|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popoldanski test
31.5.2006 18:07:58   
Anonimen
pozdravljene vprasala bi ce test, za nosecnost lahk naredis tud  zdaj. recimo da sumim da sem noseca  ze 4 tedne in mi M zamuja kar dost, al lahk zdaj naredim test ? prosim ce je kera delal popoldan pa se ji je pokazalo user posted image  lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popoldanski test
31.5.2006 18:27:12   
polona25
če ti toliko časa že zamuja, pol sploh nima veze kdaj narediš test. Če si noseča je nosečniškega hormona tud popoldne dovolj. Jaz sem test naredila v obeh nosečnostih popoldan in je bil vedno user posted image .

Držim pesti za user posted image .

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2006 19:18:07   
kofetek2010
ja jaz in to pozno popoldan, 2 dni po pričakovani M in pokazalo je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2006 20:28:13   
x_srečka_x
Tudi jaz sem ga delala pozno zvečer in sta ble obe črtici močni in vidni.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2006 22:05:39   
Anonimen
hvala vsem za odgovor, sem naredila pa nic  bc test pa negativno. malo sem razocarana ker sem upala da sem user posted image  ker M mam tak neredn vsakih 38. malo sam razocarannauser posted image  ker se  zares trudiva in nama ne rata.pojutrisnem grem na pot mogoce bo pol kaj.  sam  cudno da M ni pa ni ,ker od zadnje je zdaj te malo vec kot 38 dni, kaj naj recem sem razocaranaaaaaaaaaa hvala...   vso sreco drugim ki si tako zelijo malih pikecovuser posted image  lpuser posted image  razocarana

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2006 7:52:08   
mala zirafa
Prej ali slej bo tudi vama uspelo.Drzim pestiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2006 0:19:46   
Anonimen
Jaz sem prvi test delala okoli 23.00 ponoči, pa se je druga črtica videla, sicer bolj svetla, ampak se je videla user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2006 16:21:31   
Ocenia
Mogoče je precej psihične obremenitve glede user posted image , zato M tudi ne dobiš. Poskušaj se čim bolj sprostiti, če greš na potovanje sedaj, bo to najbojše... in veliko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?