ursa_p -> RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006 (20.8.2006 0:11:17)
|
Cer! Srecanje vceraj ... je bilo zelo lusno .. imam nekaj slikic in jih bom dala v album. Midva sva morala sicer prej oditi, ker sva imela razvojno. Gal je na poti do tja zaspal, tako da sem ga mogla zbudit. Tam sem ga pocasi prebudila, ko je ravno prisla Zavrlova. No, pa ga nekaj stefna in ga od blizu gleda oziroma pogleda in sem ze videla te Galove prestrasene ucke ... pa seveda krik, kot da bi ga kdo iz koze dajal ... se je je revez res hudo ustrasil. Tako da je bil ta pregled kar jokav, moj revcek mali. No, z Galom je bolje, ceprav je na eni strani se vedno slabse. Pa ne zna se pravilno obracat ... vsaj v desno ne, pa tudi v levo ni ravno briliantno. Hmmm ... skokca imamo sicer prepovedanega, ker ne postavlja pravilno nog, tudi stati ne sme nic, ga morava pa uciti pravilno stopati ... (skokec bo pa na zalost samo za kak trenutek) ... pa tudi pasenje kravic moramo malo popravit ... pa navajati, da se tudi ob straneh kaj dogaja ... aja, pa se rokice mora kdaj uporabljati tudi tako, kot da bi ploskal (v to smer odprta dlan) ... pa igrico s prski se moramo it, tako da bo odpiral svojo dlan. Je pa sicer tako v redu, da nama ni potrebno na fizioterapijo, pa se konec septembra slisimo in vidimo kaj zna, potem se pa narocimo na kotrolo. Sazi ... uspavanje ... hmmm ... jaz Gala nikolli ne pustim jokati (kricat) ... vedno, kadar joka, joka z razlogom ... to sem nekako razbrala kaj kaj pomeni. No, pri Maticu je pa tako, da se malo pomenca po uceh in je res ze zmatran, pa ga kar odnese v posteljo, potem pa zacne kricat ... seveda se ne bi spal, ker se ni dovolj utrujen ... tako da ga ponavadi jaz vzamem ven, od Matica pa poslusam, da mal pa tud lahko joka. Ja, lahko, ampak kadar joka kar tako je jamranje, kadar pa krici je pa 100 % nek vrzok za to ... sem ga zdej naucila, da naj se vedno vprasa ... je mogoce lacen, pokakan, zaspan, mu je vroce, mu kaj ne pase ... v glavnem zdej ima to nalogo, da se vedno predno zacne "sej mal se pa lahko dere" vprasa kaj bi lahko bilo narobe ... in pomaga. Aja ... enako je s stegovanjem ... ko se zacne stegovat zeli nekaj povedat. Vidim, da je Nik zelo podoben Galu, kar se tega tice. Drugace pa tudi midva vcasih guncava Gala, da zaspi ... al pa z vozickom tja in sem (pa niti ni potrebe) ... zdej v vecini zaspi na kavcu, ko se kaj igrava, se pocasi zacne umirjat, pa mencat ucke, pa se zvijat, ... mu ponudim dudo, potem pa ga bozam po trebuscku ... mu ocitno ful pase in vedno zaspi v miru ... potem ga samo se prestavim v posteljico. Se pa zadnje case dostikrat dogaja, da zaspi med hranjenjem. Zobki ... meni se tudi zdi, da Gala mucijo zobki, pa jih se vedno ni od nikoder. Zdej si vzame moj prst in ga ornk mocno grize. Oxy action ... jaz sem ga kupila, ampak nisem vedela, da je za belo posebej, za pisano pa posebej .... sem kupila samo za belo perilo, tako da bo treba se enkrat v nabavo, ker me najbolj motijo fleki na oblekah, ne na plenickah. Previjanje ... ja, tudi pri nas so borbe ... a veste kaj je nabolj fajn ... jaz mu namestim plenicko pod rito, namazem rito, hocem plenicko prilet, Gal pa most naredi, pa je plenicka v mojih rokah ... pa gremo jovo na novo. No, mostovi so pri nas zakon ... zadnje dni mu je sploh strop vsec in gleda gor, ter rito dviguje ... igracka ... ne, to ga na previjalni ne zamoti ... kvecjemu robcki, vata, karkoli drugega, samo igracka ne. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Menjavanje gume na cesti ... no, do zdej mi je pocila samo 1x, pa se to sem se jo spravila sama zamenjat, mi ni noben problem, no, pa se takrat, ko ni bilo treba se je en takoj ustavil in mi jo potem on zamenjal. No, ampak nisem imela srece pa tik za tem, ker so me par sto metrov, ko sem odpeljala, ustavili policaji ... sem bila zaradi cisto crnih rok in bele majice neprivezana in so mi lepo napisali kazen ... in to meni, ki nisem nikoli neprivezana. Hranjenje ... o, kako postaja zanimivo. Gal se vsake toliko spomne, pa zacne apffffffffffffffffffffffffffffffffff (kot pri bonnie_) in leti hrana po celi kuhinji .... abrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ... in leti hrana po celi kuhinji. Aja, pa stolcek za hranjenje bi vsake toliko vmes pojedel. Pa noge v usta .... obvezno med hranjenjem ... ce niso roke, so pa noge, al pa kr vec stvari naenkrat. Tinkatonka ... sem ti hotela danes poslati SMS, pa sem potem pozabila. Spomnila sem se namrec nasveta moje stare mame ... za vrocino ni boljsega kot sok rdece pese .. oni so vcasih tako zbijali vrocino ... Vrtci ... iz drugih krajev v ljubljanske vrtce ... ce sem prav seznanjena, so te otroci na zadnjem mestu. In baje da je za take otroke vrtec nenormalno drazji. Varstvo ... jaz bi z veseljem cuvala kakega otroka ... jaz zaenkrat se nisem glede Gala izvedela nic ... ce bo dobil vrtec, potem bo sel, ceprav si zelim, da bi bil doma vsaj do kakega leta in pol ... tako da bi jaz z veseljem koga cuvala .. hmmm ... moja tasca ... gre v penzijo decembra, ampak se mi zdi, da bi ji ze Gal delal preglavice (to mislim na nacin, da bi ga morala imeti vsaj 8 ur). Grem v ponedeljek v vrtec pogledat, ce smo res drugi v cakalni vrsti. Ti pisem na privat. Drugace pa ne poznam NOBENEGA (privat varstvo), ki bi mu zaupala Gala. Zivalski vrt ... glede na to, kar pise na spletni strani se zelooooooo splaca kupit sezonsko karto (stane za 2 obiska) ... ce je cena prava pa ne vem, ker se mi na telefon ni nihce oglasil. Ce koga zanima, kako smo mi uzivali v zivalskem vrtu, ko se ni bilo Gala http://linchaich.moj-album.com/album/346864/ Suky ... a je vse v redu? No, zdej grem pa se na BC pogledat kaj je v akciji, potem pa spat. Lahko noc, Ursa
|
|
|
|