DORI -> ČRNOLASKA (2.6.2006 10:50:59)
|
Atraktivna crnolaska je elegantno zakorakala skozi avlo kinocentra.Izzivalno je migala z boki in prisla do velikega sanka, kjer je osamljen sameval natakar. Pomahala je cez ves prostor moskemu, ki je stal na drugem koncu avle in budno spremljal vse, kar se je dogajalo pred blagajnami. Takoj je prisel k njej. Ko je pristopil, mu je zapeljivo nakazala, da lahko pribliza svoj obraz njenemu. Stegnila je roko in ga nezno pomasirala po nosu, ki je takoj postal rdec. "Ste vi direktor?" je dahnila in stegnila se drugo roko ter z obema nezno masirala njegov obraz. "Pravzaprav ne," je rekel moski in skromno dodal: "Sem le upravnik." "Pa bi lahko govorila z direktorjem? Bi ga lahko poklicali?" je vprasala in njeni roki sta se spustili nizje in zaceli masirati njegov vrat. "Bojim se, da ne," je odgovoril moski. Njeni roki sta medtem zasli v njegove goste crne lase. Upravnik je bil ze zelo razburjen od bozanja, ki ga je bil tako nenadno delezen od atraktivne crnolaske. Rekel je: "Direktor je tam gori in ravnokar pocne nekaj zelo vaznega, zato ga ne smem motiti. Ali vam lahko jaz kako pomagam?" "Da, lahko bi mi. Rada bi, da mu prenesete sporocilo," je odgovorila lepotica in njeni roki sta se vrnili na njegov obraz. S prsti je nezno sla cez njegove polne ustnice.Potem mu je v usta nezno porinila tri prste in mu pustila,da jih je pocasi sesal. "Recite mu," je rekla in mu dala polizat se prste druge roke, "da ni prav nic toaletnega papirja in mila v zenskem straniscu"
|
|
|
|