Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM ZA VAŠE MNENJE-ODTEKANJE VODE 31.5.2006 12:22:17
|
|
|
|
saraja
|
Tudi meni se je to dogajalo, pa mi je rekel G, da je to močan beli tok! Jaz sem bila ful panična glede tega! Kdaj imaš G? Pokliči ga in mu povej svojo situacijo! Bolje je, da greš na pregled zastonj, kot pa da si cele dneve v dvomih! Jaz sem to storila in sem bila zelo pomirjena! Zrihtaj in javi!
|
|
RE: PROSIM ZA VAŠE MNENJE-ODTEKANJE VODE 31.5.2006 12:39:37
|
|
|
|
Janeja
|
Takoj pojdi na pregled! Naredili bodo test in ugotovili, ali ti res odteka plodovnica. Meni se je isto zgodilo v 24 tednu. In žal je bila plodovnica. Držim pesti, da pri tebi ni in je le močan beli tok.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA VAŠE MNENJE-ODTEKANJE VODE 31.5.2006 12:39:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Šele čez 14 dni. Malo me je res strah, zato bom kar poklicala.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA VAŠE MNENJE-ODTEKANJE VODE 31.5.2006 13:45:27
|
|
|
|
tinkatonka
|
Pokliči ginekologa, povej situacijo, rekli ti bodo da pridi tja in ti naredili test če je plodovnica. Obstajajo pa tudi domači testi za odkrivanje plodovnice, ki jih kupiš v sanolaborju. Ampak bi šla na tvojem mestu kr k G, bo pregled zastonj, testi so namreč kar dragi, pa še bolj zihr je. Srčno upam da ni plodovnica. Pa javi! Lp Tina
|
|
RE: PROSIM ZA VAŠE MNENJE-ODTEKANJE VODE 31.5.2006 14:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
KAKO PA NAREDIJO TEST? JUTRU GREM H G.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA VAŠE MNENJE-ODTEKANJE VODE 31.5.2006 21:12:25
|
|
|
|
tinkatonka
|
Meni so test naredili v porodnišnici, ker moja G ni imela pripomočkov. Najprej so na vložek, ki sem ga imela zaradi izcedka polili tekočino, ki se ni obarvala modro, potem pa so mi naredili še bris in ga pomočili prav tako v raztopino, ki se ni obarvala, tako da je bil test negativen. To naredijo v minutki.
|
|
RE: PROSIM ZA VAŠE MNENJE-ODTEKANJE VODE 31.5.2006 21:15:18
|
|
|
|
tinkatonka
|
AJa še to.... Ko je meni odtekla plodovna voda (6 dni po PDP-ju), je sploh nisem čutila, kar naenkrat je bila pod mano lužica in po stegnu sem čutila vodo, nisem pa sploh čutila, da bi mi odtekla. Opisuješ poden občutek kot sem ga imela sama ko sem v 35 tednu sumila da gre za odtek plodovnice. Kot da bi dobila menstruacijo sem čutila, da je priteklo nekaj ven iz nožnice, no kot sem že prej napisala, je bilo ugotovljeno da ni bila plodovnica. Tudi pri tebi upam da je tako. Kako se pa drugače počutiš???
|
|
RE: PROSIM ZA VAŠE MNENJE-ODTEKANJE VODE 1.6.2006 6:59:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače sem ok, kar se tiče počutja mislim. Bomo danes videli kako in kaj. Držite pesti, ker še zdaleč ni pripravljen priti na svet.
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA VAŠE MNENJE-ODTEKANJE VODE 1.6.2006 7:38:28
|
|
|
|
tinkatonka
|
Držimo pesti! Sporoči ko prideš od G.
|
|
RE: PROSIM ZA VAŠE MNENJE-ODTEKANJE VODE 1.6.2006 19:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
VSE OK. MOJA JE ŠE VEDNO VARNO SPRAVLJENA V TREBUŠČKU. TO JE BELI TOK......
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA VAŠE MNENJE-ODTEKANJE VODE 2.6.2006 6:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Janeja. Mi je res kamen od srca padel.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......