Mišični tonus (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


gal123 -> Mišični tonus (1.6.2006 16:30:55)

Vsem skupaj en lep pozdrav!

Stara sva 4 mesece in pred denvi sva bila na pregeledu za mišični tonus. Ugotovili so da ga ima povečanega v ramenih, zato so nama pokazali vaje. Povedali so da mora čim več lezati na terebuscku, ker  baje levo dlan ne odpira  dovolj. Glavico ima ze cisto mirno in kar precej dvignjeno brez da bi mu padala... Ni nama potrebno hoditi na vaje, ampak mene vseeno skrbi ali je to zelo narobe ker pri 4 mesecih ne odpira dlani in ne posega za igracami. Napotila pa me je tudi na slikanje glavice. Naslednji prrgeled imamo komaj avgusta.
Upam da mi bo katera zanla odgovoriti in pomagati...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




TVN -> RE: Mišični tonus (1.6.2006 16:49:37)

Mogoče si boš lahko pomagala tudi z zgornjo temo "Razvoj in razvojna - za vse, ki jih zanima". Sicer pa, kaj vem, če vas ni naročila prej in vam ni treba hoditi na NFZT, potem izgleda, da kaj hujšega ne more biti. Zanimivo pa je, da vas je poslala na slikanje glave?! Mi tudi hodimo v RA, vaje delamo doma, naročeni smo v intervalih cca. 1,5 meseca. Tudi naša je zelo pozno odprla pestke, no, še sedaj jih ima marsikdaj zaprte, je pa res, da posega po predmetih brez problemov že od tretjega meseca... Težko rečem, mogoče ti bo znala še kakšna kaj bolj konkretnega povedat.




gal123 -> RE: Mišični tonus (1.6.2006 18:41:20)

Nika35, hvala ti na odgovoru. Glede slikanja glave pa toliko, Ga. doktor ki ga je pregledala je rekla, da to napotijo vsakega otoka... Vem pa tudi da je prijateljica hodila redno na te vaje in da slikanje glave ni imela... Po prebranih nekaterih obvestilih ki sem jih prebrala na internetu, je lahko to povezano s poskodbami mozganov... Lahko pa naju je poslala zgolj za preventivo. Upam da ni nic narobe...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stran: [1]