kapica -> RE: laparaskopija (5.6.2006 10:04:16)
|
Jaz sem imela operacijo dva tedna nazaj, mogoce se kaksen dan vec. In sicer je res tako da je iz dneva v dan boljse, mene so sivi tudi precej boleli, trebuscek je bil taksen kot zogica. Sive so mi pobrali po sestih dneh[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], se mi je zdelo zelo hitro, ampak so se lepo zacelili. V sluzbo ze hodim, ampak nic tezkega ne smem dvigniti. Namrec zadnji teden, ali recimo zadnjih pet dni imam taksne slabosti, vseeno al zjutraj al zvecer, kar naprej me zelodec muci. Tam kjer so bili sivi me veckrat spika, ceprav je ze lepo zaceljeno. Trebuh me v glavnem muci kot bi imela M, ampak desetkrat bolj kot do sedaj. Napihnjena, jajcniki me bolijo, spikajo, v glavnem zelo neprijetno. Jaz si to predstavljam kot normalno, vsaj upam, da je prva M po operaciji malo tezja oz. boleca, da se tam pac vse spet v normalo postavi. Ti imas danes obisk pri zdravniku, ti bojo sigurno povedali kako in kaj. Upam da bo cimprej bolje, pac cimvec pocivaj, ce se da.
|
|
|
|