MALINČICA
|
Oj! Glede tiste pripombe o drugi ženski, se jaz ne strinjam z večino zgoraj napisanih primerov. Meni je veliko bolj pomembno, da mi partner pove to, kar bi kdo drug rekel samo svojim kolegom. Midva imava takšen odnos, da mi je že tudi večkrat rekel da mu je katera dobra, ali pa če ga katera gleda ali pa kaj podobnega. Boljše to, kot pa si s svojim partnerjem nisem dovolj blizu, da mi ne bi upal povedati, kaj v tistem trenutku misli. Je pa res, da mi nikoli ne pozabi povedat, kako dobra sem mu jaz, pa da me nikoli ne bi zamenjal, pa da sem mu prekleto seksi, še posebej zdaj, ko se počutim kot slon s tem velikim trebuhom in res rabim, da mi reče, da sem mu lepa. Glede tega, da ga nikoli ni doma, pa ne vem čemu bi bil vzrok, lahko je to, da se vidva ne razumeta dobro in na tak način beži od tebe. Pa ne zagovarjam ga, pravi dec bi se o tem pogovoril, ampak mogoče pa se noben od vaju ne zna pogovarjat. Tudi jaz ne bi bila na silo z nekom, s katerim se ne bi imela fino skupaj. Je pa res, da ima otroka, vsaj njo bi si moral želet imet več časa ob sebi.... Ne vem no, mogoče bi bilo res boljše za vse, da greste narazen, poskušaj mu to dopovedati na miren način, da vidva pač nista za skupaj, da bo pa otrok na tak način imel več od obeh, ker ti boš še vedno mamica, ki ne bo več nezadovoljna, ker partnerja ni ob njej, on pa ne bo imel slabe vesti, če pač rad ven hodi in bo takrat, ko se boste zmenili, prišel po njo, ostali čas pa bo lahko preživljal po svoje. Ti pa boš tudi srečnejša brez njega in na tak način dala več otroku, pa našla boš nekoga, ki bo tebe osrečil in ne bo s tabo samo zaradi otroka. Glede tistih groženj, pa verjemi, da tisti, ki tako grozi, ne upa NIČ, ko do tega pride. Veš kaj vse se grozi, pa jih 99% nima tolk jajc, da bi izpolnili svoje grožnje. Ne sekiraj se glede tega, napravi tako, kot ti srce pravi in upam, da je to to, kar je najbolje za malčico!