|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KAJ BI VE NAREDILE?
1.6.2006 20:18:03   
koala
No, saj to da ji je povedal, da se mu neka punca zdi dobra baba se meni ne zdi tako tragično. Midva z mojim možem vedno komentirava babe in dede v mestu, če je doer/ra za pogledat, pol pač je.

Ampak to, da ga ni nikoli doma, da se ne zmeni zate in za vajino hči, ne to je pa poden od podna.
Jaz bi mu postavila ultimat, družina ali prijatelji. Pa bi šel če se stvari ne bi spremenile. Bolje tako kot pa trpet celo življenje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.6.2006 20:22:50   
Tejči
Petra21, se midve poznama??? Ker mi je ta zgodbica zelo znana.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.6.2006 22:09:51   
PETRA 21
Tejči, se poznama ja!

Pa prosim, da mi nebi odgovarjale na e-mail, ker imam e-mail od fanta. In ne bi bilo dobro, če bi on to videl.

Lepo prosim!

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.6.2006 22:18:28   
Marogica
Mislim, da sta se oba prehitro odločila za starševstvo, tvoj fant vsekakor ni zrel, da bi ODGOVORNO  prevzel vlogo očeta, pa tudi partnerja. PA ne pisat, da je drugače v redu fant, bla......., ker je dejstvo, da to ni. Če imaš otroka, je treba zanj skrbeti in ne samo tako, da mu kupiš hrano, obleke in plenice, temveč, da se tudi žrtvuješ v tem smislu, da ga postaviš na prvo mesto. In to tvoj fant enostavno ne kapira.
Mi je žal zate, predvsem pa za otročka, da ima takšnega očeta.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.6.2006 9:49:39   
kapica
Tako kot je Marogica napisala, mi je zal zate in za otrocicka.

Nic kaj novega ti ne morem vec napisat, razen tega, da je ena kolegica imela isti problem. Pa tudi tako mlada kot ti, on pa mal starejsi, ampak v glavi nezrel.
Tako da res poskusi cimprej oditi! Pa nic nazaj gledat, karkoli da bi on naredil, policijo so vedno lahko poklice.
Ne vem no, zakaj si sploh tako dolgo cakala, pa preden kaj storis, bo tudi ze vecnost mimo. To pa da imas starse ki ti ob strani stojijo, vsaj tako sem razumela, glede na to, da si se jim zaupala, pa vprasanje ce si sploh vse povedala, je pa samo en velik plus. Tako imas vsaj kam iti.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.6.2006 10:47:45   
Teni_
Jaz bi pa rekla, da te je hotel s tisto izjavo, naredit ljubosumno. Ja, tudi takšni znajo bit. Poznamo take, ja. Pa kako se tista in tista meče za kom. Ja, ja, ti si kar ego zvišuj. Daj še ti kdaj, ko greste kam, reci, uau, tale je pa dober. Bi bil za ponucat. Me zanima, kako dolgo bo še govoril kozlarije.

Aja, pa ne razumem, kako lahko mirno gledaš, da vsak dan leti s prijatelji na pijačo. Bi mu jaz že dala. Tako bi ga zaposlila doma, da ne bi niti pomislil več na kakšne pijače do 22. ure. Pa saj ni res,no. Se nekatere res ne znate postavit zase in svoje otroke.

Ja, pa sva midv tudi mlada in imava 2 otroka, ampak kakšno takšno skakanje s prijatelji okoli pri nama ne pride v poštv. Ne upa, sem prevelik user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil mojcaH -- 2.6.2006 10:50:00 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.6.2006 22:55:18   
abi
Dragi, najina hči je stara 2 leti. Ta podatek si dobro zapomni, ker 3. rojstni dan ne bomo praznovali skupaj. Pravzaprav, niti jutrišnjega dne več ne bomo dočakali skupaj, ker midve namreč odhajava. Verjamem pa da si dovolj brihten, da boš sam pogruntal za kaj, ker meni gre na kozlanje in ti ne morem zdaj razlagati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.6.2006 23:45:40   
Anonimen
Naj ti še jaz na kratko razložim situacijo. Sem podobnih let kot ti partner pa je 10 let starejši. Imava user posted image  katerega še 1x ni sam kam peljal na sprehod ali kaj podobnega, ko ga je treba pazit pride tašča tako da tud ta zgoraj omenjena varjanta ne velja. Tašča pa ve kakšen je njegov sin in potegne z mano user posted image .

Skratka kaj sem naredila. Glede na to da sva s sinom čez dan sama sem si kupila avto -eno poceni varjanto. Sposodila sem si denar ki ga na obroke vračam ker nisem kreditno sposobna. Sedaj se vsedem vzamem malega in uživava. Greva k mojim staršem po trgovinah, zoo, skratka povsod ga jemljem s sabo.

Skratka jaz sem se sprijaznila s tem, na začetku sem mu težila pojdi z nama sedaj pa se je že zgodilo da on prosi če lahka gre z nama.Ali user posted image  naučim kakšno novo stvar, potem pa ko to izvede pred njim partner reče glej kaj zna, potem pa jst ah to pa že full dolgo dela, no in postane mu rahlo hudo ker je toliko zamudil in se začne igrat z user posted image .

Skratka enih decev se ne da spremenit. Naredi si tako da ti bo lepo, ne bodi gospodinska pomočnica.  Osebno sem si uštimala da nisem zamorjena zaradi dedca. Moj je za razliko bolj doma in ne s prijatelji, je bolj zapečkar. Če noče iti ga ne silim ampak ko me kliče povem kje sva in zdrava logika mu u betico prišepne da se imava lepo tudi če sva sama

Nisi edina, ene ti lahko pametujejo ampak verjemi ni vse zlato verjetno ima tudi dobre strani tvoj partner rajši imam tako da user posted image  previjam samo jaz kot pa da se dec kaže kak je super očka,  doma pa babo z valjarjem po buči al pa da okoli vlači druge ženske.

Glede one fajne pa ne skrbi če bi kaj imel z njo bi verjetno molčal

(odgovor članu PETRA 21)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.6.2006 8:48:28   
bobek05
Petra, vem, da se ni dobro prenaglit, ampak jaz bi končala zvezo.

1. TI nimaš nič od njega (itak ga ni nikoli doma in kolikor razumem samo finančno skrbi za vaju)

2. MALA nima nič od njega (če se sploh z njo ne ukvarja in raje zunaj "pije kavico s kolegi")

- tako kot so že druge ugotovile: tvoj fant je zelo neresen in nezrel - v vsakem primeru ni pripavljen na otroka ali resno zvezo, saj se mu sploh ne sanja, kaj pomeni zveza

- by the way, nekak še razumem, da moški POGLEDA za drugo žensko (in NE BULJI), da pa ti potem še takšne razlaga user posted image  Kaj je hotel s tem doseči? Da bi bila ljubosumna? Da bi te prizadel? Ali je preprosto tak idiot, da sploh ne razmišlja o tem?

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu PETRA 21)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.6.2006 11:40:33   
MALINČICA
Oj!
Glede tiste pripombe o drugi ženski, se jaz ne strinjam z večino zgoraj napisanih primerov. Meni je veliko bolj pomembno, da mi partner pove to, kar bi kdo drug rekel samo svojim kolegom. Midva imava takšen odnos, da mi je že tudi večkrat rekel da mu je katera dobra, ali pa če ga katera gleda ali pa kaj podobnega. Boljše to, kot pa si s svojim partnerjem nisem dovolj blizu, da mi ne bi upal povedati, kaj v tistem trenutku misli. Je pa res, da mi nikoli ne pozabi povedat, kako dobra sem mu jaz, pa da me nikoli ne bi zamenjal, pa da sem mu prekleto seksi, še posebej zdaj, ko se počutim kot slon s tem velikim trebuhom in res rabim, da mi reče, da sem mu lepa.
Glede tega, da ga nikoli ni doma, pa ne vem čemu bi bil vzrok, lahko je to, da se vidva ne razumeta dobro in na tak način beži od tebe. Pa ne zagovarjam ga, pravi dec bi se o tem pogovoril, ampak mogoče pa se noben od vaju ne zna pogovarjat.
Tudi jaz ne bi bila na silo z nekom, s katerim se ne bi imela fino skupaj.
Je pa res, da ima otroka, vsaj njo bi si moral želet imet več časa ob sebi....
Ne vem no, mogoče bi bilo res boljše za vse, da greste narazen, poskušaj mu to dopovedati na miren način, da vidva pač nista za skupaj, da bo pa otrok na tak način imel več od obeh, ker ti boš še vedno mamica, ki ne bo več nezadovoljna, ker partnerja ni ob njej, on pa ne bo imel slabe vesti, če pač rad ven hodi in bo takrat, ko se boste zmenili, prišel po njo, ostali čas pa bo lahko preživljal po svoje.
Ti pa boš tudi srečnejša brez njega in na tak način dala več otroku, pa našla boš nekoga, ki bo tebe osrečil in ne bo s tabo samo zaradi otroka.
Glede tistih groženj, pa verjemi, da tisti, ki tako grozi, ne upa NIČ, ko do tega pride. Veš kaj vse se grozi, pa jih 99% nima tolk jajc, da bi izpolnili svoje grožnje. Ne sekiraj se glede tega, napravi tako, kot ti srce pravi in upam, da je to to, kar je najbolje za malčico!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?