4x Mama-pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Tiamo -> 4x Mama-pomoč (2.6.2006 7:44:15)

Pozdrav, pišem za slovensko družino s štirimi otroki. Trenutno živijo v 27m2 v podnajemu, čez 14. dni pa se selijo v neprofitno stanovanje. Oba starša sta izgubila službo. Otroci so stari: najstarejši 10 let, drugi 8 let, tretji 4 in najmljaša 18 mesecev. Sami fantje in ena punčka. Dobivajo socialno pomoč + doklade. Ker se selijo bi potrebovali vse od pohištva do oblačil. Če kdo prenavlja kuhinjo in stare ne potrebuje, jo z veseljem sprejmejo, potrebujejo še zakonsko posteljo, posteljo, pograd, otroško posteljico, pisalni mizi, sedežno raztegljivo v posteljo, omare, belo tehniko, pralni stroj, hladilnik, likalnik, fen, jedilno mizo, 6 stolov, otroški stolček za hranjenje, zavese, karnise,... So iz Ljubljane, prevoza nimajo. Če bo kdo tako dober in jim bo kaj podaril, bom jaz organizirala prevoz zato mi pišite na mail.  Vsem hvala,
lp P.S. Če sem zgrešila form in temo, me moderatorji brišite!!

Sibil_ -> RE: 4x Mama-pomoč (2.6.2006 7:59:11)

Žal ti zdaj ne morem več pomagat-zakaj nisi pisala tri dni nazaj?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Moji so namreč prodali hišo in noter pustili vso pohištvo, pralni stroj, vse.In vse v dobrem stanju.
Murphy, zdaj žal ne morem več pomagat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

LP pa upam da vseeno kaj dobite,
Sibil

Tiamo -> RE: 4x Mama-pomoč (2.6.2006 8:03:14)

sibil, murphy deluje, tudi jaz sem sem pred mesecem dni stran vrgla 2 postelji in omare za dnevno sobo.  kar mi je ostalo sta 2 karnisi vseeno hvala

Barbs -> RE: 4x Mama-pomoč (2.6.2006 8:48:40)

A mamica potrebuje tudi kaj oblačil in čevljev? Imama kar nekaj zelo ok oblačil in čevljev, ki bi jih oddala. Samo številko mi pošlji, magari na ZS.

Glede pohištva pa - pred tremi meseci smo oddali še zadnje kose iz prejšnjega doma. Tako da - žal. Bom pa sosede vprašala, ker nekaj vlačijo gor pa dol.

Stran: [1]