Jessy
|
Evo tudi mene! Se morem malce javiti, čeprav mi zadnje čase slabo uspeva s časom! Mi je Maja omenila, da ste se imele zelo fajn na srečanju! Na naslednjega pa upam, da uspe priti tudi meni! Vidim, da ste več ali manj pridne z nadaljevanjem diete. Meni je uspelo od konca izgubiti pol kile, torej imam skupno -10 kg, kot sem že zadnjič enkrat omenila. Drugače mi pa iz dneva v dan kilogrami nihajo. Enkrat je +1,5 kg, drugič je 0 kg, tretjič je -0,3 kg....čist odvisno, koliko pojem za večerjo. Je pa res, da se zdaj bolj ali manj pazim le pri količini, pa za kosilo res ne mešam dveh skupin na krožniku, edino včerej sem si privoščila čist mimo kosilo in večerjo, ker sva ravno praznovala tretjo obletnico poroke, tako da sem si pri kosilu zraven mesa dala tudi par sirovih tortelinov, za večerjo sem pa kalamare in pomfri jedla. Bom pa skušala biti čimbolj pridna! Za ponedeljkove sadne dneve ne vem, če se jih bom držala. Bom vidla sproti! Drgač sem pa jaz bolj za lunine poste in sicer ob mlajih in polnih lunah, tako da kar poročejte, kdaj se kaj začne in konča! Se mi zdi, da bom s tem več dosegla kot s sadnimi dnevi. Aja...pa če ste opazile, sem tudi zdaj naredila tabelco našega tehtanja in če bom le uspela, jo bom spet objavljala vsako sredo zvčer ali pa ob četrtkih, če se strinjate!
< Sporočilo je popravil Jessy -- 8.6.2006 13:47:38 >
|