večerja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

meta22 -> večerja (5.6.2006 9:12:17)

Imam 4 mesečnika , ki mu zvečer moja joška več ni dovolj. Pred spanjem bi ga rada bolj nasitila, saj je spal že celo noč, zdaj pa se zbuja in je bohček lačen.
Kaj mi priporočate? naj mu po tem ko poje moje mleko dam še kašico al pa samo kako prilagojeno mleko? Katere kašice oz. prilagojeno mleko (proizvajalec ) naj uporabim in katere kašice se pripravljajo samo z vodo in ne z mlekom.

hvala
Meta

barakuda -> RE: večerja (5.6.2006 9:54:56)

Jaz sem svojemu začela dodajat Aptamil, ko ni bilo več dosti mleka. Mislim, da je zvečer zaenkrat bolje dodati malo mleka, kot pa kašico.
Saj ko enkrat ne bo več mleko zadostovalo  (adaptirano je kar precejšna "bomba") mu pa lahko daš kakšno kašico. Teh je pa na trgu veliko, tudi različnih proizvajalcev. To je moje mnenje....

Kar se proizvajalcev tiče jih je ogromno in izbira je povsem odvisna od vsakega posameznika. Eni prisegajo na Milupo, spet drugi na Hipp, ... mislim da bo odločitev tvoja. Poskusi najprej z enim, pa boš videla če bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ustrezalo.

Stran: [1]