Anonimen -> RE: Ne gre mi iz glave.... (1.7.2006 10:18:46)
|
Jaz bom pa takole rekla, če je mamici všeč zakaj pa ne? Pa četudi je nenavadno. Ko sta se rodila npr. Omar pa Neisha itd. se je verjetno drugim mamicam tudi zdelo [sm=smiley29.gif] , ker je bilo ime nenavadno za tisti čas. Danes pa se vsaj meni zdita zelo lepi imeni. POleg tega pa se npr. ko pomislimo na njiju, nihče ne vpraša, če ti je ime všeč ali ne. Pa nista nič uboga otroka. Če je ime danes nenavadno, še ne pomeni, da bo nenavadno tudi čez par let ali, da bo otrok ubogi. Pomembno je kdo si, kakšen si in ne kako ti je ime!!! Pa da ne bo kdo mislil, da mislim s tem, da je pomembno, da si slaven. A so vam imena vaših partnerjev, mam, očetov, bratov, dedkov, babic vsem všeč? Jaz če pomislim na mamo, babico...niti slučajno ne pomislim na ime, temveč na osebo ki jo imam rada, kaj je dobrega storila zame. In zakaj bi bila potem ta oseba uboga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] če ti njeno ime ni všeč ? - na bruhanje mi gre, ko berem takšne stavke: "ubogi otrok - kako so mu lahko dali starši takšno ime " (po mestu, državi, živali....). Sicer pa hvala Bogu, da nimamo vsi istih imen in da so si okusi tako različni. Meni je ime Kaleb všeč, vendar ga ne bi dala otroku zato, ker če bi me kdo vprašal kako mu je ime, bi morala sigurno 2x ponoviti, da Kaleb in ne Galeb - je nerazločno. Tako kot npr. Anej/Enej ali Zara/Sara. Čeprav so mi vsa imena zelo všeč.
|
|
|
|