metaa -> RE: mastitis-zaradi daljšega spanja otroka? (3.6.2006 10:56:20)
|
Hvala za odgovor. Ampak še nekaj, se mora, izkašljati. Tistim, ki pišejo razne članke o dojenju oz. svetujejo o tej temi v porodnišnicah... ful zamerim, ker vedno in povsod lahko slišiš le, kako je dojenje oh in sploh... Saj vem, da je to res najboljša hrana za dojenčke, sploh ne dvomim, ampak se mi zdi, da bi moralo dojenje biti predstavljeno tako kot je, skupaj s težavami, realno. Od tega da prve dni (dokler se bradavice ne utrdijo) boli, kot bi te rezali, potem pa moraš skoz pazit, da ne pride do zastoja. Danes te pa na to nihče ne pripravi. Če bi jaz vedela, da je skoz treba joške stalno greti (ne samo prve 14 dni), morda mastitisa ne bi imela. Moti me, da nihče na pove, da je za dojenje potreben trud, da ni vse le rožnato in naravno in sploh.Želim samo, da se dojenje začne prikazovato bolj realno in da bi te opozorili na težave-le tako bi ženske lahko dalj časa dojile. Kajti trenutno me joške tako bolijo, da si želim samo, da ne bi imela več mleka in nikoli več teh težav. No, saj se bom potrudla to premagati, a sem le obupana trenutno.
|
|
|
|