Anonimen
|
Kakor že veste, sem se konec prejšnjega tedna s prošnjo za pomoč naši Ajši obrnila na dve podjetji. Eno je bilo Medicotehna v Ljubljani, za katerega sem vam že napisala, kako je bilo in kaj smo uredili. Drugo podjetje pa je bilo Star2000 iz Izole. Poslala sem jim e-mail s prošnjo z donacijo in ker do konca tedna ni bilo od njih nobenega glasu, sem že skoraj pozabila nanje. Danes pa me je sredi dopoldneva (ravno sem čakala na tisti recept pri zdravnici) presenetil klic gospoda iz podjetja Star2000. Kar mi je povedal, mi je res vzelo sapo. Zaradi tehničnih izvedljivosti (regulator kisika) bomo kisikovo jeklenko z opremo vzeli pri Medicotehni (ki je edina, ki jo ima), vse ostali, kar naša Ajša potrebuje, pa nam ponuja podjetje Star2000 (aspirator, inhalator, termometer in po potrebi tudi pulzni oksimeter - napravo za merjenje kisika v krvi). Gospod je ponudil najprej veleprodajno ceno namesto maloprodajne, potem pa je še na veleprodajno ponudil najmanj 30% popusta (za več je stvar dogovora). V zameno za razliko v ceni pa ni želel gotovine, ampak samo majhno reklamo na Ringaraji. Ker mu jaz sama tega seveda nisem mogla obljubiti, sem poklicala RibicoRR, da mi je dala GSM številko od JakeRR. On pa me je presenetil še bolj kakor gospod iz podjetja Star2000. Ne samo, da se je s tem takoj strinjal, ampak je rekel, da svoj delež pri tem primakne še on sam oz. v imenu portala Ringaraja. Znesek? Raje ne napišem. Poklicala sem nazaj v Izolo in preverila, ali imajo na zalogi vse, kar bi Ajša potrebovala. Nisem dvomila - imajo. In ker bo Lusa z Ajši v Ljubljani na Pediatrični kliniki v četrtek dopoldan, so se v podjetju Star2000 sami ponudili, da vse naročeno ob istem času in na isti dan oni dostavijo v Ljubljano na Pediatrijo. Ko sem se potem pogovarjala z JakoRR, sva se zmenila, da bo on poslal podjetju Star2000 ponudbo za kompenzacijo (material za reklamo) in v kolikor jo bodo v podjetju potrdili, to pomeni, da bo Ajša v četrtek dobila vse, kar potrebuje (pa še nekaj dodatnega ji bodo zraven podarili gratis), mi pa bomo na prvi strani Ringaraje zagledali reklamo za enega od izdelkov firme Star2000. Kaj naj še rečem? Držite pesti, da to uredimo do srede. By the way - Lusa že ve (sem jo seveda takoj poklicala) in komaj diha od sreče. Za vse ostale RR-ovke pa - pridne ste bile. Nabrale ste dovolj denarja za kisikove jeklenke z opremo. Karkoli bo viška, bo šlo pa za polnjenje teh jeklenk. Babe - svaka vam čast!!!
|