Anonimen -> RE: Težave, težave ... (9.6.2006 13:04:39)
|
Nekaterim v situaciji priskočijo na pomoč starši, enega ali drugega, in kaj dobijo v zahvalo? Napad snehe/zeta, da dajejo otroku preveč sladkarij, da se vmešavajo v vzgojo... Takrat so pa potem govori, saj je moj otrok in moja familija... Že mogoče, potem pa skrbi 100% zanjo Povsod so težave, nekje večje, nekje manjše...vprašanje je samo, kako jih rešuješ. Sami se odločimo, kako jih bomo rešili. Vem samo nekaj; midva imava dva otroka in s prihodom prvega je marsikdo v družini snel masko in pokazal svoj obraz. Seveda je bila to tašča. Pa mi ni na začetku nič priskočila na pomoč ( ker pač ni bilo potrebno) in kaj je sledilo...nora ljubosumnost z njene strani....predvsem in pa do kraja neutemljen izpad na moje starše. Na začetku sem bila jezna, danes sem zaradi tega žalostna...a grem vseeno naprej, se ne prepiram z njegovimi, imam normalen odnos(vsaj navzven), mi je pa iskreno hudo, ker je to njegova mama in je ne morem ceniti kot žensko, kot mati, kaj šele kot osebo. Šla je predaleč in ko mislim, da je vse v redu, ponovni dobi izpad. Ljubosumnost. Mojega sina vleče stran od mene...nikoli ne bo drugače, niti ni nikoli tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše....vendar viv, mislim da ni vedno tako kot si napisala. Saj pravim, zame je najboljši recept, da vse to presliš, spregledam in grem naprrej.
|
|
|
|