mojamura -> RE: Le kaj se je zgodilo z našimi bivšimi? (7.6.2006 9:12:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Me prav zanima, ali ste tiste, ki tako grdo udrihate po svojih bivših, tako oh in sploh super krasne, da ne rečem "sanjske ženske" ali pa je tudi z vami (bilo) nekaj narobe, da ste si izbrale take "fuj in fej" partnerje (bivše). Grozno...in nekatere oslice ste šle celo večkrat na led?! mislim da nobena od nas, ki po tvojem sodeč 'udriha' po bivših, ni perfektna in brez napak. Ampak (zdaj bom pisala zase), nisem bila jaz pijana 5 dni v tednu, nisem prišla domov iz gostilne jaz da bi dedu eno primazala, ga še bolj oklofutala, nazadnje bi ga pa slekla in se spravila nanj proti njegovi volji, nisem jaz tista, ki je delala štale ponoči, da se ni dalo spati. Vse našteto je delal konkretno zdaj moj bivši. Šunkicino zgodbo pa si tudi prebrala, tak da... ko smo izbirale take partnerje, verjetno niso bili še taki (ker so rogove skrivali), ali pa smo me bile tak slepo zaljubljene. A da smo oslice? Ne vem kdo je zdaj večja oslica me ostale ali ti?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Najlažje je soditi nekoga katerega položaj ne poznaš. Poleg tega pa 100% nisi bila v niti malo podobnem položaju.
|
|
|
|