Jelenche -> RE: Februarčice (21.7.2006 13:10:02)
|
čao punce, no še jaz nekaj napišem, ker imam ravno čas. Počutje je tko tko, sicer ne bruham imam pa slabosti, pa še včeraj me je cel dan bolela glava za crknt no. Danes je hvala bogu malo bolje. Sicer pa jaz že nekaj časa ne spim na trebuhu, ker me joške tako bolijo, da ne morem ležat na njih, še možu težim naj jih pusti pri miru [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] . Ja kaj čem, če me pa bolijo. sicer so se men kr povečale (pa že tko nimam ravno majhne), sem pa opazila, da me bradavice zelo srbijo, ima katera od vas podobne težave? Drugače imam pa tudi jaz izcedek, sicer občasno, pa se nič kaj preveč ne obremenjujem s tem, meni so rekli da je to normalno. Bila sem že na dveh pregledih pri ginekologu, sedaj sem naročena 2.8. Mene naroča na 1 mesec na preglede. Ravno zdaj se odločam kam bi se naročila na nuhalno ginekolog mi je priporočil neko njegovo prijateljico dr.Zilijano Križaj, mene pa nekako Pušenjak mika, ne vem še, bomo videli. sem pa zelo vesela glede nosečnosti in bebike, komi čakam.... uživajte puncice
|
|
|
|