nova pri firefoxu - rabim pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

KIRA -> nova pri firefoxu - rabim pomoč (31.5.2006 13:50:53)

Grdoba mi zmrzuje že odkar sem ga naložila. Spravlja me ob živce.
Imam verzijo 1.5.0.3, uporabljam jo pa odkar so me na novo priklopili. Z dodatki in "extensions" sem zadovoljna, jih pa nimam prav dosti naloženih, le enih par. zmrzuje mi pa tudi če nima naloženih nič teh zadev. scrola mi po 1 ali 2 vrstici, pol zmrzne, isto je pri izpolnjevanju obrazcev.
Ie mi tega ni delal nikoli. če ne bom najdla izvora težav,  bom firefoxa vrgla dol, ker mi totalno žre živce. platformo imam Win XP. Spomina je dovolj (1G), tako da v tem ne more biti težava. programi laufajo običajno samo firewall + antivirus, pa Windows blinds - ampak ni razlike, če so naloženi ali če jih izklopim. Firefox mi zmrzuje vedno enako.
Mi zna kdo povedat, kako odpravit težavo???

Jančika_ -> RE: nova pri firefoxu - rabim pomoč (31.5.2006 15:02:20)

Jaz imam tudi to verzijo in mi ni še niti enkrat kakorkoli zaštekala. Tudi prejšnja ne, tako da ti ne znam pomagati. Ostale zadeve imam takšne kot ti, kolikor vem (nisem jaz kompjuter majster pri bajti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]).

KIRA -> RE: nova pri firefoxu - rabim pomoč (31.5.2006 17:13:48)

oooo, jančika. kaj pa Ie tud? pa kak firewall??  ma ne vem kaj bi lahko bil vzrok..

Jančika_ -> RE: nova pri firefoxu - rabim pomoč (31.5.2006 22:06:02)

IE je tudi še gor, Zonealarm, še en firewall na routerju. A si že zbrisala Firefox, pa ga nazaj naložila? Drugega se ne spomnim...

Nixxon -> RE: nova pri firefoxu - rabim pomoč (1.6.2006 11:49:46)

Maš vse dodatke updatane? Katere pa maš naložene?

Men je program zakooon.

Stran: [1]