Anonimen -> RE: je gdo odvetnik tu gor???? (7.6.2006 10:08:54)
|
ja pozdravljene, saj vem da so moznosti velike v odnosu z mojim jezikom, saj jaz lahk prevajam. stvar jew do za prevajanje moras met licenco, ker brez nje ne mores prevajat, jaz trenutno poucujem na " crno" spanscino al to ni to, ker poucujem samo skrajsano verzijo spanscine, zakaj ker nimam licence in ker so moji papirji se v ljubljani, saj ko bo fertik bom itak naredila, licenco za prevajne tujih jezikov. trenutno pa ne morem brez nje nic, pa se na slovenscino moram zacet hodit ker tud brez nje nemorem, saj bi mogoce to prej zrihtala al smo bili v pomankanju denarja ker moj, dragi tud izredno studira tak da smo bili mal na pasu zategeni. mene pa zanima ki jedoma ta iz argentine, ker ja v Mariboru nimam kaj dost sans, za iskanje sluzbe, z mojim iskusnjami ker vsepovsod iscejo same iskusnje pa nemski jezik mora bit osnova, jeziki pa pridejo tud upostev samo nemscina mora bit in usna inpisno znanje... saj vem da bo mi en dan ratalo ampak gdaj nevem, ker vcasih obupam mogoce bo boljse saj sem se druge stvari dala cez menda bom to tud, pol pa bom na konju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] lp
|
|
|
|