|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   si morete mislit???
1.6.2006 11:11:16   
jasnika
me  je zdaj klicala moja socialna, ker sem prejšni teden oddala novo vlogo za socialno. ker se pač sedaj več ne šteje preživnina zraven, in kaj mi je rekla avša, da zdaj ko sem dala novop vlogo-naj mi bo , da drugače pa bi mogla ko mi poteče avgusta dat, ampak ker sem sedaj dala mi BOJO MOGLI ZVIŠAT SOCIALNO, PA DA ME PROSI DA NAJ BOM TIHO DA NE BOJO LJUDJE MNOŽIČNO HODILI DAVAT NOVIH VLOG
TI BANDA TIuser posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: si morete mislit???
1.6.2006 11:13:05   
Ro-La
user posted image  te babnce tam se obnašajo kot da gre kaj direkt iz njihovega žepauser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2006 11:18:41   
total
To pa ti je naša država.....user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2006 11:21:59   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image  država.......

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
1.6.2006 11:26:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2006 11:31:15   
lelaval
Po zakonih morajo dat novo odločbo v kolikor pride do sprememb. Njena izjava, da ne govori preveč, da ne bodo množično hodili, pa kaže le njeno lenobo do dela, za katerega je plačana  (in morda tudi nevoščljivost - da nekateri dobijo toliko in toliko brez, da delajo).  Kaj naj rečem: user posted image user posted image user posted image user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2006 11:35:28   
jasnika
radha jaz bi zelo rada šla delat ampak ne najdem, sem mela 2 veze pa še v fabriko nisem prišlauser posted image user posted image , da bi delala na tekočem traku, sedaj pa če mi nekaj pripada zakaj pa ne bi dobilauser posted image user posted image
res pa da eni delajo na črno, jaz bi tudi takoj če bi mela priložnost ampak je žal nimam al pa je ne vidim
moti me res to da se tam babe obnašajo kot da dajo denar iz svojega žepauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2006 11:39:02   
Anonimen
A ta je bila višek na carini user posted image  user posted image

Ja, kakšen socialen pogovor ji res ne bi škodil user posted image  user posted image

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
1.6.2006 11:44:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2006 12:49:43   
jasnika
sem iz mb in sem iskala bilo kakšno službo razen v gostilni in cest sem rekla ne bi šla pometat, drugač pa mam tehnično tekstilnouser posted image , saj bi lahko šla delat v en salon šivat pa je kura rekla da sem plačana po prometuuser posted image user posted image
no sedaj za nekaj časa ne iščem službe oz če bi se dalo bi šla delat nekje do jeseni
drugač pa je brez vez zelo hudo, v tušu bi takoj dobila službo samo spet rabim trgovsko, tako da,...

Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
1.6.2006 14:12:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2006 8:12:17   
Anonimen
Sem ti rekla, da ti mora odločbo spremenit, a ne? user posted image
Piz**, to bi morala ona sama naredit, ne pa da jo ti prosiš al pa da ti potem še reče, da bodi tiho. Tale "bodi tiho" pomeni predvsem to, da nevedneže zavajajo že na CSD - da bodi tiho o tem, da ona ne dela tistega, kar bi po zakonu morala. Ne pa, da bodi tiho zato, da državi ne bi bilo treba še kaj dat. U, mater, kva bi jo jest okol kepe, ej!

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2006 10:15:12   
Anonimen
Če bi meni to rekla, bi takoj zavrtela tel. št. od pravne službe v LJ in jih povedala kako in kaj.
Zato pa ostanemo nekatere brez vsega, ker se njim ne da.
Sam sem se naučila, da je pravna služba LJ rešitev za te zadeve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2006 13:09:55   
jasnika
Radha sem ze na borzi rekla da bi šla za trgovko in je rekla da jih majo že dovolj sami na borzi pa sem ji rekla da so to tiete trgovki ki nočejo delat in pač seveda jaz nimam prav tako kot nikoliuser posted image , pa je rekla tudi ker mam tehnično da mi tud me bi krili za trgovko, sem ji tud rekla da mam službo obljubljeno in nič, me majo rajši na borzi in na socialni, no vsaj zgleda tako

ja kerenesa tak kot si rekla same barabe so tam, one babe pa se tak obnašajo ko da dajo svoj dnar proklemanske p....user posted image user posted image
ampal sedaj sem se že umirila
pač to sem zato gor ppisala da jih bo čim več vidli da jim na socialnem ne gre zaupat in da lahko obnovijo VLOGO BILO KDAJ OZ KDAJ JE PAČ KAKA SPREMEMBA TUD IZ NJIHOVE STRANI
bi rada videla obraz tote moje kao svetovalke če bi sama ostala brez službeuser posted image user posted image , no ja pa saj nisem nevoščljiva
lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
2.6.2006 13:14:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.6.2006 2:04:19   
turbo
Zavod financira izobraževanje za deficitarne poklice, tak poklic trgovec ni.
Papirje na csd pošiljajte priporočeno, se boste izognile številnim nevšečnostim.

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?