katis -> RE: Post Bombe (31.7.2006 10:48:54)
|
Ja cukrček, me meče že od 19.7., ko sva se zaročila...ampak je fora, da mi sedaj cajta kar kronično manjka. Že ko sem se po morju javila, sem vam hotla še isti dan vsem povedat, pa sem hotla tako lepo napisat (da ne bom samo zdivjala...) pa mi je kar pretekel vmes cel teden... In res, srečna sem! Pa še vsa sem bila v šoku, ker nisem vedela, da je moj tak romantik... me je zaprosil ponoči na morju, bil na kolenih, me zaprosil ter se hkrati opravičeval, da nima prstana in da bi rad, da ga skupaj izbereva.... tako, da je zaročni prstan hkrati spomin na to nepozabno morje. In nato sva se na poti domov oglasila še pri njegovih (ki so bili tudi na morju) in pri mojih (tudi na morju). Tako sva križarila od Lošinja pa vse počez po Istri... Kar je pa najlepše, da je vsa najina žlahta navdušena in se že veseli ohceti. Res, da bo hud finančni zalogaj ohcet za 80-90 ljudi. A tudi to bo. Vsekakor bo pa žurka... Pa še moje frendice so se že javlje, da mi grejo za družice.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] to bo hec...Komaj čakam. Sploh pa, da bom lahko rekla svojemu dragemu ''ti moj možek dragi''...
|
|
|
|