Solaris Šibenik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

hondas -> Solaris Šibenik (3.6.2006 18:54:27)

Mi gremo konec junija z našim triletnikom v hotel naselja Solaris.Kakšne izkušnje?[sm=ribica.gif]

šmarnica -> RE: Solaris Šibenik (3.6.2006 19:08:07)

Nam je bilo zelo všeč. Imajo zares lepo urejeno za male otroke. Ogromno igral. Že kar pravljično vzdušje (gradovi iz igral,...). Tudi park je čudovit. In veliko rekreacije tudi za odrasle. Plaža pa,.... da bi jo narisal težko lepšo.
Edino hoteli so bolj tako. Majhne sobe, stare kopalnice, ozki dolgi hodniki.
Sicer greste pa tako na morje - okolica je pa čista petka.

Anonimen -> RE: Solaris Šibenik (3.6.2006 19:37:42)

Mi smo bili pred 5 leti tam, pa je bilo tako bedno, da če mi bi kdo dal brezplačno ne bi šla več. Menda pa so zdaj stvari uredili bolj na novo, od hotela, do plaže, tako, da zdaj je menda veliko boljše. Prijeten dopust in upam, da boste zadovoljni. Lp

Anonimen -> RE: Solaris Šibenik (3.6.2006 20:27:19)

Bila sem pred 4 leti, na srečo samo za podaljšan vikend.

Hrana je bila tako zanič, da sem 3 dni preživela ob kruhu in enih jutranjih palačinkah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 

hondas -> RE: Solaris Šibenik (3.6.2006 20:59:32)

[sm=smiley13.gif] O joj, tole so pa bol slabi obeti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Edino šmarnica pravi, da je v redu za našega fanta...[sm=smiley32.gif]

Anonimen -> RE: Solaris Šibenik (3.6.2006 21:07:05)

Jst samo za hrano vem.

Za ostalo ne...da ne boš zaradi hrane mislila, da je vse slabo.

bubyca -> RE: Solaris Šibenik (4.6.2006 11:37:14)

Jaz sem bila letos za prvomajske v hotelu Ivan in ti lahko povem, da je prav vse bilo super. Soba in kopalnica (prenovljena) ful OK, hrana SUPER, res. Pestra, vsak dan nekaj drugega, tako da se res najde4 nekaj za vsak okus. Okolica pa kot so že povedale predhodnice, zelo lepo urejena, dosti igral za otroke in pa super plaža. Tako da sem prepričana, da se boste imeli fajn.

rainbow -> RE: Solaris Šibenik (4.6.2006 14:52:15)

Mi pa gremo v apartma, vile Solaris.

Kateri termin pa imaste?

ella2006 -> RE: Solaris Šibenik (5.6.2006 7:56:31)

Mi smo bili letos za 1 maj v hotelu Andrija (sobe prenovljene vendar zelo majhne), hrana je bila srednje žalostna, za mizo v jedilnici pa smo čakali cca pol ure, pa še postrežba je bolj slaba. Okolica pa je res enkratna za otroke.

Urša -> RE: Solaris Šibenik (9.6.2006 11:30:02)

Nam lansko leto ni blo všeč, sploh soba je bla socialna-hotel Niko. Pa hrana tud bolj slaba. Okolica je pa kr OK, za otroke fajn poskrbljeno, veliko aktivnosti, tko da bo tvoj sigurno užival!

benika -> RE: Solaris Šibenik (14.6.2006 22:20:40)

Mi smo bili tam od 6-13. maja v hotelu Andrija in boljše ne bi moglo biti.Sobe so res majhne, vendar pa prijaznost osebja, hrana, vse je bilo super!

Stran: [1]