vzmetnica merkur iz BC (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


mojca* -> vzmetnica merkur iz BC (3.6.2006 20:29:38)

a jo katera ima? imajo jih več vrst, baby alergo, star, lateks....mi imamo tole alergo, snemljiva prevleka, pralna na 95, proti alergijam, pršicam....itd, stala je 18 000, pa je ko malčka dvignem iz posteljice na mestu kjer je ležal vdolbina. se pravi pod njegovo težo se jogi vgrezne. a je to normalno? mora tako bit? ker bi naj bila vzmetnica za dojenčka trda....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
ali ima katera to vzmetnico in kako ste zadovoljne? ne vem, kaj naj, ali jo naj reklamiram in nesem nazaj?
hvala vam, pa lep večer.
m.




Antigona -> RE: vzmetnica merkur iz BC (3.6.2006 20:49:04)

Če ostane vdolbina ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] dvigneš reklamiraj in naj ti dajo novo.




Magi* -> RE: vzmetnica merkur iz BC (3.6.2006 22:14:10)

to je pri teh vzmetnicah običajno. tudi mene je jezilo. sem pa nekaj časa jo obračala in sedaj se mi zdi, da se ne delajo več vdolbine[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] se pa spomnim šoka, ko sem pri 2. mesecih ugotovila, da je od silne teže naše dojenčice v vzmetnici vdolbina.




Jančika_ -> RE: vzmetnica merkur iz BC (3.6.2006 22:23:16)

Se ne spomnim več, katero vzmetnico smo imeli, vsekakor je bila ena dražjih in kao boljših, takrat je bila čisto nova na tržišču. No, moje dete je spalo nepremično in seveda je takoj nastala vdolbina pod njegovo glavo. Tudi ko sem jogi obrnila, je po dveh tednih tam še vedno bila tista luknja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Pa sem nesla zadevo nazaj v BC in sem vzela neko cenejšo varijanto s kokosovimi vlakni, na tej se pa ne delajo vdolbine. Torej, mene je tista luknja preveč motila.




ČebelicaMaja -> RE: vzmetnica merkur iz BC (4.6.2006 14:19:03)

Tudi mi imamo vzemtnico Hespo iz BC (stala je enkaj čez 15000 sit)- ki je s kokosovimi vlakni in vzetenjem na sredini... imamo pa tudi vdolbino pri glavi, ki smo jo odkrili po 6 tednih upoarbe, ko je imela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] šele okrog 4 kg... sem klicala v BC in so rekli, da je normalno, da se zgornja prevleka malo raztegne in naredi vdolbinica, lahko pa jo z računom prinesemo nazaj in zamenjamo... garancija je 1 leto od nakupa, seveda z računom. Še premišljujemo, kaj narediti, da ne bi pri novem prišlo do enake težave[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Jančika, katerega  (ime) ste pa pri vas kupili, da je bilo potem OK?




Jančika_ -> RE: vzmetnica merkur iz BC (4.6.2006 15:02:13)

Ej, pojma nimam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Mali zdajle spi, tak da ne morem pogledat, če kje kaj piše; samo mislim, da na prevleki nič ne piše. Je tak tak precej tanjši od navadnih jogijev, pa precej trd, nič nima vzmetenja not, ima pa lateks in kokosova vlakna. Stal je 9 ali 10 jurjev. Zdaj ravno rihtava posteljico za Vasjevega bratca in bova poskusila dobiti enak jogi.

Ko se bo mali zbudil, bom šla pogledat in javim.




Jančika_ -> RE: vzmetnica merkur iz BC (4.6.2006 22:17:08)

Ne, nikjer nič ne piše, žal.




ČebelicaMaja -> RE: vzmetnica merkur iz BC (5.6.2006 0:55:22)

Vseeno hvala za trud... bomo tud mi še v BC zasitnaril in vse prešnofal:-)




Stran: [1]