Anonimen
|
Zanima me, koliko je potrebno, da ve postanete ljubosumne? Težko bi namreč verjela, da je katera med vami/nami, ki ni nikoli ljubosumna. To bi zame pomenilo samo, da do partnerja ne čuti nič. Seveda pa govorim o zdravi meri ljubosumja, ne o bolezenski obsedenosti in posesivnosti. Kaj bi se moralo zgoditi, da bi ve začele malce bolj čudno gledat? Kdaj bi podvomile? Kdaj bi vprašale, kdaj bi se šle detektiva in kdaj bi v trenutku znorele? Jaz zase direktno priznam, da sem ljubosumna, ampak mislim, da v okviru razuma. Niti malo me ne moti, če Kamikaza pogleda drugo žensko in "prijavi" kakšen konkreten komentar . Prav tako nimam nič proti druženju z drugimi ženskami. Celo njegovo bivše dekle je prijateljica od naju obeh, pa me ne gane. Ker sem prepričana, da imamo razčiščene pojme glede tega. Kdaj bi posumila? Pri klicih sredi noči ne. Sem jih navajena (služba ). Pri "slučajno" odkritih sumljivih SMS-ih? Ne. Takrat bi ga vprašala, zakaj gre. Čeprav je tako ali tako preveč pameten, da bi kaj takega pustil v GSM-u. Ni ravno čustveno navezan na "zadnjih 10 prejetih številk" . Posumila bi, če bi se začel obnašati bistveno drugače, kakor se sedaj. Podvomila bi, če bi videla, da se mi izmika pri odgovorih, zakaj je tak. Zatem bi se šla detektiva. In znorela bi, če bi ugotovila, da imam prav.
|