Anonimen -> vprašanje za F&M (2.6.2006 14:52:13)
|
Cau, imam vprašanje za oba spola, in sicer: Dejstvo: v nosečnosti sem se namreč malo (no ja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) poredila, pa tudi po porodu sem še kar kakšnih par kg pridobila, zato se takrat, ko pride do posteljnih aktivnosti, ne počutim več tako sproščeno. - zanima me, kako ženske gledate na to? je res, da se me totalno preveč obremenjujemo z videzom? Slednje ni ravno težko, saj nas iz vseh strani bombardirajo z bejbami, s totalno izklesanimi telesi...pa tudi naši moški na veliko izjavljajo zadeve v stilu "uau, kera huda bejba/****" vatever. Ne mislit, da sem nevem kako zakompleksana, ampak vseeno...rada bi mela spet hudo postavo, ker če je ne bom imela sedaj, ko sem še fresh meat, nevem kdaj potem; če sploh. - kaj pa moški? A npr.pri svojih partnerkah ful opazite pridobljene kg? Če je odgovor pritrdilen, a vam dol visi? Ali pa vam ni vseeno? Moj lubi namreč pravi, da sem mu kul (mogoče me pa samo noče užalit in dela z mano v rokavicah). Tenks za vaša mnenja. pa pa
|
|
|
|