Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 14:01:35
|
|
|
|
Seven*
|
Odvisno kako je ze sposoben sedenja.. Eni ze pri petih mesecih skoraj sedijo, eni pa pri devetih se ne..
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 14:09:24
|
|
|
|
XXYY
|
Seven hvala za tako hiter odgovor. Malo ji še vedno nagaja ravnotežje, tako da jo moramo malo še podložiti, da ne pade na levo ali desno. Ampak v stolčku pa zelo lepo sedi. Ne vem. Ali bi morala še malo počakati?
|
|
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 14:13:06
|
|
|
|
Seven*
|
Pomojem ni panike. Komot jo imas malo v stolcku. Lepo se hranita.
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 14:22:51
|
|
|
|
Ninica
|
naša je že pri 4 mesecih sedela oz ležala, nevem kako bi to opisala, v stolčku, ki je bil naravnan v najnižji naklon, je pa res že pri 6. mesecih samostojno sedela. To je odvisno od vsakega otroka posebej.
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 14:37:22
|
|
|
|
tinkamiška
|
Iza je bla 25.5. stara 5 mesecev, pa sva jo danes prvič dala sedet v stolček in za mizo, ko sva imela kosilo. Kakšen srečen obrazek je imela Sva jo pa pripasala, ker jo tudi še malo nese v levo ali desno. Mi smo šele na začetku uvajanja, poskušamo jabočni sokec, ampak jo bom dala vsak dan malo sedet v stolček. LP, Tinka
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 14:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo Mič smo dali vanj pri dobrih 6-ih mesecih, smo ga šele takrat kupili. Prej smo uporabljali pa kar lupinico, se je dalo jest, pa tudi lupinico umit.
|
|
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 21:51:40
|
|
|
|
cuma
|
Ovčka! Ti jo po moje kar lepo pogumno posedaj v stolček, saj ti bo itak sama pokazala, ko bo utrujena in ne bo želela več sedeti. Vsak dan po malo, pa bo! Lp cuma
|
|
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 21:54:33
|
|
|
|
rija
|
En teden pred petim mesecem. V stolčku uživa Je pa res, da imamo tisti ikeiin stolček, ki je tako majhen, da ga ni treba nič podlagati, pa zelo lepo sedi. Vendar je v njem samo v času hranjenja.
|
|
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 21:56:34
|
|
|
|
NRMM
|
Jaz sem dala svojo ravno prejšnji petek prvič v stolček in bila je zelo navdušena . V stolčku se napapcava, par minutk po hranjenju še ''razgraja'' po njem, potem pa je zanjo že dovolj in začne protestirat. Sedi še ne samostojno (dobrih 5 mesecev), ampak v stolčku je kot grofica, ne levo ne desno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?