Anonimen -> prazni folikli (31.5.2006 11:38:21)
|
Pozdravljene punce! Stalno prebiram tale forum, ampak nikjer nisem zasledila problema, ki mene muči. Upam, da mi bo znala katera odgovorit ali vsaj kaj malega svetovat. Že 4 leta se matrava zanositi, pa nič. Dala sva vse preiskave skozi (oba zdrava), tudi dve umetni oploditvi pa nič. jemala sem klomifen (pol tabletke na dan) in reagirala v redu, 4 folikle sem pridelala. ob inekcijah menogon in suprefact spreju sem pridelala 12 foliklov. to je vse super, lepo reagiram na zdravila, ampak problem pa je, da so vedno vsi folikli prazni, brez jajčec, razen ob inekcijah, ko smo našli 4 jajčeca in te nezrela, kilava. Glede na to da sva zdrava, je bilo zgleda že vsa štiri leta to problem in tudi v prihodnje bo tako. Je imela katere podobne izkušnje. Zakaj se to dogaja, kako se to pozdravi, če se sploh lahko, ali se lahko kako po naravni poti. Pa še eno vprašanje. Zelo slabo prenašam punkcijo. Prvič me je precej bolelo (čeprav zelo dobro prenašam bolečino) in na poti domov sem v avtu, sede skup padla. Boleti me začne šele po punkciji, ko je vsega konec. Drugič je bilo še huje, kri je lila iz mene, ko sem bila na stolu, nato pa sem še 2x skup padla od bolečin. Berem, da vse tako dobro prenašate, kaj naredite????????? Je katera zaprosila za kako protibolečinsko zadevo, a kaj komplicirajo? Najprej bi se prepričala kako je pri drugih, drug teden pa bom vprašala dr. Reša, ker se ne vležem več na tisti stol
|
|
|
|