Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 17:41:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobra novica, če so le tako kvalitetne kot Moltex. Poročaj, ko preizkusiš!
|
|
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 22:17:47
|
|
|
|
sjug
|
A res??? No to je pa dobra novica. Imam moralnega mačka, ker uporabljam klasične planičke, drugače poskušam biti eko, pa sem preveč khm kmh komot. Nisem jih še opazila, bom pa počekirala.
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 22:21:18
|
|
|
|
Seven*
|
A RESS???
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 22:26:43
|
|
|
|
HuAnita
|
Bom preiskusila, sicer pa prisegam na Moltex (pa čeprav uporabljamo že tiste, ki jih je v paketu samo še 36, seveda za isto ceno - 2600 sit)
|
|
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 22:42:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Kul! Mogoče veš, če jih imajo tudi za čisto tamicene?
|
|
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 22:43:42
|
|
|
|
Seven*
|
Jancika, a ste ze brez plenic? :))))))
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 23:12:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Ma kje . Gre sicer na WC, ampak samo zato, da lahko malo bere knjigico, vrže not papirček in potegne vodo. Potem pa gre za vogal in se posračka v plenico . Bomo imeli dvojno pleničenje.
|
|
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 3.6.2006 23:13:53
|
|
|
|
Seven*
|
Jancika. Mi imamo tako krasne otroke... Ampak tele plenice me res zanimajo. Sem Googlala pa nic pametnega nasla.
|
|
RE: Alana - dm-ove ekološke pleničke 4.6.2006 10:31:45
|
|
|
|
teta beta
|
V primerjavi z Moltexovimi so mehkejše, vendar mogoče manj "kompaktne", ali kako se naj izrazim, in zadaj nimajo elastike. Med nogicami so malenkost ožje kot moltex. Sicer so mi čisto v redu. No, priznam, da so nam ponoči premočile v pasu, ampak mislim, da to niso krive same pleničke, pač pa to, kar opažam in ugotavljam že cel teden, da namreč moja hčerka s svojimi 8 kg prerašča velikost maxi . Imajo pa samo od midi naprej.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?