Nikita
|
No, pa se pridružujem še jst. Po dveh letih truda je tud nama ratal in sicer v prvem postopku z IUI. Tak sma vesela...pravzaprav še jst nisem čist dojela. V petek sma delala tretji test CB, ki je bil za razliko od prvih dveh jasno pozitiven. V pondelk pa je še krvni test potrdil najino srečo PDP bi po mojih izračunih moral biti nekje okoli 20. februarja, kar pomeni, da bom bolj proti koncu in da vas bom lahk spodbujala in vam čestitala, ko bote že nekatere mele svoje štručke v rokah, jst bom pa še s trebuhom okol strašla Počutje?Hja...prvi znaki so bli prav zanimivi in kar preveč očitni, da bi jih resno jemala, ker sem že prvi teden po IUI imela ponoči grozne slabosti, naslednje dni pa vročino, tresenje, glavobole, nepriejtne bolečine v križu in nogah. Doma sem bla cel teden in vsi smo mislili, da gre za virozo...pa smo se zmotl . Utrujena sploh nisem. Ravno nasprotno, ful težk zaspim. Slabosti so čist majhne, pa jih hiter preženem, če kej pohrustam. Lačna sem pomalem čez cel dan, ampak ko pa se zaženem jest pa sem tud kr hit polna. Shujšala sem na neverjetnih 58 kg...od kod me ne vprašat Še kej? Aja, izcedek...hmmmm...mam neki rjavkaste sluzi ampak baje da je to v prvih 3 mesecih normaln. Treba je sam pazit, da ni nekih naporov in dvigovanja težkih stvari. Pa križ me tud še kr boli, kar se men zdi ful nenavadn. Kak šele bo, ko bom mela konkretn trebuh. Ja pa še to. V ponedeljek grema za 14 dni na dopust v Grčijo. Sem mela kr pomisleke glede tega in sem dobila tri različna mnenja (osebna zdravnica je rekla, da ne vidi zadržkov, ampak da naj vprašama še vseen ginekologa.sestra od G mi je odločno odsvetovala potovanje in me celo kregala, ker tak neodgovorno razmišljam.no ko sem pa šla na posvet še k zdravnici v ambulanto za neplodnost, je rekla, da ne vidi razloga zakaj ne bi šla in da majo v Grčiji tud verjetn nosečke in da znajo za njih poskrbet) ampak zdaj je dokončno. Grema na zaslužen dopust , po dopustu pa prvi UZ.Komi čakam. Aja še neki ....pri postopku so dozorela kar 3 jajčeca, zato je vlka verjetnost, da ne bo sam en . No to pa še naknadno sporočim nekje 11.7. Hvala za pozornost in se še kej beremo Ja pa čestitke vsem februarčicam PS: kr ne morm verjet, da sem tud jst zdej aktivna članica nosečniškega foruma ....evo me že ni več
|