Anonimen -> RE: Učbeniki na obroke - nič več? (20.6.2006 4:26:20)
|
Prehodila sem vse Mladinske knjige in Državne založbe po Ljubljani in še celo v eni v Celju sem bila. In kaj sem dobila? NIČ!!! V knjigarnah se jim o teh naročilnicah niti sanja ne. Vedo, da se je lani pošiljalo naročilnice iz sedežev knjigarn v šole, ampak knjigarne same s tem niso imele nič in nimajo pojma. Ponujali so mi vse pos pisku - plačilo na čeke, na trajnik, na kredit, na Moneto. Pa jebenti, bolj ko sem govorila, da me zanima gotovinsko plačilo na obroke preko položnic, kakor lani, bolj so oni meni trobili, da lahko na obroke kupim pri njih, ker imajo vse. Črno na belem jim ni bilo jasno, ko sem jim razlagala, da nisem kreditno sposobna in da nimam željenih plačilnih inštrumentov. Mater, no! In kaj naj zdaj? Nekatere šole so te naročilnice od založb dobile. Naša pač ne, ker so sodelovanje z založbami iz bogvekaterega vzroka prekinili. Nobeni kolegici ne morem reči, naj naroči še za nas, ker pač nobena nima toliko starega otroka. Tudi dodatna naročilnica mi nič ne pomaga, ker kot prvo založba ne bo dostavila v šolo, s katero nimajo pogodbe, kot drugo pa druga šola ne bo prevzela knjig za otroka, ki ni vpisan pri njih. Jebenti, zaradi vsega tega imam tako ali tako zdaj možnost plačati samo še na 2 obroka in ne več na tri, če se bo pa tole še malo vleklo, bo pa samo še na enega in je potem itak že za vse vseeno, ker bo meni spet zmanjkalo denarja. Bivši itak da nič ne plača, tako, da... HEEEEEEEEEEEEEEELP!!!
|
|
|
|