekje 2-3x na dan, jutranji obrok je pa vedno dojenje. Razen korenčka, vse zelo rada je.

Pa še to, ukinila sem nočno dojenje user posted image . Sicer še vedno vstajam (2-3x) in ji dajem v usta dudo, ampak upam, da tudi jaz nekoč dočakam prespano noč.

OI ... mi smo osebno naročili v petek in jo naslednji petek dopoldne tudi dobili.

Danes gremo v vrtec na prvi sestanek. Predstavile se nam bodo vzgojiteljice, pa program bodo povedal, pa..... kaj jaz vem kaj še. Se mi je zdelo ful lepo, da so nas povabili, čeprav gre Sara v vrtec šele 8.1.2007.

Šibam do konca skuhat...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 833
4.9.2006 15:16:20   
Eviii
drage moje. tole vašim otročkom sporoča dejan. je reku, da bojo oni že razumeli user posted image . še piko je postavu na koncu (priznam, da nism bla to jst).

vnjvcxhcivcl

jxccdsstfds>.

danes ima eva zala od natalie 7 mesecev. čestitke user posted image user posted image user posted image .
sarazan, te popolnoma razumem. meni tudi dejan vleče to bradavico na vse pretege in samo čakam, da se mi bo kak dan zgodilo podobno kot tebi. tudi mi še nimamo zob, tko da ne vem, kaj bo pol, ko jih bo dubu. ko se naje, enostavno hoče odtrgat bradavico. zagrabi na pregibu in fajn stisne. in takrat vidim vse zvezde in planete in vse, kar po nebu kroži.
sazi, upam, da dobiš izkaznico. pa upam, da boste še kej pršli v izolo.
torej, zaenkrat je 19. september super datum, kot zgleda. počakajmo, da se oglasijo še ostale, ki so na dopustih oziroma se manj oglašajo na rr-ju.
dejan je bil včiri zvičir priden in je pojedu kr precej grisolinota. očitno mu ta kr paše. rižolinota mu nism še dala. ker vse pravite, da je zanič, bomo mi to kr preskočli. kar se pa tiče grisolinota, je tudi meni všeč. včasih kr upam, da bo kej pustu, da bom lahko jst dokončala user posted image . pol mi pa nobene hlače ne grejo več na rit user posted image .
danes je za kosilo dubu govejo župo s korenčkom. joj, kako je blo to fino. mi je pojedu kr precej moje župe in korenčka...
kar se vrtca tiče. jst sm se zmenla z mojo mamo, da bi rada, da dejan hodi v polovično izmeno vrtca, dokler gre v šolo. drugo polovico nej bi ga pa mama pazla. in zato bi ga rada vpisala v izolo oziroma livade, sej imamo vrtec zelo blizu in mami ne bi predstavljalo nikakršnega problema ga hodit iskat tja. in je mama že poklicala in se zmenla, da pridemo čez par tednov na razgovor. zdej je samo vprašanje, al bo šou jeseni 2007 al 2008. ne vem, kdaj ga bom pustila it tja user posted image . jst bi ga kr najraje sama non-stop imela. bomo vidli.
no, zdej grem pa še kej nardit, preden pride možek domov in mu bo treba zrihtat kosilo. pol pa bomo vidli, al bomo spet prespali v izoli (imamo jutri zjutri spet ene opravke tle naokoli) al jo bomo šibnli v svoje stanovanje.
vam morem povedat, da sm poslikala stanovanje in bom zdej dala slikce gor. brez gesla. in se zahvaljujem dejanu, ker mi je poziral, da so slikce še lepše user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 834
4.9.2006 15:47:41   
Eviii
slikce so že gor user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 835
4.9.2006 17:04:02   
marty5
Ojla,

najprej seveda čestitke vsem 7mesečnikom in dejanu za pol leta ter seveda hura za vse nove zobke user posted image user posted image user posted image .

Eviii, stanovanje je ful lepo user posted image , sem hitro tekla gledat v tvoj album user posted image . Jernej in Dejan pa imata isto sobico - se vidi, da imata njuni mami dober okus user posted image .

Srečanje - meni datum tudi načeloma ustreza, ni ravno, da imam poln koledar dogodkov user posted image . Upam, da se bo vreme obdržalo!

GH - kaj veliko novega ni. Jemo juhce, zelenjavo, uvajam meso. Počasi bom začela dajat surovo sadje, jogurte, ipd. Malo eksperimentiramo. Hvala vam za odgovore glede količine hrane - jaz Jerneja tudi ne silim, počasi ugotavljam, koliko mu moram narest.....Po sadju zjutraj je pa res ful hitro lačen - bom dodala kak piškotek v kašico.

Danes smo bili na kontroli pri zdravnici in načeloma smo ozdravljeni, le nosek dela še malo težav - sploh ko hoče mama smrklje ven pobrat user posted image . No, vsaj ne bo več bujenja ob 4ih zjutraj za antibiotik.

Zdaj grem spit kavico (upam, da v miru), pol pa mi na vest trka kup perila za zlikat. Se je kr nabralo - če ne likam sproti je user posted image . Potem pa nas itak že čaka večerni obred - večerja, kopanje in nina nana....

Lep preostanek dneva!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 836
4.9.2006 18:37:22   
lolipop
Evii - hvala za čestitke, poleg rojstnega dneva smo imeli še Lanov krst. Vreme nam je bilo res naklonjeno. Super zabava!

Pogledala sem slikice stanovanja. Zelo lepo je, najbolj me je navdušila terasa. Si kar predstavljam kako zjutraj tam piješ user posted image . Dejan je pa cel oči. Ne more ga zatajit.user posted image

OI - jaz sem dala Lanu naredit potni list. Ker nisem povedala, da je nujno, pa še pred praznikom je bilo, je bila pol totalna panika. Stanovanje v Firenzah rezervirano, potnega lista pa nikjer. Meni so govorili o 7 delovnih dneh. No, potem smo mogel pa mal veze vlečt, da se je vse dober izteklo. Sazi, predlagam, da pokličeš Mirage ali pa Cetis, in jih povprašaš. Za vsak slučaj.

Čao! 

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 837
4.9.2006 20:05:47   
karin412
Se spet sam na hitro javljam - da je bilo v Moravskih toplicah super, Ajla je veliko plaval in posledično odlično spala, samo 1x se je zbudila ponoči.
Z Uršo_p sva se videle dvakrat, žal je naša princeska obakrat zaspala po poti, tako da je Urša ni mogla videt plazit. Smo se pa včeraj za domov vozili 6 ur - kar 4x smo se morali ustavit in celo vmes smo jo v štorklji uspavali, ker se v avtu revica ni mogla (Ajla prav redko zaspi v avtu, pot je bila pa dolga).
Jaz sem kot nova, še hrbet me manj boli. Ampak sem ugotovila, da moram spet začet telovadit.

Danes nisem niti dobro odpakirala, pa smo že bili v posvetovalnici - 67cm in 6500g, res je naša punčka med lažjimi, a mišičastimi, in razvojno zelo naprej. Tudi govorit zloge je začela. Zobkov pa še ne bo. Tudi urin in kri so ji vzeli, za urin naštimajo tako vrečko, za kri je pa morala v laboratorij in je zelooooo jokalauser posted image . Jaz imam tako občutljivo dete! Meni se je srce trgalo, ker je vreščala, sestra pa ji je kri morala počasi zbirat v epruvetko.
Cepljenje smo odložili za 6 tednov. Če je takrat ne dam cepit, me mora pediater po zakonu prijaviti na komisijo. Nisem se še odločila. Baje da lahko recimo cepiš diteper, ošpic pa ne (edino vrtec to zahteva).

Danes sem prvič pripravljala tofu in je ratal zelo dober. Ajli ga še nisem dala.

Drugače se pripravljamo na selitev s 1.oktobrom. Me je kar malo strah, kako bo živet 50m zraven tasta (hiša je čez sadovnjak).

Zdaj Ajla spi, moj dragi dela na žalost od pon. do čet. popoldne do 22h ali do 19h, je dobil tak urnik v šoli in v dijaškem domu (ali bo pa morda dobro izpadlo, da bo lahko čuval Ajlo, ko bom šla v službo).
Jaz grem pa zdaj pomivat posodo.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 838
4.9.2006 20:38:13   
Bonnie_RR
Zdravo!

Nik je v trenutku, ko je pojedel, že zaspal, tako da sem ga spečega odnesla v posteljico. Je pa božček ful zašvical, zato zdaj spi samo v bodiju. Bom videla, kakšno bo stanje malo kasneje. Imamo pa (kljub odprtemu oknu) vroče v sobi.

Danes je tamali skoraj živčni zlom dobil. Sva se igrala in je našel daljinca. Je postal čist obseden in so se mu kar oči svetile, ko ga je začel nosit v usta. Normalno sem mu ga vzela, on pa v jok. Kot bi mu vzela nekaj strašno dragocenega. user posted image Pomiril in odmislil je šele čez nekaj časa. No, zdej morem pa daljince, pa mobitele ipd. ful skrivat, ker Nik pade kar v depresijo, če mu to slučajno vzameš. Sej prej so mu bile takšne stvari tud ful zanimive, ampak tako hudo pa še ni bilo...

Drugače pa je bil današnji dan precej pester. Me je 2x polulal, pa še pobruhal (njegovi živahnosti pač ni konca in trebušček tega ne prenese).
Zadnje čase ful pogosto lula med previjanjem in sem ga že tud skapirala, kdaj bo tuširanje. user posted image Ampak kljub temu nikoli prav čas ne reagiram, da bi se mu izognila.user posted image Plenica pa itak ni sekunde na svojem mestu...user posted image

concord trimax... Sem danes videla Šparovo reklamo in bodo imeli znižan tale otroški avtosedež na 28.990 SIT. Sem pregledala malo te varnostne teste in ga ne najdem gor. user posted image Mogoče ve katera, kako je kaj varen in to?
Se še nisva odločila, katerega bova kupila, bova pa to morala opravit kar kmalu, ker je naš Nik že tako "zgužvan" v tej jajčki, da nima nog kam dati.

eviii... Lušno stanovanje. Je pa men tud svetovna tale terasa.user posted image Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi cele dneve samo sedela in lenarila...user posted image

karin412... Samo, da ste se spočili...user posted image

grisolino... Punce, prosim ne se smejat, ampak jaz jem tale grisolino zelo pogosto za zajtrk. Je bila to "moja hrana" že pred Nikom, zdaj ga pa skupaj jeva.user posted image Samo jaz si dam še čokolado v prahu povrh...
Pa res se ne norce delat!user posted image

No, zdaj grem pa knjige gulit...user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 839
4.9.2006 22:25:42   
ninaki
Spet jaz. Toliko, da povem, da 19. 9. ne morem priti na srecanje. Moja stara mama takrat praznuje.

Vem pa tudi zakaj je Enej vceraj prespal noc - vrocino ima. Danes je prespal skoraj cel dan. Prej je imel 39. Sem mu dala Calpol, zdaj ga pa hodim cekirat. Jutri imava pediatra - ravno prav. Upam, da bo noc mirna in da vrocina pade. Mislim, da so zobje. Sem kukala danes v usta, kolikor mi je ratalo in kolikor je pustil, pa se mi zdi, da sem videla 2 beli crtici spodaj. Bomo videli.

Lahko in mirno noc,

Nina

Neposredna povezava do sporočila: 840
5.9.2006 0:22:24   
Kami
'čer punce, al je to morda že jutro? user posted image
Jaz še kar za kompjuterjem, me par dni ni bilo zraven in berem in berem že celo uro! user posted image
Bom kratka, ker moram spat. Čestitke vsem, ki kaj praznujejo!
19.9. je meni zaenkrat v redu. Upam, da tako ostane.
Tudi mi smo celonočnispanci smo se začeli zbujati iz NN razlogov. Trenutno pač krivim prihajajoče zobe (ki jih ni in ni), ker pri skoraj osmih mesecih bi res lahko bilo  to. user posted image
Sicer pa smo preživeli lep vikend. V nedeljo smo šli celo na Krvavec. Do gor z jajčkom, potem pa peš z vozičkom do Doma na Krvavcu oz. do Kapele Marije Snežne. Zelo lepo! Priporočam! Sicer so nas mal čudno gledal z vozičkom v gorah, ampak naš trikolesnik je z manjšimi tresljaji in močnimi rokami mojega (sicer ne preveč močnega user posted image ) moža premagoval strmine. Smo naredil enih 200 m višinske razlike. Super doživetje, še sploh za Liama. In bili gor skoraj cel dan.
Sicer pa me spet čakajo tedni, ko bom večinoma sama z otroki, tako da se vam bom pogosto oglašala.
Vprašanje: 5-6 žlic rižolinota v 180ml mleka?! Men to ni čist jasno, saj to mora bit čist trdo? Jaz mu dam v 200 ml mleka dve ne preveč polni žlici rižolinota, pa je tist tolk gosto na koncu, da ne pozauga ven (pa imamo tisti aventov cucelj na 3 črtice). Uporabljam pa rižolino od Milupe. Pa še en nasvet: v rižolino po žlici jim primešajte eno žlico kake dobre domače marmelade. To gre našemu ful v slast (tudi meni), ker sam rižolino je res bljek. user posted image
Paradižnik mu jaz že dajem nekaj časa, samo ga olupim. Ga ima ful rad v omaki, z meskom pa krompir zraven. Njama, in kako naj potem ne bom lačna sredi noči?! user posted image
Bodite lepo!

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 841
5.9.2006 7:24:30   
sazi
Izlet na Krvavec je res super - sicer z Levom še nismo bili, so pa zadnjič gor peljali nečaka - z avtom do Kriške in naprej peš - je do potankosti preučil mehanizem sedežnice in se veselo guncal, le kravji dreki so ga malo motili.
Kar se pa rižolinota tiče - jaz ga sicer Levu že več kot 2 meseca ne dajem več, ker ne zaleže (dobi zvečer Novolac NF), smo pa takrat mešali 8 malih žličk, sicer čisto zvrhanih v 180ml mleka - koliko je to velikih, ne vem. V navodilih pa piše nekako 5 žličk za 200ml, ampak meni se je to zdelo mpremalo in sem namešala toliko, da je še šlo skozi cucelj (tisti s črticami).
Kami, res sva "slabi" sosedi. Da se srečava samo v Tivoliju, doma nama pa ne znese. No, in jaz spet letam naokrog, ker upam, da nam bo uspel dopust naslednji teden, čeprav zgleda, da bo vse dobesedno padlo v vodo, saj je napovedano slabo vreme - škoda, da nismo šli ta teden, samo žal ni bilo možnosti.
19.9 v Izoli... hmmm. SLiši se mikavno, samo Lev tako slabo prenaša prevažanje, da ne vem, če nama bo zneslo peljati se dol na izlet. Zelo verjetno naju ne bo. Če pa naš super dopust res v vodo pade, bomo pa verkjetno v Izoli teden prej in se takrat lahko z vami, lokalkami, kaj dobimo - ostale pa imejte takrat super srečanje.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.9.2006 8:36:32   
Bonnie_RR
kami... Jaz imam tud Millupin rižolino in sploh ni gost, če naredim tako. Jaz dam 5-6 majhnih žlic noter in tamali lepo poje na flaško. Ni nič trd...user posted image

srečanje... Jaz bi vas rada spoznala, ampak ne moreva priti. Imam 1 dan prej izpit, naslednji dan vpis, Jure isti dan izpit, tako da bova kar leteča in predvsem živčna tiste dni.user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.9.2006 8:58:25   
lolipop
Moj zdajle malo počiva.user posted image  Ponoč se mi je spet trikrat zbudil, zjutraj pa že ob po sedmih. Ga je pol kar moj dobil v posteljo. Sva ta vikend oba poskusno spala skupaj v najini spalnici, Lan pa sam v svoji sobi. Nič ga ni motilo, enako se je zbujal kot ponavadi, sam mama je bila pa boga. Na poti iz najine spalnice sem se treščila v steno, vrata, stol, čevlje, ki jih je moj pustil pred vrati sobe. Ne nujno po tem vrstnem reduuser posted image . Ko sem končno prišla do Lanove sobe, sem bila že čisto budna in se pol težko nazaj zaspala. In ko zaspim, se moj user posted image  že spet zbudi. In eksperiment je končan. Spet sem nazaj pri Lanu. Kar se je danes ponoči pokazalo kot dobra ideja. Moj je bil zjutraj user posted image , jaz pa izgledam takole user posted image .

Čao.

Neposredna povezava do sporočila: 844
5.9.2006 9:48:36   
wallery
Ojla
Najprej čestitke novim mesečnikomuser posted image user posted image user posted image
Ne morem verjeti Taja še vedno spančka od včeraj od 21h to je že več kot 12 ur pa še nič ne kaže da se bo prebudila.
Tavečja pa je v vrtcu do 12h je še na uvajanju.
Jaz sem pa itak že več kot 14dni čisto fertik(slabost,brez apetita,včasih se mi vrti v glavi, utrujenost)-saj veste kako je upam da bodo ti problemi hitro mimo in bom hitro vdrugem trimesečju.
Komaj čakam petek da izvem PDP

19 .8.mogoče pridemo samo če user posted image  težave ne bodo prehude(pol se mi zdi brezzveze hodit)al pa če kaj druzga ne pride vmes,se sporočim

Kašice:mi ob 20h pojemo milupino kašico ki se meša z vodo (130vode in 6velikih žlic kašice)ob 21h pa dobi še mleko če je lačna (včeraj ni jedla mleka)in kot vidite danes mi še kar spančka

zaenkrat dovolj
aja Eviii poslji mi geslo na zs za  ogled slik tvojega stanovanja
tudi ostale mi pošljite geslo  vaših slik

Jaz moram še ugotoviti kako daš fotke gor

LP

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.9.2006 10:19:15   
ursa_p
Dan!

Mi smo ze od nedelje doma, ampak nisem imela casa se javit ... ze sedaj se bom samo na hitro, potem grem malo narest po stanovanju, potem bom pa se kaj prebrala, ce mi bo otrok dovolil. user posted image

Moravske toplice so res enkratne. Bazenov veliko, vodne zabave tudi (sem sla na tisti ta najhujsi tobogan ... noro!!!), naselje super, okolica urejena (golf igrisca, steza za rolanje, kolesarjenje, ... trim steza, ... ) in tudi brez pripomb, ljudje prijazni ... ma res vse najboljse!
Aja ... me je pa ful prevzelo to, da imajo notranji bazen v dveh nadstropjih ... in tisti v zgornjem nadstropju ima celo okna na tleh, da se vidi dol alil pa od spodaj gor, kaj se dogaja. Me je bilo kar malo strah, da se ne bi kaj zrusilo. user posted image
Sva imela pa tudi savno vkljuceno v ceno (vsak dan kolikor casa zelis), ampak ... nama otrok ni dovolil, da bi jo izkoristila. Je bil enkrat ze ful zaspan in sva se odpravila tja, potem je pa tam zacel kricat, namesto, da bi zaspal ... tako da sva kar sla. Na zalost je nisva izkoristila.

Gal je uzival v plavanju ... ful plava ... se tako odriva z nogami, da preplava cel bazen ... velik in majhen. Fredov obroc mu je pa malo prevellik in leze dol ... smo pa sele v nedeljo, ko smo sli domov kupili eno zadevo, da ne bo drsel dol oziroma ven z obroca. Je bil pa tudi kar nekaj casa brez njega, ampak se je takoj postavil v pozo plavanja. Mu je bilo ful zanimivo, ampak v nedeljo pa ze kar malo odvec ... ni prijetno, ker se ne zna povedat kdaj bi se sel on kopat, ne kdaj bi midva to zelela. Drugo leto bo ze bolje.
Okoli bazenov je bilo toliko trave, da sem s sabo nosila tisto zascito za jogi, ta veliko in sem mu jo polozila na tla, da je lahko uzival kakor je hotel in da je lahko lezel kamor je hotel. Pa tudi igrala imajo kar urejena za otrocke. Res lepo.
Kljub temu, da je bil zelo utrujen ni kaj dosti spal cez dan, ponoci pa se je kljub vsemu 1x zbujal. Edino zadnjo noc. Sva zelela it se malo ven, ampak je bilo na vrsti Galovo urejanje. Pa sva ga kar skopala, uredila, oblekla v pizamo in smo sli ven. Gal je ful uzival, potem pa pocasi zaspal ... doma sem ga samo prestavila v posteljico in je spal celo noc. user posted image

Lazenje ... v posteljici se tako premika, da ga najdem na vseh koncih, samo tam ne, kjer sem ga pustila.
Nova fora je pa, da spi na kolenih ... lezi na trebuhu z rito gor.
Pa se ena nova fora ... pljuva tako, da da jezik med ustnice in mu je ful zabavno.
Pa cofa cofa zna ... mu reces in zacne udarjat po vodi ... se cel posprica, mizi zraven in mu je ful zabavno. Vode je pa kar nekaj spil ... ma se zgodi, ampak ga ni nic motilo.

Atrakcija ... je bil ful atrakcija ... vsi penzionisti so ga nekej buc buc (pa na sreco ne vsiljivo), pa kolk je star ... pa cist hudo jim je bilo, ko je bil v fredovem obrocu (samo enega otrocka smo videli s tem obrocem ampak je bil vecji).

Se pa zdej ze ful uci ... zna pogledat ocija, ko ga vprasas kje je ... ve kaj je muca, kuza je ze prej vedel kaj je. Lucka je se zmeraj cist huda ... vse ima pod kontrolo ... cestne, domace, avtomobilske, ....
V glavnem teli nasi "februarcki" so ze celi otroci, niso vec dojencki.

Fotke .... sva morala poiskat foto studio, ker nama je zmanjkalo prostora na kartici, tako da je slik okoli 350 ... jih bom kasneje uredila in dala gor.

Spoznali smo tudi Karin412 in njeno Ajlo ter Simona ... Ajlo bolj na hitro, ker je bila obakrat v storklji ... enkrat tik pred spanjem, drugic je spala. Sem bila prav vesela, da so prisli se do nas na obisk na kavico, da smo malo pokramljali ... nismo bili v istem naselju, pa tudi na istem koncu se nismo kopali, tako da smo se zato srecali le 2x. Vikend je bil pa tako prekratek.

Psi so doma uzivali ... moj brat jih je imel po cele dneve zunaj in na sprehodu ... se pozna, ker Lina spet sepa, ampak ni krize ... malo prevec naporno je bilo. Dona je bila pa ves cas doma, ker ima cist prerezano blazinico. V glavnem imeli so se fajn ... veselje ko smo prisli je sicer bilo, ampak nic pretresljivega ... vcasih se jim cist utrga.

Drugega zobka pa se nimamo.

Ker sva pa midva ornk mahnjena na tega otroka sva mu sla pa vceraj tricikel kupit ... je v BC v akciji ... sva imela se 3 jurje bonov in sva ga sla kar kupit (je iz 13 jurjev znizan na 8) ... se je ze malo vozil v njem ... sem ga kar s plenicko privezala za vsak slucaj. Mu je pa od vsega najbolj vsec tista igracka ki piska na balanci.
Aja, pa gugalnico smo mu nastimali pred vhodom in je vceraj ze uzival v njej. Mu kar zraka zmanjka, ko gre nazaj dol ... tko hudo dobro mu je ... pa sam smeji se.

To je bilo zdele na hitro vse ... se potem se kaj spomnem in napisem.

Lp, Ursa

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 846
5.9.2006 12:33:53   
sarazan
Sestanek v vrtcu ... mene so čist navdušili - vzgojiteljica in pomočnica. Tako sta fajn, kot je njun sloves. Res sem vesela, da bo najina Sara v njunem varstvu. Pa še v Svet staršev sva šla. Baje je samo 2x na leto sestanek. S starši smo si že izmenjali maile in tudi starši so nama na prvi vtis super.
Bo pa naša Sara najmlajša v skupini - pravijo, da je to dobro, da bo hitro napredovala. Jaz sem pa malo skeptična user posted image
No, bo že čas pokazal svoje....

zbujanje ... jaz sem tudi že čist fertik od tega nespanja. Sploh ne vem, kaj naj še naredim, da bo bolj spala. Zdaj ponoči ne dobi več joške, niti čaja ali vode ji ne dam. Samo dudo ji porinem v usta in takoj zaspi.
Pa čez dan veliko poje in večerja vedno žitno kašico gosto na žlico, pa še podojim jo, če je treba.
Sem že razmišljala, da bi jo po dobrih 4. mesecih dala nazaj v najino spalnico. Pa se mi zdi, da bo to korak nazaj.
Eh, sploh ne vem, kaj bi. Upam samo, da bomo do moje službe končno spali. Ker delam v kemijskem laboratoriju, si ne smem privoščiti nepazljivosti in nerodnosti.

< Sporočilo je popravil sarazan -- 5.9.2006 12:38:32 >

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 847
5.9.2006 22:20:57   
Bonnie_RR
Madonca, danes vas pa komaj dohajam...user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli danes nekaj siten dan. Je bil Nik bolj občutljiv jokav in glede na to, da je bila situacija identična pri prvih dveh zobkih, mislim, da jih imamo spet na pohodu. Bomo videli...

plazenje naprej... Počasi je ugotovil, kako se lahko pomika tud naprej.user posted image Če mu nastavim daljinca ali mobitel, se pa ekstra potrudi in hitro dokoplje do njega...user posted image Zgleda pa to zaenkrat tako, da se vleče po rokah naprej (kolen in rok istočasno še ne premika oz. samo kadar se "zmoti").

Drugače sem pa malo slabe volje, ker je Jure namesto nekaj čez 7, prišel domov ob pol 10h. Saj me je vmes poklical, ampak sem vseeno slabe volje. Mi gre to ful na živce. Itak hodi pol ure prej v službo in si tako ure nabija, potem pride pa še takle čas domov. user posted image Popuser posted image !
No, saj se bom počasi malo pomirila...

Lahko noč!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 848
6.9.2006 0:46:16   
ursa_p
Cer!

A veste kaj mi je otrok zacel delat ... recimo lezi v vozicku in grem mimo, me vidi in ker sem sla naprej in me nima vec na oceh se zacne dret na ves glas. Ali pa tudi ce gre s kom drugim na sprehod ... me potem zagleda in pade v jok ... joka pa tako, da se ga slisi po celi ulici ... ga je danes Katjandraz slisala, ko je bila na poti k nama. Prav krici.
Vceraj se je zbudil in lezal v vozicku ... pa ga gledam in se mu smejim on pa kar resen ... potem pa v tak jok ... sploh ne vem kaj mu je. Sitka ritka je ... hehe.
No, ampak kljub vsemu se v glavnem se vedno samo smeji.

Tinkatonka ... vem, da si ze na dopustu pa vseeno ... glede prenosne posteljice ... jaz ga imam samo na tisti zlozljivi peni, ki sem jo dobila zraven posteljice. Imam pa tisti dvignjeni del, da ne lezi cisto na tleh (ce dela to kaj razlike). Drugace pa ni razlike ali spi na tej ali v svoji posteljici (je pa obeh navajen) ... se mi zdi, da ce ni navajen drugje spati ponoci, da je lahko kak problem.
Imajo pa zdej to dodatno peno sedaj v Leclercu v akciji ... verjetno je to ta, o kateri je pisala sazi.

Prtljaga ... na zalost sem imela vsega premalo ... ampak samo zaradi Galovega bruhanja ... meni je ze 2. dan zmanjalo cunj, tako da sem imela majce od Matica. Galu so tudi cunje zmanjkovale, tako da sem jih samo oprala na roke in posusila ... bolje to, kot pa smrdece cunje. Ce ne bi bruhal bi imela vsega dovolj. Drugace pa nisem imela veliko stvari s sabo za Gala za 4 dni ... kar se cunj tice. Sem pa cebricek s sabo vzela za kopanje in ne banjice.
Aja ... ene stvari pa nismo imeli s sabo, pa bi jo potrebovali ... ne prevec debelo jopico ... pa smo skocili v Spar in jo kupili za 1500 SIT.
Sva pa igracke pozabila doma, ker sva se napokala v avto v pol ure, ker je imel Matic se sluzbeno pot do Celja vezano na uro. Je imel s sabo samo dve. Ampak ni bilo panike, ker mu je bila najbolj zanimiva igraca vrvica za dudico, katero smo izgubili in cez cas celo nasli ... na kopaliscu. user posted image

Marty5 ... cestitke za diplomo!!! user posted image user posted image user posted image

Lulcki ... mi ni cisto nic vsec, kar pisete ... ok, to da zaenkrat se ni ok .. to bo ze (vsaj zelim vam tako), ampak da pediatri kar se tocno dolocene zadeve tice, niso usklajeni ... eni pravijo da pustite pri miru, druge spet tako ... ma mi gre prav na zivce. Ma sej je pri vsaki stvari tako, ampak vsaj za kaj takega bi se lahko zedinili.

Zaspati v narocju ... uh, kako to pogresam ... ko je bil se cisto mala strucka se je to veckrat dogajalo, potem pa zelo zelo redko, danes pa mislim da skoraj nikoli. Jaz tudi to tako pogresam. Ce zaspi na kavcu se mi zdi tako fino, ko zaspano strucko nesem v posteljo in ga zraven se malo pocrkljam.

Crkljanje .... kok je fino, ko je ze tak krepak, ko ga lahko ze malo bolj stisnem k sebi. user posted image

Pika poka ... skokec ... na zacetku naj bi bil NAJVEC 20 minut noter. Jaz ga za vec kot 10 minut nisem dala (razen 1x, ko je bil ze ful lacen, jaz sem pa se kuhala, ampak cez 20 pa nisem sla). Jaz ti priporocam da ga ne dajes vec kot za par minutk ... raje veckrat. Gal je zdej v njem recimo 2x ali 3x na teden po 10 minut.

Zobki ... mislim, da bo kmalu se desna enica. Se mi zdi, da sem danes videla belo pikico ... ampak je tako obcutljiv, mu sploh ne morem ust odpret. Aja .. pa siten je tudi.

Gosta hrana ... krompir ... sem mu zadnjic krompir pretlacila z vilico in se mi je skoraj zadusil ... na sreco je bolj proti koncu hranjenja. Se mu je en koscek zataknil in sva mogla nehat ... ni hotel vec jest. Sem ga pa samo potrepljala in je bilo Ok. Na sreco.
Pretlaceno z vilico ... danes sem mu pretlacila in je lepo jedel. Pa tudi kompot je bil bolj v kosckih in je tudi pridno jedel. Zdej ze tako veselo odpira ustka pri zelenjavi, da res lepo je. Sam on bi tud grizel, tako da potem, ko ni vec tako lacen vsakic prav ugrizne v zlico. user posted image

Ninaki ... ce zelis, ti lahko midva unovciva bone (pa seveda dava denar), ko bova kupovala avtosedez, ce ga ne bova narocila preko neta, ampak skoraj ne verjamem, ker ni popusta ... je pa cena tiste barve ki jo midva zeliva na netu cenejsa ... cudno. Mogoce je napaka, ampak cena je taka kakrsna pise. Nama je vseeno ali dava bone ali pa denar ... ce zelis sporoci. Sedez bova kupila pa cez 1 mesec.

Lolipop ... ja, to je tista ta cenejsa cena plenic ... drugace so 1410 SIT. Kam si mi pa poslala slikco za avatar???

Ima pa moja mami neslednjo sredo zabavo za odhod v pokoj .. snemam komade z neta in sem prisla ze na stevilko nad 400 ... pa to v vecini dalmatinska pa slovenska ... stara pa tudi nekaj nove .... pa nekaj angleske, ampak zelo malo. Je prov fino, ker sem nasla polno tistih starih komadov, ki sem jih poslusala, ko sem bila se veliko mlajsa. Se stara muzika, ki so jo nasi starsi poslusali ... no, seveda od nas ta mlajsih.

Hvala vsem za cestitke! Cestitke tudi vsem, ki ste praznovali.

Zdej imam se malo manj kot 2 strani za prebrat, ampak je ze toliko ura, da je treba spat.

Lahko noc, vas berem se jutri.

Ursa

Neposredna povezava do sporočila: 849
6.9.2006 10:48:02   
Kami
Čao punce,
končno se enkrat javaljam ob bolj normalni uri...user posted image
Evan spi, Liam je v vrtcu. Huuu. user posted image
Pri nas je vsako noč bolj grozno. Ful začne jokat, včeraj celo tako, da sva ga morala dvignit ven(kar se pri nas ni zgodilo že od 6. tedna!), ne vem kaj mu je bilo. Jaz krivim zobe, ampak ji še kar ni videt, tako da ne vem, če je to to. Sva mu dala Calpol in čaj in se je umiril, ampak vseeno se je potem še ene 5x zbudil. Šit je, ker  ne mara dude in se težko umiri. Mu dam malo čaja ali vode, pa njegovo cunco na nos in večinoma se umiri in nazaj zaspi. Sem že čisto pozabila kako je bilo pri Liamu, ko so mu rasli zobi. A so že par dni prej bolj jokavi? Je pa res tud čez dan bol siten, tako da ne vem, kaj ga daje. Pa tud trmat se je že začel... Skratka jaz sem dans čista koma user posted image , ker sem pač navajena spat celo noč.
Rižolino.... ja, sem ugotovila, da imam Hippovega, ne Milupinega. In ta se res totalno zgosti. Si kar predstavljam, kako se širi v njegovem buškotu.
Plavanje... jaz sem večinoma brez avta in sem odvisna od sosede, ki je marčica, zato bova hodile ob torkih ob 9h zjutraj, kar nama obema paše, ker grejo najini jenčki spat ob 10h. Še to  ne vem, kako bo zdržal do takrat..user posted image
Lulčki... jaz sem že pri prvem ratala pravi specialist za to: kot prvo - vsak dohtar ti pove drugače. Če ne gre ne gre. In pri nas je šlo, do ene meje, naprej pa ne. Jokal je, če sem mu hotela naprej potegnit. In sem odnehala. Zdaj si ga sam potegne, ampak mu ne gre čez. Sva naročena na rezanje (čakalna doba: 2 leti!!!!), mislim, da novembra drugo leto. Si bom po vezah zrihtala, da bo to prej, dokler sem še doma. Po moje bo pri Evanu podobna zgodba, samo da zdravnica govori drugače, kot mi je govorila pri Liamu. Zdaj pravi: nič na silo, prej mi je pa govorila kar pogumno dol potegnite. Naj grejo nekam....Po pameti bi rekla.
Hrana... ne dojenčkova, moja tokrat. Punce, men se zdi, da jaz cel dan sam jem! In skoz neki kuham in pečem in packam. In skoz sem lačna (ko ne spim dobro pa še bolj - že od nekdaj). Sploh ne upam na vago stopit, ampak vem, da je veliko, ker se počutim tako. Sicer vem da bo bolje od oktobra, ko se mi začne šola, pa ne bom imela časa se toliko s hrano ukvarjat. Pa na aerobiko začnem hodit drug teden. Ampak imam občutek, da bom do naslednjega tedna še 100 kil gor dobila. user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.