Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 31.5.2006 22:03:15
|
|
|
|
XXYY
|
No, pa se pridržujem tudi jaz jutri. Malo z 3 dnevno zamudo, ampak mislim, DA NIKOLI NI PREPOZNO ZAČETI. Jaz sem pa rekla, da bom jutr imela tak jedilnik: zajtrk: bela kava in 2 breskvi kosilo: solata ali pa kuhana cvetača (ne vem še točno) večerja: češnje, breskev ali kaj drugega - v glavnem bo sadje No, poročam jutri zvečer kako bo. To bo moj najlubši dan hujšanja. Se slišimo.
|
|
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 1.6.2006 7:30:37
|
|
|
|
April
|
Jutro! A si cel sladoled zmazala Lara? Jaz bi težko sam pri dveh kepcah ostala. Včeraj sem pojedla tisti kos torte. Zraven pa še en lonček mlečnega riža. To pa zato, ker ga sin ni hotel, stran hrane pa ne mečem rada. Danes pa sadje na sto načinov. Zjutraj sem pojedla suhe slive in si skuhala jabolčno čežano za potem. V hladilniku imam pa še kislo zelje.Mi je včeraj tako zapasal. Ovčka super, da nas je več. Smo že tako majhna skupina, pa se bojim, da ne bomo izumrli pred ciljem. Na kaj pa ti ciljaš?
|
|
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 1.6.2006 7:39:28
|
|
|
|
Kinokija
|
Kako je pa s pijačami? Kava, pa podobno? i am coffee adicct Danes imam RD, pa bom najbrz malo zamehurla. kaj danes lahko tudi zelenjavo ješ?
< Sporočilo je popravil Kinokija -- 1.6.2006 7:40:51 >
|
|
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 1.6.2006 8:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
uf, lara, tole tvoje pisanje je pa tako spodbudno, da bi jaz že zdavnaj bila vsaj za nekaj časa zraven, če ne bi imela zlomljene roke in tako ne morem kuhat. sem ravno malo začela pred padcem, potem pa nehala, ker ne morem vseh okoli mene terorizirat, kaj naj mi posebej skuhajo. škoda, z vami bi bilo lahko, ko imate tako super liderco. bravo!
|
|
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 1.6.2006 8:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija Kako je pa s pijačami? Kava, pa podobno? i am coffee adicct Danes imam RD, pa bom najbrz malo zamehurla. kaj danes lahko tudi zelenjavo ješ? kave lahko kolikor hočeš, le da brez mleka. se navadiš, če sem se jaz, se lahko vsak. Jaz že zdavnaj po dieti kave sploh več ne pijem z mlekom, mi po gnoju smrdi. Zelenjavo lahko, le da samo kuhano, nič zabeljeno.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 1.6.2006 8:24:37 >
|
|
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 1.6.2006 8:24:44
|
|
|
|
damjanai
|
Kinokija vse naj naj za tvoj praznik ... te si lahk privoščiš v neomejenih količinah , ker ne redijo ... sam pismo a nis mogla počakat z dieto do tvojga praznika pa pol začet ... vseen vse naj naj pa da se ti izpolnijo vse skrite želje . a katera ve kako velike kepice sladoleda imajo v mislih , ko napisejo tri kepice , ker pri men so lahko tri kepice tudi pol banjice ...ker nisem imela tocnih podatkov, grešit pa tudi nisem hotela .. sem se sladoledu z velikim trpljenjem in mukami odpovedala ... namest tega sem spila pa 1 l čaja ... ( pisi beri ...res mucno ampak uspelo mi je spit grenek čaj ) . Mislim kaj vse ne naredimo za lepoto .. no danes pa sadje .... juhej ... Uboga moja tehtnica , očitno ji je prekipelo moje skakanje na njo pa preverjanje kako gramčki letijo dol pa je raj kr manj pokazala dans zjutr
|
|
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 1.6.2006 8:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
no moj vsakodnevni prekršek je bela kava. ma j*** ga se ji ne odpovem pa če bo zarad nje pol kile šlo manj dol :) sladkam si pa vse z natrenom ker enostavno grenkobe v živlen ne prenašam ja dons se lahko je tut kako zelenavo ampak nej bo taka bl ta "nenasitna" :) ne krompir recimo :) ja sladoleda sem kr dost zmazala kr ene 3 konkretne kepice :) sej naslednič bom pa res raj kako torto :) ja spliš kva si pa delala z roko? kinojija teb pa hepi brzdej , pa dons si kr prvoš jutr pa naprej!
|
|
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 1.6.2006 8:43:05
|
|
|
|
April
|
kinokija vse naj naj, lahko si privoščiš sadno torto, tako se boš vsaj malo držala diete . Jaz vsak dan zjutraj pijem zelenkota z mlekom. Temu se pa ne odpovem. prvič je bilo isto in sem vseeno lepo hujšala. A ste ve tud nonstop lačne? Joj jaz sem že tisto zelje zmazala.
|
|
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 1.6.2006 9:38:21
|
|
|
|
Kinokija
|
Hvala za želje, dons res ni dan ta prai za začetek diete, ampak ko mine, pa začnemo. Bom pila popoldne domači borovničev liker, skor isto, a ne
|
|
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 1.6.2006 9:43:51
|
|
|
|
damjanai
|
kinokija ... borovničke itak sodijo v današnji jedilnik , šnopček ....je pa preventiva če bi slučajn bil kak bacil na borovničkah ... tko da itak nič ne grešiš
|
|
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 1.6.2006 10:01:24
|
|
|
|
anadejka
|
No evo superca jest se vam tut pridružim,mal z zamudo ampak nič hudega. A danes imaste sadni dan?No glih prav,jest sem tut že zjutrej začela z grozdjem,k mi je full zapasau,pa se ga bom kr držala čez dan,popoldne pa solatko.Sej smem ane? Kaj pa jutri sledi? Sm še frišna hujšarca pa še ne vem.Se bom pa kr navadla. Všeč mi je da vas je toliko tukaj,ker sama vem da ne bom zmogla.
|
|
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 1.6.2006 10:09:12
|
|
|
|
April
|
super vedno več nas je . Jaz bi najbrž že nehala, če se ne bi prijavila v skupino. Anadejka jutri so na vrsti beljakovine. Za zajtr imaš sadje, za kosilo in večerjo kaj mesnega. Jaz ne maram tok mesa, zato rajši jem jajca ali sir. Pa veliko zečenjave zraven. Ješ samo eno vrsto beljakovin. Ne mečat recimo jajca in sir. Za večerjo je isto kot za kosilo le pol manj. Jaz za kosilo že vse pojem, za večerjo imam pa ponavadi kakšne druge beljakovine kot za večerjo. Zraven kosila lahko poješ tudi košček polnozrnatega kruha in spiješ bistro juho.
|
|
|
|
RE: SUHICE 4. DAN - VITAMINI 1.6.2006 10:40:05
|
|
|
|
anadejka
|
Hvala April Tut jest ne maram preveč mesa,tko da bo verjetno solata z jajci,mnjam Drgač pa sem si že sprintala iz neta to 90-dnevno ločevalno dieto,pa se bom že navadla Verjetno pa bom imela še dosti uprašanj pa pa
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?