ursa_p -> RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006 (24.8.2006 21:33:57)
|
Cer! Jaz na zalost jutri nimam karavana ... pa tko lepo sem ga spucala pa nastimala normalno (prej smo imeli podrte zadnje sedeze) ... tako da se je danes Gal prvic peljal zadaj ... no, ampak to zdej ni vazno ... vazno je vreme za jutri. Hmmm ... napovedi za jutri res nisem videla, ampak se mi zdi, da zelo zelo slabo kaze. No, sej imam Suzukija, ampak ga Matic ne more imet, ker se ni bil na servisu (nikakor nisva dobila nikogar, ki bi bil doma in nama to zamenjal, tako da bo sele jutri zrihtan). Morm pa zdele cist ponosno povedat, da se je Gal danes zacel kotaliti - prejle ... zacuda iz trebuha na hrbet v desno smer ... pa tudi na desno se je prav lepo obracal ... vsake toliko se mu je cela rita z nogo vred dvignila ... haha ... ker se mu je rokica spodaj zataknila. Ga dajem zdej kr v dnevni na tla (pa rjuho na tepih, ker morava tepih zamenjat al pa vsaj oprat - ni glih cist, tudi ce ga posesam) in mu je bilo prov fino, pa kuze je lahko gledal od blizu ... enkrat se je se celo zakotalil do ene oziroma z glavo na Linino glavo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in mu je bilo ful vsec. Danes je dobil za jest samo krompir, pa mu ni bil kej dost vsec ... ga je Matic s palicnim zmesal namesto pretlacil, pa je bil tak kot kak lim, se dobro da ga je vsaj nekaj pojedel. Bodiji ... danes sem v Leclercu kupila 6 bodijev za dobra dva jurja in pol. En komplet je bil jurja, ampak so veliki, drug komplet treh je pa za zdej in je bil 1.700. Mi je sicer Tinkatonka rekla, da njej niso vsec, ker se raztegnejo, ampak za poflekat bojo v redu (ceprav so tako lusni, da mi jih je zal). [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa tam so najceneje kasete za Palcka zavijalcka ... ena je manj kot 2 jurja (ampak te do 4 m - jaz se vedno te kupujem ... une so pa mal cez 2). Pa Nukovo flasko je dobil, ampak predvsem zato, ker je bila Maticu vsec na pogled ... je pa kao cudezni loncek, ampak poliva. Jaz sem pa za ponoc vzela se cucelj, ki pase nanjo, ki je tak mehak, da bo ponoci dobil caj. Danes sva tam samo za tamalga pustila 10 jurjev. Sem si sla pa se jaz zase malo cunje pogledat, pa mi nc ni prav ... sem pa vseeno dobila ene tricetrt hlace za vsakdanjo rabo, pa ene kavbojke tolk da jih imam ... skupej sem dala dva jurja pa pol ... hehe ... smesna cena, ja. Drugace pa jaz veliko stvari kupim v eni domzalski stacuni, kjer imajo vcasih ful dobrih stvari in ful poceni ... sem si 3 leta nazaj kupila dvoje kavbojke ... ene so se zdej dokoncno unicile, saj so bile skoraj non stop v uporabi (no, s tistima luknjama na kolenih grem vseen lahko v trgovino), druge so se ok (ampak te ta druge so mi premajhne) .. za oboje sem dala 6 jurjev ... poceni v glavnem, sam zdej se nisem bila pravi cas v domzalah al pa se mi je vedno kam mudilo. Plesa ... se mu je zacela manjsati. Danes sem si privoscila in pojedla tatarski biftek ... ma kaj cem, ga ne smem jest ze celo leto oziroma se vec in zdej sem ga mogla ... je pa svez in doma narejen. Mmmm, dobro, dobro. Zobki ... ja ce pa zdej ne bojo prisli kmalu ven, potem pa ne vem vec ... spodnjo enico ima ze tako napihnjeno, da se ooornk cuti ... ce mu pogledam mi pa jezik nastavi, tako da nc ne vidim ... siten je pa ze tretji dan tako, da je veselje ... kar jokca nekaj v tri dni (vcasih res joka tako, kot da ga nekaj boli .. bomo videli) ... je dobil danes ze verizico nazaj gor (tisto, ki blazi bolecine in podobno). Bu ... bu, bu, bu ... joj, kako to Gala zabava ... skaces pred njim in mu govoris Bu, pa je cist noro srecen. Al pa ce mu kar tako reces Bu ... se na ves glas zacne smejat. Sem mu danes to v trgovini delala, pa nisem videla, da gre ena v mojo smer, pa se mi je samo rezat zacela ... jah, moram zabavat otroka, no. Vcasih se celo prestrasi, ampak mu je vseeno ful zabavno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Je sele pol desetih ura ... se mi zdi, kot bi bila ze vsaj enajst ... te krajsi dnevi meni niso cisto nic vsec. Vas preberem se kaj kasneje ... grem zdele mal k Maticu, potem s psi na sprehod, potem pa pocasi spat ... aja, pa se cunje dat prat pa se mal RR prebrat. Lahko noc, Ursa
|
|
|
|