Teya*D. -> RE: test (4.6.2006 16:48:58)
|
Hej! res semi imela zaslišanje kot da sem kaj kaznivega naredila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Zdaj pa rabm spet manjšo pomoč. Res ne vem več kako in kaj. včeraj 4.6.,sem naredila test ampak bil je negativen. Nekako sem si izračunala, da bi M mogla prit na 2.6., čeprav je kar neredna zadnje tri mesece. M še nimam, se pa mi je pojavila čisto manjša krvavitev, vidna le na papirju. Prebrala sem tudi nekaj o ugnezditvi. Ali je možno da je to to? Prsi imam malo večje, me ne bolijo, sem malce napeta in občutljiva v predelu jajčnikov. Da pripomnim na to, da me je včeraj test tako potolkel, da sem tudi malce jokala, ker sem se res začela veseliti in sem se dejansko že pripravila na to, da sem zanosila. Aja, še tole. Včeraj sem spet zgleda dobila rahlo vnetje, me peče itd. in s fantom sa morala odnos v sredini zaključiti, ker nisem mogla več. Tudi takrat sem malce krvavela ampak se je potem takoj uredilo ( sem šla preverit ). Pričakovala sem M, pa še je ni.... Hvala za odgovore!
|
|
|
|