žmož -> RE: Male majčice in majčki (2006) (8.8.2007 10:39:38)
|
Dan! Evo še mene! Se par dni nidem nič javila, ker smo imeli priprave na eno fešto in res ni bilo časa. Vidim,da ste vsi več ali manj dobro, počasi se vračate z dopustov (lepe fotke), res pa je nekaj pogrešanih, ki se niso javile že doooolgo. Upam, da pridejo na plan, Marija Po se bo tud kmalu vrnila in vem, da nas bo razveselila z kakšnim dolgim postom. Res pa je čudno, da se Kalina in Barbs nič ne javita-pa seveda vse ostale, ki vas pogrešamo. Mi smo tudi med tistimi, ki še ne hodijo, čeprav je ravno včeraj vstala na nogice in naredila tri korake, čofnila na ritko in spet ponovila. Potem pa spet vse po starem-hodi ob opori in po vseh štirih. Mislim, da bo v roku meseca samostojno hodila-upam. Drgač je več ali manj vse po starem. Ta večjega imam na počitnicah in verjemite mi, da so dnevi ful pestri. Edino jaz sem mal bogica-v nedeljo sem pojedla mal orehovega peciva (čeprav vem, da ga ne smem) in seveda sem bila že v ponedeljek v herpesu. Za povrh pa me še križ ful boli. Ma bomo preživeli. No, tudi nas čaka v kratkem uvajanje v vrtec, bega me samo to, da še vedno nisem dobila odločbe za znižano pl.vrtca, čeprav sem jo oddala že začetek junija. A ima katera podoben primer? Bodite fanj, mi se počasi odpravljamo na NFHT, da je slučajno še danes ne bi falile. Čao
|
|
|
|