Naty*Taja -> RE: da dol padeš!!! (4.6.2006 20:26:53)
|
Pa ka hudiča jo vse tak napadate! Včasih pač tud malinovc prav pride, da da povod za kreganje, še posebej s takimi kot je njen tast, ki se je sposoben za prazen nič kujat pol leta!!! Men je to tud ful bet. Je naša mama taka, pa me je to vedno tak pizdlo. Tudi pri nas tašča kuha za vse, itak sam bolj ko ne mali je, jaz bolj malo, moj pa sploh ne, ker je v službi. Pa tudi nič ne zahteva za to! Sem ji že parkrak kako fasngo prinesla, ker denarja noče vzet, pa je rekla, da sej ni treba, da itak nam nič druga ne more pomagat (kar se financ tiče) nam pa bo kuhala, da ni problema. Pa naj bo tak , če hoče. Nekateri pač ne razumete, da vsi ne gledamo vse skoz dnar!! Mi pa kljub temu ni treba vsega požret. Če jaz rečem, da ima mali dost sladkarij, mu jih pač ne dajo več. Hvalabogu me čist upoštevajo, kar se malega tiče. Je pa res, da če nebi smela nikol nič kontra rečt in izrazit svoje nasprotujoče mnenje , grem pa raj v eno lukno in sama žvim!! Hvalabogu, se midve s taščo vse iz oke v oke zmenva in je vse kul, če ne takoj pa čez kako uro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], tast je pa itak zlat!! Mojga pa pri naših "ravsih" kr ven spustimo, ker ni on kriv če se midve kej sporečeva in ni treba, da izbira med nama!! mama je mama, punca pa punca.
|
|
|
|