Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 6.6.2006 15:25:11
|
|
|
|
tehnofil
|
Ja, čeprav ste že na koncu, še čakam na TR. IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Sm tolk vesela, da nč več ne nardim dons... "Sendvič", ki si ga včeraj jedla te je nasitil za malo časa. Danes si spet lačna. "To" pa je hrana, ki te nasiti za dolgo. In včasih imamo priložnost in včasih nam še celo uspe, da lahko pomagamo tam kjer je naša pomoč resnično potrebna. Ko bi le lahko imeli večkrat takšno srečo, da bi se lahko najedli te resnične hrane za dušo. A je tako, Kerensa? Making the diference.
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 6.6.2006 19:57:23
|
|
|
|
dory
|
Babe prosim prosim za TRR....ne bom se pocutila bolje,ce bom lahko pomagala mali pikici....
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 6.6.2006 22:50:35
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Ja, čeprav ste že na koncu, še čakam na TR. Hvala Seven, Splišni, Neva6, Cmokec, Urša Pošiljam še tebi Teja. .
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 7.6.2006 11:23:20
|
|
|
|
Lusa
|
Komaj zdaj sem lahko prisla na internet ,ker do zdaj smo racunalnik ponovno instalirali zarad virusov.Pa se tipkovnica ni nastavljena ,tako ,da ni sumnikov... Pa saj ste ve tu gor iznajdljive in kapirate Za kaj se gre. Danes sem dobila po posti dve pismi in dinarcke od Branke in Mihaele Hvala vama. Vceraj pa je bilo ponovno nakazanih 25000sit tako ,da se je do sedaj zbralo okoli 195.000sit. punce!!!!! zdaj se pa cakam samo kerenso ,da mi poslje od medico stevilko ,da nakazem dinarcke . To je moj najlepsi teden v teh 10 mesecih kolikor je Ajsa stara in to ste zasluzne ve na rr. 100x hvala papa
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 7.6.2006 11:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jupiiiiii, kak sem vesela, ko to preberem. Pa še zelo dobro se počutim pri srcu, ker sem vsaj malo pomagala naši Ajšiki. Uživajte na sončku.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2006 13:19:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 7.6.2006 14:04:57
|
|
|
|
NRMM
|
ja bravo.....res je lepo prebrat, da nam je več kot uspelo in tudi jaz sem zelo vesela, da sem lahko pomagala Ajši .
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 7.6.2006 14:09:04
|
|
|
|
KBM
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 7.6.2006 22:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Superca, jaz sem ful vesela za našo malo princesko. Jaz pravim kar NAŠA, ker imam tak občutek - da je zares mičken del vseh nas. Lusa, imaš kakšno informacijo, če je prišel denar tudi preko prenosa med računi na pravi račun? Sem kar preko Klika naredila prenos še v ponedeljek zvečer. Jaz upam, da je prišlo....bo vsaj za kakšno igračko. Al pa za eno hlačnico zate . MAlce sem hecam, ampak sem res ful vesela, da je tole ratalo
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 8.6.2006 9:15:20
|
|
|
|
nanka
|
Ker sem okrevala po operaciji vas nisem spremljala, danes pa našla to temo in sem si vzela čas in vse skupaj prebrala. Prosim še meni št. TRR in naslov, da bom lahko kaj prispevala. Vem da sem za aparat zamudila, bo pa prav prišlo v vsakem primeru.
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 8.6.2006 9:31:47
|
|
|
|
nanka
|
Hvala za podatke.
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 8.6.2006 21:11:32
|
|
|
|
Lusa
|
Dinarčki še kar prihajajo in pisemca tud.Danes sem prejela Sisino in BABYno pismo.Pravtako je bilo nakazanih na TRR okoli 20000sit. Iz hvala vsem. Ena jeklenka drži 4ure ,tako ,da bo mi zelo prav prišel denar za polnjenje jeklenke.Sedaj bom bolj poredko doma in kisik bo kar razplamtel . Za vse ostale ,ki čakate na plače pa čist razumem ,kako je v taki situaciji bit in vem ,da ste vsak dan z mislimi na našo Ajšo in to mi v tem trenutku pomeni največ.Denarčke pa kar prihranite! Kdor je ljubljen ,ta tudi hoče živet in to dokazuje Naš sonček.
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 8.6.2006 21:27:27
|
|
|
|
Moyca_
|
koliko pa sten eno polnjenje Lusa?
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 8.6.2006 21:54:26
|
|
|
|
tjasa10
|
Prosim, še meni trr za Ajšo, bom zeloooo vesela, da lahko pomagamo mali borki. Hura za Ajšo
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 9.6.2006 14:00:42
|
|
|
|
Lusa
|
Mislim ,da je že ena napisala ,da eno polnjenje pride 3000sit ,drži pa 4ure. Žužu ,hvala za pismo. Moram vam povedat kako prav nam je danes prišla jeklenka.3ure smo bili brez elektrike in če ne bi imeli jeklenke ,bi jo morala peljat ,(če ne bi zdržala brez) v zdravstveni dom. lp
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 9.6.2006 15:40:10
|
|
|
|
Moyca_
|
full sem vesela da smo lahko pomagali sem nekaj malega nakazala pa mi je full bed, pa bom drug mesec še za eno polnjenje. Se bom boljše počutila
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 10.6.2006 8:07:44
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, poljenje pride nekje 3.000, vsaj tukaj, ko dela Boštjan. Ne vem, kam boš hodila polnit in koliko so kaj cene različne.
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 10.6.2006 20:45:01
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Ker je bil moj Samo spet v bolnici, sem temo zamudila. Zato se javljam sedaj in prosim še jaz za TRR, da nakažem vsaj za kako polnjenje. LP Pi-kica
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 10.6.2006 21:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz bi prosila za tr ali naslov od Nataše za malo Ajšo.
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 12.6.2006 11:00:05
|
|
|
|
KATI321
|
Sem sicer pisala že na Lusin ZS, ker pa sem nevešča računalnika bi kljub temu da že krepko zamujam prosila za njen naslov da ji še jaz pošljem nekaj.
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 13.6.2006 9:32:45
|
|
|
|
Lusa
|
Ojla Spet me je nekaj računalnik zezal ,tako da me par dni ni bilo gor.Moram vam malo napisat kako Ajša zunaj uživa. Včeraj sve bile vso dopoldne z vozičkom na potepu v našem malem mestu in njeni okolici in naša Ajša je samo spala.Bile sve tudi na sistematskem pregledu in sem povedala za vašo dobrodelnost.Uživala je tako dolgo ,da sve jeklenki že spraznile. Zato pa jih imamo!!!! Žužu moram ti povedat ,da je Ajšina sestrica Luša že vse "zalepke"(tako ona govori nalepkam),ki si jih poslala nalepila na akvarij .Ni si dala dopovedat ,da si jih naj "našpara". Malo sem se morala oglasit. lp
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 13.6.2006 9:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda je spala,če je bila pa na svežem zraku. Tudi čas bo nastopil,ko bo se začela zanimat za okolico.Sončka naj se naužije,da bo tudi barvico pridobila in seveda prepotreben vitamin D.
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 13.6.2006 10:34:30
|
|
|
|
žužu
|
lusa me veseli. saj zato smo jih pa poslali, da se jih porabi! ko jih bomo pa spet nabavili, pa tudi vaši princeski kakšno še pošljemo! imejte se najlepše
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 14.6.2006 15:31:28
|
|
|
|
Erdbeere
|
Tudi jaz sem zelo zelo vesela, da je akcija uspela Mala Ajša pa naj čimbolj uživa na svežem zraku
|
|
|
|
RE: 3x HURA za MEDICOtehno d.o.o. - za Ajšo!!! 15.6.2006 19:15:47
|
|
|
|
Lusa
|
MojcaH hvala za pismo in seveda za dinarčke .Vsega skupaj se je zbralo okoli 220000sit. za vse vas. Jaku pa tudi hvala za zelo dobre aparature .Jih redno uporabljamo in so več kot odlične. Zelo sem vesela in srečna ,da lahko uporabljam stvari ,ki ste mi jih VI rr-ovci kupili. SEm pa bila danes na zavarovalnici za prenosno jeklenko in mi je dejala ,da smo itak edini primer ,da rabimo prenosno jeklenko in ,da je zelo ,zelo malo možnosti ,da bi sploh kaj povrnili-za jeklenko in polnjenje.Bi morala zelo dobro utemeljit ,zakaj jo potrebuje.IN preprosto ne bom se z njimi obadala ,jutri jim pošljem po pošti vlogo in vam povem kakšen bo odgovor. Tako ,da sem še 1x več presrečna ,da ste mi vi to omogočili in da končno Ajša uživa zunaj . papa
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?