jasna -> RE: previjalna miza (23.6.2006 20:35:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: SanjaS Imam eno vprašanje za vse ki načrtujete nakup previjalne mize oz. jo že imate. Zanima me ali se je katera odločila za varianto previjalne mize, ki se pritrdi in po uporabi pospravi na zid. Zdi se mi, da je ta rešitev zelo praktična (če seveda potem to zadevo pritrdiš v kopalnici). Imam namreč zelo majhno kopalnico in mi je padlo na pamet, da bi bila to dobra rešitev, ker ne bi več imela previjalne mize v otroški sobi. Se mi zdi totalno nepraktično imet dostop do vode ločen od previjalne mize, pa še kopalnica je manjši prostor, ki je pri nas vedno topel. V bistvu me zanima, a je katera to imela in kakšne so njene izkušnje s tako rešitvijo previjanja ? LP, S. Sanja, jaz jo imam, Guliverja od Ikee. Zakon! Kupila sem jo pri drugem otročku in velike lesene previjalne v otroški, ki jo imam od prej, sploh ne uporabljam več. Mali ima sedaj 14m in ga še vedno previjam na njej. Super je, ko ga dam direktno iz bane na previjalno. Zložiš jo pa res z eno roko in ne zavzame nič prostora. Pa še bistveno večja je, kot če imaš na voljo le površino pralnega stroja. Robovi so privzdignjeni, pa odlično se obnese posebej v prvih mesecih, ko samo odpreš pipo, zmočiš vato, obrišeš in jo vržeš v stranišče. Nič pospravljanja po previjanju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] LP jasna
|
|
|
|