MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki (2006) (10.10.2007 8:16:45)
|
Maya - tudi jaz vam drzim pesti. Kar se lulanja tice, se ne strinjam z Mojco. No, to da lula je ze dobro, ampak vcasih se jih ne da prepricat, da bi pili. Torej, prejsnji teden je bila tudi Eva ful bolana, je ornk driskala (ob njeni 7.4 kilazi je to hitro kriticno) in kar je najhujse, ni hotela nic pit, smo ji ponujali flasko na vsakem koraku, pa nic. In potem seveda tudi ni nic lulala. Po par dneh mora to minit, ce ne mine, je kriza in morate spet nazaj, sicer pa ce dva dni ne lula, je po moje ne bo pobralo. Se pa res fuuuull trudite ji dajat pit, torej stalno ji dajajte za pit. Sicer se mi zdi pa super, da imate mlado pediatrinjo. Ves, ti ta mladi so strasni, vse vedo. Ker so se mladi, so blazno bolj zagnani in stalno berejo pediatricne biltene, hodijo na seminarje, res se potrudijo za paciente,... Caka se povsod, tako da to ni neka ovira. Moja sestra zdaj dela specializacijo druzinskega zdravnika in vcasih ve vec o kaksni pediatricni novosti od nase pediatrinje, tako da meni se zdi super, da ste se odlocili za mlado zdravnico.
|
|
|
|