sonja1 -> RE: Več denarja ali več časa za družino? (1.6.2006 10:19:22)
|
Hvala vsem, ki ste si vzeli čas prebrali moje (dolgo) pisemce in ga tudi komentirali![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] V bistvu bi na vsak odgovor lahko še kaj dodala, pojasnila, inp. saj je težko na kratko razložit in osvetlit vse strani problema pa če se še tako trudiš...Res zanimivo je brati tako različna razmišljanja! in vsak ima svoj prav - ker smo pač različni in imamo različne VREDNOTE(kot je zapisal(a) nekdo med vami, ki mi je po razmišljanju očitno zelo blizu!). Nekdo sprašuje ZAKAJ sprašujem sedaj, ko sem se že odločila - odločila se NISEM jaz, saj sem prepustila odločitev NJEMU, res pa sem pred tem povedala kaj so + in -, vendar tudi sama nisem znala jasno povedat ali mislim JA ali NE. Moj mož pravi, da imam 6 čut in da ponavadi vedno prav predvidim, kaj bo določena stvar prinesla tokrat pa je tudi moj čut zatajil. ..Vsaka odločitev bi prinesla pozitivne in negativne stvari....Še najbolj jasno je to, da bi bilo v enem primeru več denarja in manj časa za druženje (in obratno) zato sem tudi tako naslovila svoje sporočilo.
|
|
|
|