|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
11.10.2007 13:26:07   
jer.za.
Hojla!

En pozdravček vsem.

Bonnie_: user posted image user posted image za notebooka! Pa uspešno in dobro, predvesm pa pogostouser posted image user posted image  uporabo ti želim.

No midva z dragim pa sva včeraj dokončno dorekla vse stvari glede ponovne nosečnosti. In sicer sva se odločila..................da počakava še eno leto, da mene zaposlijo za nedoločen čas, potem pa takoj veselo na delo. Ker res ne bi rada, da pol leta uživam na porodniški, potem pa ali me bodo vzeli nazaj, ali ne..... Itak imava še dovolj časa, v tem času se bova pa še naprej maksimalno posvečala Zali in Jerci.

Srečanje:Bi se lahko spet malo dogovorile in se dobile na kakšnem čveku (se mi zdi da je Saziuser posted image  nekaj dni nazaj že predlagala pa ni bilo nobenega odgovora). Jaz bi predlagala kakšen Kolosej ali kaj podobnega (doborodošli vaši predlogi)? Glede dneva je pa meni vseeno, lahko tudi kakšna sobota.

Tinkatonka:imaš ZS.

Grem zdej še kaj pametnega narest, še eno urco pol pa že na vlak!

papa

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
11.10.2007 14:51:02   
sazi
Dan,

nam gre zdravje na bolje. Sem bila danes 3 ure v službi, Leva pa je čuvala mja mami. Jutri grem pa normalno v službo, Lev pa k varuški. Upam, da ne pobere takoj kakega novega virusa.
Jutri gremo za čez vikend v Bohinj. Ima en kolega fantovščino (no, midva z Levom pač ne greva tja), bomo pa skupaj do sobote dopoldne, ko se naš ati odpravi na fantovanje nekje v Bohinju (sem videla "program" in bodo ženina kar precej zaposlili - če bo katera v Bohinju, ga bo skoraj težko sfalila), pptem pa pričakujem, da se nama z Levom spet pridruži enkrat v nedeljo popoldne - skoraj dvomim, da prej.

O srečanju. Ja, z veseljem ga organiziram, pa imam nemalo težav s tem, kateri dan naj določim. Vsak dan ima ena od vas kaj, tako da vse zagotovo ne morete priti, potem imam pa nehvaležno nalogo, da se sama odločim, kateri se bom odreklauser posted image (no, saj veste, da se nočem nobeni in upam, da ne bo nobene zamere), ampak najbolje, da si dneve napišem na listke in žrebam in upam, da me tiste, ki ne boste mogle priti ne boste grdo gledale. Jaz bi zaenkrat Kolosej pustila za slabše vreme in za bolj mrzle dni. Se vam zdi Bizovik še primeren ali bi se res že zdaj dobile v Koloseju? No, itak se moramo zmeniti kar precej vnaprej, da lahko vse preberejo, kdaj in kje se dobimo, nekatere pa dobijo še SMS, če se v enem tednu nič ne javijo.

Eva je pa res že fejst punca. Lepo, da naprdujete z gradnjo in želim, da vam gre po planih. Pa škoda za službo - no, če te itak čas baše, pa lepo končajte hiško, potem želim pa eno fajn službo. Natalia, si ti enkrat spraševala za nepremičninskega posrednika? Ravno prejšnji mesec je moj znanec dobil licenco.

izbirčnost pri hrani - če bi Lev vsaj toliko stvari jedel, kot Eva - ma on bi kar naprej "šašika" (kašica) - res je s hrano kako leto zadaj. Pa tudi zelo majhne količine hrane poje, pa še to ga moram skoraj na finto, da usta odpre. Pa piti tudi noče nič. Pa zna že vse - iz kozarca (mu je treba pomagat, da se ne polije), enako iz plastenke, pa s slamico in seveda iz flaške, ki ga pa ne zanima več. Vsega kar spominja na magični lonček oz. ima tak ustnik, se pa niti dotakniti noče. Ne pomaga nobena demonstracija ali pa drugi otroci, ki pijejo iz takih kozarčkov.

gradnja - Nam trenutno po hiši razbija električar, jaz pa se ukvarjam s tem, kako zbobnat vse stanovalce (6 enot) na kup, da se zmenimo nekaj stvari - namreč prodajalec nam vsiljuje neke pogodbe za upravitelja in vzdrževalca, ki pa mi sploh niso všeč in so tudi absolutno predrage in mi zatrjuje, da drugim je pa vse super (čeprav ene poznam in vem, da imajo pomisleke) - da ne govorim o tem, da ne enega ne drugega ne potrebujemo - ne po zakonu, ne zaradi dejanskega dela - samo denar bi kasirali (skoraj).

ponovna nosečnost - nas bo kar precej (če se bomo držali planov) približno istočasno na porodniški - vsaj upam. Trdozimc, ti mi boš pa ušlauser posted image . Jer.za, tebi želim pa uresničitev "dolgoročnih" planov in uspeh v 2009.

fotografije - čisto sem neresna - že od aprila nisem dala nobenih slik razvit niti v album na RR - če najdem kaj odvečnega časa, pa da se mi dauser posted image

gospodinjske pomočnice - mi je nimamo, občasno pa pride k moji mami ena generalno vse spucat (jo bom za 1x naročila tudi jaz). Vem, da je kasirala 1.700 sit, torej 7 EUR7h. Kar je precej, ampak je res efektivna. In jo mami raje plača, da je gotova v 4ih urah (ker mami tudi dela zraven, oz. je vsaj doma takrat),. kot da bi prišla ena in naredila isto v 6ih ali 8ih urah in bi imela nižjo urno postavko... Kaj pa vem, ta je preverjena in ostaja pri njej, je pa ne potrebuje pogosto, tako da to ni nek velik strošek.

Jutranje "pakiranje" - pri nas smo zelo na easy - se nama nikamor ne mudi, ker nimam službe na uro in tudi ne delam 8 ur, tako da grem v službo med 8 in 9:30 uro enkrat - odvisno, kdaj se Lev zbudi. Zjutraj spije flašo mleka in če mu dam še zajtrk, lahko traja tudi 1 ureo, preden se odpraviva od doma, če pa ne, sva pa kar hitra, čeprav ga ne priganjam in pogledava še kakšno knjigico ali kar si pač želi (imam res srečo, da si to lahko privoščim - vsaj zaenkrat). Zavidam pa vsem, ki ste se sposobne tako zgodaj in tako hitro zrihtat - sploh z dvema otrokoma.

trmarjenje - Lev zna biti pravi terorist. Večino časa zgleda tak nežen občutljivček, ves sladek in oh in sploh, ko mu pa kaj ni všeč - že najmanjša malenkost, se pa začne metat ob tla, z glavo butat v steno, če pa se to zgodi, ko ga dvignem, da ga kam odnesem, se pa začne vame zaganjat in bi me najraje celo popraskal in pogrizel. Sploh ne vem, kaj naj naredim. Kak nasvet, mogoče? In ne razumem, zakaj še kar vztraja s tem, če s tem svojim nasilnim ravnanjem še NIKOLI ni dosegel željenega. Mi lahko katera razloži in me potolaži, da ne delam nič narobe in da to mine?

vreme in oblačenje - jaz Leva že oblečem v žabice - sploh, ker je bil zdaj bolan in če sva šla ven, so bile hlače in nogvice premalo. Kape še ne bi dajala, sem mu pa 2 dni nazaj dala trak, ampak to zato, ker je imel prejšnji teden malo vneta ušesa in ne vem, če je že čisto v rdedu (no, najbrž je, ampak ker je pihalo, je dobil trak, drugače ga pa ne bi).

o toplicah in hotelih nimam pojma

bonnie_ čestitke za note book - naj ti dobro služi. Pa uspešno nadaljevanje študija.

no, toliko zaenkrat - fajn bodite, pa se beremo

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
11.10.2007 19:13:00   
trdozimc
Živijo!

Še enkrat hvala vsem za čestitke. Ja, Sazi, kaj se pa ve. Če boste ve vse malo manj pridne pri user posted image , bomo mi mogoče še tretjega v tem času naštimali user posted image  (se malo šalim).

Mi smo zgleda še enkrat fasali isti virus kot na začetku uvajanja v vrtec, le da je tokrat vzdržal dva tedna, prvič pa samo enega. user posted image  Smo spet smrkasti, kašljavi, pikasti. Smo bili danes na infekcijski in je uradno potrjeno, da je to to in še potolaženi, da je letos veliko takih virusov, ki poleg še alergije povzročajo, da se ne da zdravit, ampak počakaš, da mine, pa da otroci v poprečju itak prebolijo 8-10 infekcij pri uvajanju v vrtec, preden se prekužijo.

Aja, še ena fora iz Lipice. Gremo mi zadnjič na dan odprtih vrat in se pasejo v ogradi kobile z žrebeti. Pa midva vsa raznežena: Glej Jan! On pa: muuuuu. user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
11.10.2007 22:38:27   
tinkatonka
eno vprašanje za tiste, ki še študirate....

kako vam rata in predvsem kdaj?

Hodim v službo, pridem domov nekje med 16h in 17h, sem z Anejem na hiši, kjer čistimo, se igramo, pospravljamo, pridemo ob 19:30 domov se zrihtamo za spanje, zlikam kup perilanekej do 21h, da imamo kaj za oblečt in se grem učit. Pa mi tako oči dol lezejo,da sploh ne vem kaj berem in se prav mučim. V rit imamo dve kavi, ampak jaz sem tako utrujena da je joj. pa tok se imam za učit. user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
11.10.2007 22:51:21   
petra81
Tinkatonka, tako na hitrco, kaj pa če bi malce počakali s selitvijo oz opravili le najnujnejše? Sej vem, da se vam mudi na svoje, ampak, bo potem bolj užitek se preselit, kot pa sedaj nekaj hitet, ko pa moraš tisti izpit nujno naredit?? No, to je samo moje skromno mnenje!! 

Pa srečno!!!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
12.10.2007 8:05:04   
tinkatonka
Hojla punce!

Ne bom komnetirala vasih postov samo v odgovor petri81....ja sej vem, da bi bilo fino počakat še kak mesec ampak jaz komaj čakam da bomo na svojem in bom že mogla potrpet telih par dni, tednov... Če bo vse posreči, bomo tako in tako že v nedeljo prespali v našem novem domu. Pol bo pa lažje, ker ne bo več tok dela s selitvijo. Lahko pa da se bo vse prestavilo za 1 teden, če naju bo spet zafrknu mojstr, ki mora prižgat centralno, tpolo vodo uštimat in zmontirat radiator v kopalnici. Tile mojstri mi pijejo kri. user posted image  Naj bi pršu že prejšnji teden, pa potem včeraj, pa ga še zdaj nisem vidla.

LP Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
12.10.2007 8:46:22   
jer.za.
Tinkatonka:nimam odgovora zate kdaj se učiti in kako, saj sem živ dokaz tega tudi sama, ker sploh ne vem kdaj naj se spravim dokončat diplomsko in pa še dva izpitauser posted image . Imam ful slabo vest, ampak tudi jaz sem zvečer tko utrujena da mi ne gre nič v glavo. Sem pa malo razmišljala, da bi začela malo kasneje hodit v službo, in bi se npr. od pol šestih pa nekje do sedmih zjutraj učila, potem pa šla v službo. Ker gre meni zjutraj res hitreje učenje od rok kot pa zvečer. Bom pa tudi sama mogla čimprej "spacati " diplomo, če ne zaradi drugega da bo mir pa še plača bo večja. Upam in želim si, da mi to rata v letu 2008.

Šibam zdej na ZZZS.

Neposredna povezava do sporočila: 3107
12.10.2007 10:08:38   
sazi
še ena, ki nima idej glede učenja - kot veste itak vsake toliko časa pojamram, kako mi vse naloge stojijo. Stare mi stojijo že leto do dve, tazadnja pa me čaka od maja, ko sem naredila en izpit. Vse še kar čaka. Načeloma se s takimi stvarmi (če se) ukvarjam nekej od 21. pa do 23. ure zvečer, ampak pred sedmo ponavadi ne vstanem (no, včasih ponoči, ko ima Lev kakšne more, probleme ali pa samo željo po mamici).

Pa naslednjega stavka mi ne zamerit (saj sem na istem), ampak tiste, ki imajo največ za študirat in diplomo za pisat, so poniknile z RR. Jaz vem, da bi imela več časa, če bi samo vsake toliko časa prišla malo pogledat ali pa če bi vas čisto odklopila. Tako pa pokukam sem gor, pa malo še kam drugam, pa gre takoj pol ure - zelo dragocen čas glede na to, da ga v bistvu nimamo. Se bom malo v roke vzela in omejila vse tole - predvsem skušala skrčiti samo na februarčice (pa še na gradnjo skočim pogledat, mapak tam tako ni veliko branja in sem hiro na tekočem).

No, zdaj pa delatuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
12.10.2007 10:13:37   
jer.za.
Sazi:jaz v glavnem pišem in berem RR v času službe,ko si vzamem malo odmora doma pa res samo na hitro. Ne vem če sem doma eno uro/teden za računalnikom.

Za srečanje bi pa predlagala, da da vsaka predlog pa se bomo potem odločile in organizirale.

lp

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
12.10.2007 11:33:57   
tinkatonka
se pridružujm jer.za..jaz sem tud na RR večinoma sam v času službe, doma nimam časa, kmalu pa doma še neta ne bom imela, bo trajlao preden mi ga zrihtajo.

Šibam spet na delo.

Lp tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
12.10.2007 14:46:29   
sazi
je.za, tinkatonka - upam, da nista zameriliuser posted image
saj jaz tudi ne visim doma kaj veliko gor, ampak kaj pa že

glede srečanja pa, s predlogi na plan - jaz sem za takorekoč katerikoli dan enkrat po 17. uri, če je lepo vreme v Bizoviku, za rezervo pa Kolosej
kolikor vem za ostale: petra81 bi se nam lahko pridružila le v torek, kami v torek in četrtek zagotovo ne, katjandraž pa ne v sredo - pa verjetno je še katera omejena- sarazan tudi em, da ima neke zadeve ob popoldnevih, katere dni, pa ne vem

LP, se vam oglasim kaj naslednji teden, ko bom spet priklopljena

lep vikend

Neposredna povezava do sporočila: 3111
13.10.2007 18:23:54   
jer.za.
Nas vračam nazaj na prvo stran.

Sazi:veš da nisem zamerila, samo moje mišljenje sem povedala.

Srečanje:meni se zdi da je tam po 17.00 uri že kar malo mraz za biti zunaj, pa tudi temni se že. Kaj pa če bi se dobile kakšno soboto?????? Meni bi to zelo odgovarjalo, ker glede na to da sem iz gorenjske mi je ob 17.00 kar malo pozno, že zaradi vožnje nazaj, da mi Jerca ne zaspi, pa tudi ob 19.30 je že v postelji. Je pa to samo moj predlog.

Drugače smo pa mi danes v glavnem cel dan preživeli zunaj, jaz sem dala rože dol z oken, pa dvorišče sem pospravila-v glavnem sem malo urejala dvorišče.

Jutri gremo pa malo v hribe, v okolice Podljubela. Gresta pa z nami še dve moji prijateljici, ki imata može na Kosovu, tako da bo moj mož blažen med 6 puncamiuser posted image user posted image user posted image .

Grem kar pod tuš, potem pa tamali počasi pripravit za spanje.

Lep večer želim vsem.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
13.10.2007 22:13:28   
Kami
Čao punce,
evo tud mene, ker je pač vikend in imam še toliko energije, da malo posrfam tudi do februarčic! user posted image
Čestitke za Trdozimca, juhuhu nov dojenček bo v hiši! user posted image

Plani za naslednje.... mi smo fertik. Dva fanta je moj doprinos k slovenski rodnosti. Sem čist preveč izmučena že od tempa in njih dveh. Razen, če me ne zagrab pri 45ih ponovno. user posted image

Natalija... vaša princeska ima toliko kol kot moj 5-letnik! user posted image  Se ne čudim, da imaš natrenirane roke! user posted image

Študij... vsakič, ko pomislim na diplomo, me malo zvije v želodcu. Mi je ravno ta teden mentor sesul vprašalnik za emprični del in se ga morm na novo lotit. Vsakršno ponovno sedenje za računalnikom zaradi študija, mi prinaša slabo voljo in pomanjkanje energije, ki je že tako nimam. Pa še veliko ga bo... Sem že razmišljala, da bi prosila za kak teden neplačanega dopusta, ampak po enem mesecu službe je to res nehigiensko, a?...user posted image

Sem pa zdaj cel teden sama, zato jutri peljem mulca k tašči, da bosta par dni tam. Vmes pa tudi ne bom kaj blaznega naredila, saj potem preložim vse šopinge, zdravnike in sestanke za čas, ko jih nimam. Skratka, težko sestavim vse svoje, družinske, študijske, partnerske in podobne zadolžitve in obveznosti. Kriza!

Srečanje.... ve se kar zmenite, mi je v bistvu vseeno kateri dan, ker le redkega zmorem priti, zato se name res ne ozirajte. Sazi, midve sva tako na vezi!

Pozdravček do naslednjega vikenda.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
13.10.2007 22:37:21   
Bonnie_RR
Oj!

Da se še js spet malo oglsim...

notebook... je super!user posted image Se morem pa malo privadit na miško intudi malo drugačno tipkovnico, zato sem še malo lovim in sem bolj počasna. user posted image še malo vaje, pa bo!user posted image

danes... smo se mi malo potepali. Smo šli na Bled malo okoli jezera, nazaj grede pa smo se ustavili v LJ, kjer smo se dobili s kolegoma in šli skupaj na kosilo, pa kavico, pa sprehod... Skratka, bil je prav prijeten in lep dan! user posted image

govor... Niku se je res ful odprlo...user posted image Zdej vsak dan govoi že ful nam razumljivih besed, včasih pa se mu posreči 2 tudi povezat - npr. ati ni.

laski... Nik ima zdaj že kar goste. Sem mu jih pa ravno danes malo skrajšala, ker so mu spredaj že silili na oči, pa zadaj so mu tud že padali po vratu. Zdej je pa malo bolj urejen...user posted image Se mu pa zadaj malo kravžlajo in zgleda prav sladek...user posted image

tinkatonka... Zdej ste pa res že tik pred koncem!user posted image Upam, da vam bo šlo vse po načrtih in da boste kmalu začeli uživati v svojem novem domeku!user posted image

Pa lahko noč vsem!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
14.10.2007 13:27:34   
tinkatonka
Hojla punce!

Samo na kratko...mi smo ppopolnoma zasedeni z pripravljanjem na selitev. Ravno dajem Aneja  spat, pa ga slišim, da se še vedno zabava po postelji. perilo je zlikano, kosilo se kuha. Danes bi šli lahko že prvič spat v novo stanovanje pa smo selitev prestavili na petek. Jaz gem danes zvečer na letališče po Poljake, jutri jih imam cel dan "na grbi", v torek grem v Trst, v sredo v Bruselj, v petek pa še "Finci". Tako da se bomo raje v petek preselili, ker če ne bom kr eksplodirala od prenatrpanosti urnika. Šibam dokončat kosilo da nasitim mojega moža in očeta, ki delata na hiši.

Čav

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
14.10.2007 16:09:42   
Eviii
čaw, punce. se spet malo oglašam, po dolgem cajtu.
najprej bom malo pokomentirala vaše teme, pol pa bom malo zapisala, kako smo mi.
ponovna nosečnost. ja, pred kratkim sem vam zaupala, da se tudi mi počasi lotevamo teh načrtov, pa nismo prou nič pridni. mojega možeka bol malo vidim. glede na to, da moreva oba sodelovat pri tem, nama gre bol slabo. se bomo pa začeli malo bolj trudit v bližnji prihodnosti.
gradnja. ja, vem ne zavidam z vsemi temi mojstri. še predobro vem, kako jih nestrpno pričakujete in pol jim zadnji trenutek vedno neki pride vmes. in se vse skupi zavleče in zgleda, da ni ne konca ne kraja. pa pride tudi to, verjemte mi.
kami, jst mam doktorat iz metodologije raziskovalnega procesa. priprava vprašalnikov in celotne metodologije raziskovanja je moje res močno področje. če hočeš, mi piši na zs al pa na mejl in se lahko pomeniva, da ti dam eno roko. meni bo to v užitek, tebi bom pa prikrajšala kak urco (al pa teden) dela. če bo pa še mentor kej težu, mu bom pa jst kej nazaj povedala user posted image . in to čisto resno mislim. je že marsikdo imel tečne mentorje in sm jih kr hitro na realna tla postavla. znam vse preklemano dobro argumentirat.
bonnie, nika in jureta je blo fajn spoznat zadnič v kopru. res upam, da se bomo kdaj uspele srečat za kak konkreten čvek in da bosta najine fantine v formi, da se bosta spoznala.
zimsko oblačenje. pr nas pošteno piha burja danes. dejan ne prenese nobenih kap ali trakov. samo kapuca je ok. tako mu kupujem majčke s kapuco in te prido nosi in ima tudi kapuco na glavi brez nobenih problemov. žabic pa še ne nosi. sem pa že tudi o njih razmišljala.
zdej pa še, kako je kej z mojim miškom.
pred 10 dnevi smo imeli sistematski in zadnje cepljenje. dejan je v enem mescu zrasu za 3 cm. zdej ima 82 cm in 9800 g. en drobižek, pa kaj čem... sistematski je prestal v redu. o cepljenju pa raje ne bi... smo šli dat tudi kri in je ponovu vajo. nas je slišala cela izola. ima pa super kri. hemoglobina ima 128, hematokrita pa 39. je rekla zdravnica, da je pravi hrust in da gre lahko kr drva sekat. pa sm ji rekla, če je pa tak drobiž. in je rekla, da je kr močen, samo ne zgleda user posted image .
kar se pa tiče nogice. pred dvemi tedni sm opazla, da je imel žulj na desnem palčku. in sm se odločla, da mu grem po nove čevlce. in presenečeno ugotovim, da mu je nogica zrasla hza dve številke. zdej nosi čevlce številka 23.
zobkov imamo 13 celih zunaj (spodaj enke, dvojke, trojke in štirke, zgoraj enke, dvojke in desno trojko, štirke so že pršle vn, pa so se skrile, ker ima čisto otečeno dlesen, desna štirka mu je danes spet prebila dlesen)
ta teden smo imeli krizo. sva bla sama doma cel teden. moji so šli v toplice. moj možek je imel turnir na bledu, sejem v munchnu in seminar na švedskem. moja sestra je bla v ljubljani na vajah. meni se je pa trgalo. dejan pa na veliko delal zobe, pa reakcijo po cepljenju, pa polnega noska je imel, jst sem mogla delat za službo. dejan mi je hodu spat okoli polnoči, maček me je zbujal ob štirih user posted image . sm bla čisto psihično in fizično na dnu. tri dni nazaj je končno dejan zaspal ob normalni uri, da sem se vsaj naspala. včiri je pršla moja sestra domov, danes pa moji. možek pa tudi počasi prihaja nazaj. danes se bom samo ulegla in spala do jutra.
dovolj bo nakladanja. grem še kej nardit in mojim pomagat. lep dan vsem user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3116
14.10.2007 17:45:54   
tinkatonka
Hojla punce!

Evo pa imam malo več časa, da se vas prebrala na hitro in da nekaj napišem. Starša sta odpeljala Aneja na en sprehod, mož dela na hiši, jaz pa doma pakiram za selitev in se pripravljam počasi, da grem zvečer ob 21h na letališče Jožeta Pučnika (matr je čudn ime, a ne, se ga sploh ne morem navadit ?). Vglavnem se mi sploh ne da, pa moram. user posted image

bonnie....jupi za laptop. user posted image Tudi sama sem ga letos prvič dobila in sem navdušena nad njim. Samo doma ga bolj malo uporabljam. Hvala bogu lahko rečem. Mi pa prov pride na službenih poteh. user posted image

žabice, trakovi, kapice...jaz mislim da sem mu v zadnjih 3 tednih samo 1× ali 2× trak na glavo nataknila, ker se mi je zdelo da res ful piha, pa še mrzlo je pihalo. Se pa tudi jaz raje poslužujem kapuc, ki jih ima Anej na flisih ali pulovorčkih, jaknicah,...Žabic mu še nekaj časa ne mislim nataknit. Mu raje obujem dokolenke, tople in ga nič ne zebe. Pa čeveljke sem mu zdaj kupila (2 para) malo toplejša že, da bodo še za "zimo" dobre.

srečanje...jaz sem za. Samo tale teden, ki prihaja me res baše čas, naslednji teden pa z veseljem kaj.

tabletke...sem ful vesela, da sem jih nehala jemat. Ne vem zakaj, ampak se bolje počutim. Je pa res, da tudi bolečine v jajčnikih sem ter tja čutim. Pa najbrž bodo M spet malo bolj boleče. 

pred mano, je kot že omenjeno ful naporen teden, najbrž bom RR tam do četrtka, ko bom spet v pisarni, zanemarila, tako da se pišemo kaj takrat oz. naslednji teden, ko bo upam da vse bolj umirjeno.

Grem pakirat.

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
15.10.2007 11:22:14   
jer.za.
Hojla!

Sem nas komaj našla na sredini druge straniuser posted image

No jaz imam pet minutk-oz. dokler mi ne potrka na vrata, čeprav mislim da je ta hujši val za danes že mimouser posted image .

Mi smo včeraj preživeli eno prelepo nedeljo. Smo šli na Zelenico-prišli smo do polovice, na 1288m, potem pa je bila Zala že tako utrujena, da smo se kar obrnili in šli nazaj, pa še pihalo je kar precej. Jerca je seveda veselo uživala v nahrbtnikuuser posted image . Nazaj grede proti domu smo se ustavili še na kosilu-ali so vaši otročki, ko jeste v gostilini lepo pri miru ali tudi ves čas šibajo gor in dol? Jaz sem včeraj ves čas lovila Jerco (Zala že lepo zastopi, da se po gostilni ne šiba gor in dol), sploh ni hotela sedeti na stolu, čeprav ji je prijazna natakarica prinesla barvice in list papirja. Sem imela občutek, dan nas pri sosednji mizi kar malo čudno gledajouser posted image  Kakšne so kaj vaše izkušnje?

No ko smo prišli domov, sva šli pa s prijateljico še na dvourni sprehod po polju, z Zali in Jerco v vozičku. Tako da lahko rečem, da sem včeraj tudi nekaj zase naredilauser posted image .  Tamali sta zvečer zaspali kot "ubiti", se nama pa zadnjih nekaj noči Zala zbuja, ker ima nočne more-danes je prijokala k nama in rekla "naj ji zapreva trebušček, ker ji kri teče iz njegauser posted image " Ne vem kje je to pobrala?user posted image  Upam, da jo bo kmalu minilo.

Tinkatonka:uspešen in ne preveč naporen teden ti želim z vsemi temi tujci.

Eviii: user posted image user posted image  da bosta z možem uspela biti čimveč skupaj, in to produktivnouser posted image . Upam, da nam boš za Novo leto lahko zaupala že kašno lepo novico.

Bonnie_:Čestitke Niku za njegovo govorjenjeuser posted image user posted image .

Kami:tudi tebi želim uspešen tedenuser posted image , da boš uredila čimveč stvari. Se pa strinjam s tabo, da ko imaš enkrat dva otroka, je težko karkoli urediti(trgovine, zdravniki,...)če si sam z obema.

Zdej si grem pa čaj skuhat, me kar malo zebe, čeprav že kurijo.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3118
15.10.2007 21:46:58   
ursa_p
Me se poznate??? user posted image user posted image user posted image

Joj, toliko casa se ze nisem javila, da se moram skoraj da kar predstavit. user posted image

Zanimivo, da se spet oglasam, ko ravno menjam sluzbo ... sem medtem ko sem pisala to ugotovila.user posted image  Iskala sem redno sluzbo in dobila v pisarni ... ni ravno to kar sem si zelo zelela, ampak v vrtcu nisem dobila sluzbe brez dokoncane sole - manjkajo mi se stirje izpiti in en na maturi). Delovni cas mi tu zelo odgovarja, delo je tudi ok, kolektiv zgleda v redu, tako da upam, da me po tem mesecu, ko sem poskusno, vzamejo redno! Drzite pesti.user posted image

No, pa da malo povem kako smo. Cisto na hitro ... super. user posted image

Moj mali skrat je zadnje case tako priden, vse se lahko zmenimo, vse se lahko pogovorimo, uzivamo skupaj. Res je lepo. V zacetku septembra, ko je spet nastopil z vrtcem, je bilo kar tezko (mami, mami, mami, ... ), sedaj pa se vse skupaj umirja. Ceprav je se vedno noro, noro navezan name.
Da boste vedeli o katerem skratu govorim in kaksen fant je ze postal:
user posted image

Vrtec ... sem tako zelo zadovoljna. Gal sicer se vedno zjutrja joka, drugace pa pravijo, da je zelo priden. Smo bili ze na skupnem pohodu po trim stezi pri brunarici v Zadvoru. S prejnjim vrtcem pa res nisem bila zadovoljna ... sem res vesela, da smo ga dobili tu, pa se Ano ima za sosolko ... ceprav ima Ana ze neke ljubimce v vrtcu ... hehe.

Govorjenje ... Gal ze kar veliko govori, ceprav se ne sestavlja besed in glede na to, da je pri letu in pol govoril le nekaj malo besed: babi, mami, nina ("Lina"), Ana,
mesec kasneje se: Anci, mima (muca), ceta ("cesta"), Dna ("Dona"), tic ("Matic"), pa pa ... in kako se oglasajo zivali: mu, mau, hoho (hov hov), tutu.
Sedaj pa se: pil, avto, pou ("pouzek"), baba ("bager"), nana ("banana"), ti ("smeti"), an ("hidrant"), oci in ati, daz (andraz), adijo, Nuna ("luna"), ... pa sigurno sem se kaj pozabila
Hehe ... ce mu recem "Ana in ... " ve, da je nadaljevanje Andraz ... hehe ... mi je prav zanimivo. Ju ima prav res rad. Danes ga je Andraz za roko drzal, pa ga je kar gledal in gledal. user posted image

Pesmice ... kako rad jih poslusa .. ampak da mu jih mi pojemo. Pa zraven plese, pa tudi kaj zapoje (Biba buba baja vedno sam zacne), pa zraven pesmice Moj rdeci avto dela br, br, br in pa, pa, pa ter zavija z rokami, ... res obozuje pesmice in se tudi pomiri z njimi. Vsakih, ko mu zapojem pesmico me nagradi z aplavzom.user posted image

Pravljice ... za lahko noc mu ze kake tri mesece bereva pravljico vsako noc. Je ena taka, ki ima noter Luno in je cist zadovoljen. Ampak bo treba pocasi zamenjat knjigico, pa se ne vem za katero. Bo treba malo prebrskat.

Spanje ... imamo najbolj pridnega otroka na svetu. Se vedno spimo celo noc, razen res zelo redkih izjem, pa se to takoj zaspi nazaj. Zvecer preberemo pravljico, ga dava v posteljo in zaspi ... ali pa se vcasih se malo heca z nama in mece dudo za posteljo, potem se pa dere "A, A, A, A, ..." dokler ne prideva ... in to nekajkrat naredi, potem pa le zaspi. Se pa tudi kdaj zgodi, da si zazeli zaspati pri meni v narocu in to pomeni, da noce v posteljo, pa mu se kako pesmico v narocju zapojem in ga v dveh minutah ni vec ... ga samo se polozim v posteljo in spi do zjutraj. Kako zelo paaaseeee ... hehehe. ampak je ze malo tezek.user posted image

Smeti ... je cisto po mamici, ki ji gredo smeti po tleh blazno na zivce. Gal zacne kar stopat in stopat po smeteh, pa kar iz avta dol in mi jih kaze "ti", "ti", ...
Ful je pedanten kar se reda tice ... cist po men in moram rect, da mi zaenkrat kar ustreza. Smeti nikoli ne mece po tleh. Veliko stvari pospravi za sabo, tudi kako igracko preden vzame drugo, zelo rad pomaga pri hisnih opravilih in je zelo zagret za ucenje.

Zapenjanje zadrge ... se malo mu manjka, pa jo bo zapel sam. Vsako stvar res opazuje in takoj poskusi tudi sam. Sam si obuje skornje, cevlje pa skoraj sam, se najraje najine user posted image , skoraj cisto sam se slece predno gremo v banjo - od zacetka do konca, je in pije pa ze kar lep cas. 

Poganjalcek ... noro ... midva z njim prevoziva cel Kaselj. Lepo vozi po plocniku in naceloma ve, da ne sme zapeljati na cesto. Na koncu plocnika pocaka, da mu recem "hitro cez" in z veseljem siba cez cesto. Mu je tudi zelo zabavno, ker psi pocnejo isto (ce grejo zraven). Se morava pa nujno ustaviti ob vsaki obcestni luknji.

Vlak je tudi se vedno super. Ga je babica tudi ze odpeljala na vlak in sta sla v Domzale, ampak mu ni bilo tako zanimivo kot ce ga od zunaj gleda. Je pa pri Koloseju en vlak s katerim se je enkrat peljal in res zelo zelo uzival - tisti mali otroski vlak je to.

Otrosca igrisca ... skoda da je nas solski zaprt, Gal bi se lahko cele dneve po toboganu spuscal, pa na gugalnicah, pa po plezalih plezal ... Sej imamo doma vse, ampak popoldne ni skoraj nic vec soncka.
Pogumnez mali ... res je zelo zelo pogumen in je za vsako akcijo ... je tak adrenalincek po mamici ... hehe ...
En spust po noro dolgem toboganu ...
user posted image
... in je sel takoj se enkrat.

Kot veste je dobro, da otrockom kdaj namazemo licka ... hehe ... no, pri nas si jih Gal maze sam ... takole:
user posted image

Kuzki ... tole vam pa moram pokazati, kako Lina zabava Gala s pokanjem mehurckov.user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=eYkZLjFM0LM
Pa vazen je glas. Fotoaparat sem odlozila na mizo in snemala, tako da se dogajanja ne vidi prav dosti. Aja ... se pa vidi cisto na koncu, kako ga Lina dobesedno zbije, ampak je se vedno smesno.user posted image user posted image user posted image
Takole pa je nor na pse:
user posted image

Pa se ena uzivantska:
[imghttp://linchaich1.moj-album.com/slike/529069/fvag0uYtm2IEHOJG.jpg[/img]

Zdravje ... dokaj v redu odkar smo zamenjali vrtec. Prej je bil 1 teden doma in 1 teden ali se manj v vrtcu. Sicer je imel pa ze 5x vneta usesa, drugace pa same viroze.

Hrana ... zadnje case skoraj ne je mesa, ceprav v vrtcu naj bi kao ga. Drugace pa sedaj ze pove kaj bi in kaj ne.

Sicer pa vam moram pokazati kam sva se en dan odpravila z Galom ... na ceste skakat po luzah user posted image user posted image user posted image  . Najprej je 10 minut noro skakal po njih, na koncu pa pristal v eni izmed njih. Bilo je prav zabavno ...
user posted image

Midva ... zadnje case kr v redu, sva imela pa kar tezko obdobje! Jaz sem imela vsega dovolj .. je bilo cisto prenaporno zame, ker mi en cas ni bil kaj dosti v pomoc pri domacih opravilih, otroku in psih. Ampak se je popravilo lahko recem da 100% ... hvalabogu, ker drugace bi bila ze v polju (zaenkrat sem se v Kaslju, zraven ... hehe)!

Za nazaj vas nisem cisto nic brala, edino od Tinkatonke sem prebrala, da se pripravljajo na narascaj - kar pa tudi ze vem, sem hotla samo povedat, da sem edino to prebrala. Za naprej pa obljubim da vas kaj berem ... zvecer imam vedno vec casa.user posted image

Joj, sej imam itak cist prevec za povedat, ce me pa ze od januarja ni bilo tu gor.

Lep pozdravcek vsem!!!

Ursa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
15.10.2007 22:48:36   
Eviii
čir...
o, vidim, da se je urša oglasla po dolgem cajtu. lepo te je spet brat.
kot vidim naši malčki lepo napredujejo. tako kot je treba. res so že pravi korenjaki in korenjakinje. res gre hitro cajt mimo...
dejan zdej že pridno spančka. jst sm pa pršla malo na net pogledat, kaj je novega. danes me je grozno bolela glava popoldne. sem mogla it se malo uležt, za eno urco. pol je blo pa ok. se vidi, da to vreme nagaja...
vidim, da je tudi valentina prijavljena. napiši nam kej...
kar se tiče govorjenja je moj fantina še malo za vašimi. zato, ker je najmlajši in ker ga učimo 3 jezike. pa vseeno lahko zaznam velik napredek. skoraj vsak dan se nauči oponašat eno živalco. zdej zna oponašat kačo, opico, muco, kužke, leva, račko, oslička, konja in še kaj. pa avto, letalo,... danes se je naučil, kako muca z jezičkom liže mleko. pokazat zna vse dele telesa. zdravnica je bla prou fascinirana zadnjič, kako sta se z možekom sporazumevala v švedščini. dejan pa vse lepo pokazal. se pravi, da razume tudi švedsko. govori pa še nič. se pa izredno trudi. vsak dan pogrunta kak nov zvok in ga trenira.
no, to bo za danes dovol. grem še malo po forumu pogledat in moderirat, pol pa spančkat. nočko.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
16.10.2007 21:56:56   
ninaki
Hej punce,

evo, smo se ze skoraj navadili na nase staro zivljenje. Ceprav nas selitev na morje se vedno mika user posted image

Kami, bili smo na Bolu cele 3 tedne.... Super, super, super! Edino letos je bilo morje hladno. Drugace pa super - vreme super, toplo, sonce ne prevroce, apartma velik in lep, lastniki prijazni in nevsiljivi, turistov malo - plaza skoraj cela nasa user posted image

Mi smo dobro. Trma na vsakem koraku. Zjutraj, zvecer, cez dan, za izvoz. Se mi zdi, da me gladko malo ignorira. Vidim, kako babico lepo uboga, meni se pa samo smeji. Jaz pravim, da odkar sem ga postrigla z masinco (in so sli lasje dol), je ratal nagajiv. In zdaj komaj cakam, da mu cupa spet zraste   Drugace je pa izredno dobrovoljen in navihan. Govori malo po svoje, malo pa ponavlja za nami. Kar mu je vsec. Kar mu ni, itak da ne Branje pravljic - niti pod razno. Rajsi gleda slike in prepoznava crke. To je zdaj pri nas IN. Drugace pa lego kocke, avtomobili, najboljsi od vseh igrac pa je bager. Prelivanje vode v kopalnici - itak. Pa stikanje po predalih user posted image
Ce gremo na sprehod z vozickom se mu po parih metrih ne da vec hodit in se rajsi pelje. Potem pa vsem, ki gredo mimo, razlaga in kaze kje so letala in kje sta antena in dimnik na hisi

Tinkatonka, cestitke za skorajsnjo selitev!!!!!

Jer.za, cestitke za sluzbo!!!!
Enej se nic ne slaci. Edino cevlje non stop sezuva (v avtu in vozicku).
Zabic, traka in kape se nima.
Mi v gostilne sploh ne hodimo, ker bi lahko kvecjemu kakih 10 min zadrzala Eneja za mizo. Ostalo bi pa po gostilni za njim skakala in bila zivcna, tako da se temu rajsi izognem.

Srecanje, sem za, samo rajsi v Koloseju. Se mi zdi, da zna biti okoli 5 v Bizoviku ze kar hladno. Mi smo free kateri koli dan v tednu (razen, ce imamo kaj vnaprej planirano). Lahko tudi v soboto.

Trdozimc, cestitke in lepo nosecnost ti zelim!!!!

Jutranji ritual, smo vsi zrihtani v pol ure. Ne vem kako nam rata, a kar rata.
Pri nas je trma prisotna bodisi ko noce obleci jopice, bodisi, ko gre protestno v kuhinjo ker noce obuti cevljev ali pa obleci jakne... Aja, ali pa se strmari na hodniku, ker ne zeli iti naprej. Ali pa na stopnicah, ker zeli, da ga nosim.... In to zgodaj zjutraj, ko ostali se spijo...

Bonnie_, super za racunalnik!!!

Ursa_p, welcome back!!!

Vceraj je bil prav super dan. Domov smo prisli nekoliko prej kot po navadi. Pa sva se z Enejem odpravila ven na sprehod. Je tako pasalo priti ob normalni uri domov in izkoristiti sonce in lepo vreme.

Zdaj grem pa pocasi v posteljo. Lepe sanje vam zelim!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
17.10.2007 9:40:44   
jer.za.
Pozdravček!

Najprej WB Ursi_p user posted image user posted image . Upam, da se boš uspela večkrat javit. Pa user posted image user posted image za službo, seveda bomo držale pesti da te vzamejo za redno.

Upam, da mi ne boste zamerile ampak se vam moram malo izpovedat. Imamo namreč doma hude probleme s taščouser posted image . In sicer je stanje sledeče. Mož ima doma malo kmetije, ravno toliko da mora biti vsak da doma(je podedoval, ko mu je umrl oče). In je prišlo do tega, da bo nehal ker ga ne veseli, je samo delo, nič od tega, in seveda je ogenj v strehi. Tašča pravi da kako mora nehat, da se je on trudila 30 let, da mora on naprej delat,...Pa ji je lepo povedal da ne more več, saj vsataj zjutraj ob 6.00, gre v štalo, se stušira, ob 7.00 do 15.00 služba, potem delo doma in na polju, ob 18.00 spet štala. Ob vsem tem še jaz zraven jamram da ni nič skupaj z nami razen nedelje,...
On bi rad delal doma, odprl s.p. ker ima vse možnosti in veselje do dela, ampak tašča pravi "ja kaj boš pa delal za druge"user posted image
Pa ji je lepo razložil, zakaj ona ne bi uživala sedaj na stara leta, ....
No na koncu smo prišli do tega, da se ona samo sekira kaj bodo pa drugi sorodniki rekliuser posted image  
To se sedaj vleče že cel teden, jaz sem psihično že precej uničena, ker še z mano ful malo govori, pa zdi se mi da ima tudi do tamalih drugačen odnos-bolj grd, brez potrpljenja...
Upam, da vam nisem preveč zamorila, samo sem mogla dat to ven iz sebe.

Zdej grem pa še malo delat.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
17.10.2007 9:54:46   
marty5
Pozdravljene,

najbrž moram tudi jaz, kot ursa_p, vprašat, če se me še spomnete user posted image .

Ja, dnevi letijo - sem polno zasedena s študijem, ki mi vzame vsako prosto minuto, saj želim čim prej zaključiti.

Jernej je pravi mali mož - non stop čeblja, vse ponavlja, pridno je, zadnje čase tudi pridno spi po 11 ur na noč skupaj. Sicer še vedno zelo trmari, ampak smo se kar navadili user posted image . Edino imamo en majhen problemček s stopalci in moramo k ortopedu. Ampak to smo pričakovali, ker je prirojeno po tatiju.

Tu in tam vas preberem - ponavadi ob jutranji kavici v službi, tako da približno vem, kako je z vami. Se kar dogaja vsaki user posted image

Tinkatonka: čestitke za skorajšnjo selitev user posted image . Veliko lepih in srečnih trenutkov v novem domeku. Glede časa kdaj se učit, te razumem. Jaz zvečer ne morem - ne gre mi v glavo nič, pa tudi hitro me zmanjka - kmalu za jernejem. Jaz koristim popoldneve (delam do 15ih) in kak vikend, s tem, da mi je celotna družina v veliko pomoč z varstvom. Moj mož je vsaj 3× tedensko popoldne sam zunaj z jernejem. Drugače ne vem, kako bi mi šlo....

Kami: čestitke za novo službo. Če mi kdo kdaj vlije poguma, si to ti, ko tako sfolgaš 2 mulca in še študij user posted image .

Bonnie_: user posted image  za laptop. Jaz sem ga tudi dobila pred par meseci in se zdaj sprašujem, kako sem lahko živela prej brez user posted image

Jer_za: tudi tebi čestitke za novo službo user posted image .

Sazi: tebi želim čim manj izgubljenih živcev z delavci na hiši in da bi se čimprej vselili. Glede študija pa ti lahko rečem isto, kot sem Tinkitonki. Meni brez vse kolektivne pomoči, ne bi uspelo. To me tudi žane naprej, ker bi rada vse čim prej razbremenila.

Ursa_p in Ninaki: lepo vaju je spet malo prebrati user posted image

Eviii: midve sva pa tako na tekočem, ne user posted image

Se opravičujem, če sem kaj pomebnega spustila, to mi je ostalo v spominu.

In nenazadnje, tudi jaz imam novičko user posted image . Sicer vidim, da vas kar nekaj načrtuje razširitev družinice nekje na pomlad - no, mi smo pohiteli in bomo konec pomladi že zibali user posted image . Junija si obetamo družbo za našega Jerneja. Ravno danes sem imela 1. pregled in vse štima zaenkrat. Tako sem tudi uradno spet user posted image .

Pričakovanje je veliko, vmes je tudi kaka skrb, kako bo z dvema majhnima otrokoma, ampak bomo že vse sproti reševali. Razlika bo 2 leti in 3 mesece. Zaenkrat mi vsi zatrjujejo, da je to zelo fajn razlika, da bosta sovrstnika in bomo čez par let na zeleni veji user posted image . No, iz njihovih ust v božja ušesa, bi lahko rekli user posted image .

Tako, vsem želim uresničitev vseh zastavljenih planov in upam, da se bi kmalu še katera pridruži z novico o user posted image .

Lep pozdravček vsem user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
17.10.2007 11:59:47   
sazi
Dan,

Marty5, čestitke user posted image user posted image user posted image . Si me kar malo (pozitivno) presenetila. Poleti sva tam na Birbi skupno jamrali, kako zna biti naporno in ugotavljali, kdaj bo čas za naslednjega, pa si zbrala dovolj poguma, jaz pa stisnila rep med nogeuser posted image . No, upam, da ko se poleti kaj srečamo v Izoli, da bo še kakšna novica (ti z vozičkom, jaz pa s trebuhom) - bomo videli. Moja sestra im 2 leti in 2 meseca razlike. Zaj je mala stara 1 leto in pol in pravi, da je super. Mogoče ji je bilo prvih nekaj mesecev malo težje, ker je bil tavečji še zelo nesamostojen, ampak se je vsak mesec videl napredek in je bilo vse veliko lažje. Je imela pa največ problemov zato, ker je bila za večino stvari sama - je morala zjutraj napraviti malega za varstvo, vzeti s seboj dojenčico in ga odpeljat in popoldne spet isto - tako da, če imaš le kakšno pomoč, da zjutraj in popoldne odpelje/pripelje Jerneja, je to že zelooo veliko in te reši precejšnjega bremena.

Ursa_p - WB. Seveda te še poznamo. Lepo je videti Gala in prebrati, kako se imate vsi skupaj fajn. Pa čestitke za novo službo.

Ninaki, vidim, da sta si po željah in aktivnostih Enej in Lev kar podobna. Lev tudi zunaj kar naprej kaže na gradbene stroje, letala in helikopterje, čisto pa je obseden z regratovimi lučkami. Sem že okrepila pljuča, ker jih piham non stop - še potem doma tiste na slikicahuser posted image . V zaprtih prostorih pa so trenutno najbolj aktualne električne doze - tisti krogci na stenah ali stropu. Kamorkoli pridemo, jih začne iskat, kazat nanje in potem vsem nekaj zelo zagnano razlagat, ampak njegovega jeziika žal nihče ne razume - on pa tako vneto pripoveduje.

jer.za - želim, da tole s taščo čimprje uredite, čeprav zna ostati kaka zamera. Si nekaj (pa ne samo tašče) vbijejo v glavo in so užaljeni, če ni po njihovo, najhuje je pa to, kaj bodo rekli drugi - pa četudi si ti sam ves čas nesrečen, da bodo le drugi zadovoljniuser posted image .

V gostilne ne hodimo, če se le da. SMo bili nekajkrat, na kakšnem praznovanju (pradedkov RD), drugi pa praznujejo doma. In takrat (v gostilni) smo bili sicer zunaj, ampak smo se tudi precej nasprehajali naokrog. Ga čisto razumem, da mu je dolgčas sedeti pri miru in čakat na hrano, medtem, ko drugi čvekamo in nas nič ne razume. Za kakšno minuto je dobra kakšna knjigica ali pa avtomobilček, samo se tudi tega naveliča.

Evii, Lev tudi še ne govori kaj dosti, pa ga učimo samo 1 jezik. Bo že nadoknadil. Jaz zelo veliko govorim - najbrž imam še zdaj občutek, da moram kaj iz otroštva nadoknadituser posted image . Glede ponovne nosečnosti, pa vama želim veliko uspešnih treningov.

sistematski - ves čas prestavljamo sistematski in cepljenje, ki naj bi bilo pri 18ih mesecih. Je zdaj Lev že 2x zbolel, ko je bil naročen. Zdaj pa čakam, da se spet popolnoma pozdravi. Upam, da bo kmalu uspelo.

Vikend smo preživeli v Bohinju in je bilo super. Smo se nadihali svežega zraka, mož se ja nažural na fantovščini, le naspala se nisem, ker so v sosednjem apartmaju eni priletni najstniki razgrajali do srede noči.

alergije in BICOM - sva imela danes spet terapijo. Je bilo veliko bol jlušno kot zadnjič. Je preštudiral cel otroški leksiokn in je pol ure minilo kot bi mognil. Zadnjič sem ga pa kar naprej prepričevala, da mora biti še pri meni v naročju. No, še 1x greva, potem pa spet testiranje. Upam, da je bilo vse skupaj uspešno, ker mi gre kar precej časa in denarja za tole.

Toliko zaenkrat. Lep dan vsem.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
18.10.2007 7:49:40   
tinkatonka
Zivjo punce!
marty5user posted image user posted image  ČESTITKE ZA NOSEČNOST! Res super novica!

ursa_p...user posted image user posted image  SUPER za SLUŽBO!

jer-za....jaz bi na vajinem mestu vztrajala, saj je to vajino življenje. res je, da družina veliko pomeni in da pogosto sklepamo kompromise, ampak vseeno menim, da v vajinem primeru bi mogla pustit kmetijo in da mož začne s privat. Res je kot pravi sazi, da bo ostala kakšna zamera, ampak to je vajino življenje. Si pa predstavljam, da je psihično kar naporno tole prenašat. Aja še to...Zadnjič sva te s taksistom skor povozila ko si prečkala cesto user posted image user posted image  pa ti maham in maham, ti pa nič. Je bilo pa to v ponedeljek zjutri okrog 8:30 tam blizu sodišča. user posted image

selitev....ja zdaj gre pa zares. Mož mi je včeraj opolnoči, ko sem se vrnila iz Bruslja razlagal, da bo danes posteljo odpeljal in da bova današnjo noč spala na kavču. user posted image  No ok, nimam nič proti. Jutri bova preselila, še Anejevo posteljo in obleke. Potem pa počasi še počistila za sabo vse papirje,...Danes pride še mizar, da se zmenimo za kako ultra hitro verzijo mize v pisarni, ki naj bi bila v L čez dve steni, da bomo imeli vsi svoj delovni kotiček. Anej za risanje, mami in oči pa za službo. V soboto mi teta (še za poročno darilo) pripelje zamrzovalno omaro, potem pa juuuppii končno na svojemuser posted image user posted image

Grem delat in se vam najverjetneje oglasim kaj v ponedeljek.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.