honey
|
Ojla, punce! Sicer sem bolj udeleženka forumka Mesečnice, ker imam doma že 14 mes. , ampak včasih tud tegale mal prečekiram. Linda, najprej bi te vprašala, iz katerga konca Slovenije si. Ker mogoče bi bilo dobro, da pokličeš še v Postojnsko bolnišnico zaradi laparoskopije. Jaz sem bila naročena v Lj. zaradi operacije mioma na maternici za julija, v Postojni pa sem bila na vrsti čez 14 dni, ko sem poklicala. Poskusi! Drugač pa takole: na HSG-ju je tud mene fuuuulll bolel, ker sem mela zamašene jajcevode, pa so mi jih odmašl, ker ni bilo take krize, tko da je šlo. Prej sem jedla 8 mes. cyclo-proginovo, pa Klomifen, po HSG-ju pa sem v 5-ih mes. zanosila. Pa mal sem si psiho oprala, da sem nehala zaradi , pač pa res iz užitka. Pa drugo zaposlitev sem si najdla - zidat smo začel , tko da ni blo cajta mislt na drugo. Ne vem, men je pomagal! Tako da nikar ne obupaj, jaz mislim, da je za vsako, ki si želi , upanje, samo obupat ne smemo! Mi bomo začel drug mesec delat na novi , tko, da se bom najbrž zdej večkrat čekirala na tem forumu. Drugače pa res, v Postojni sem bla ful hitr na vrsti za laparo., pa tud prijazni so in dobr so nardil, moram rečt. Če te pa kaj drugega zanima, pa kar vprašaj!
|