|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah
29.5.2006 12:13:45   
Anonimen
Ojla RR-evci!

Zanima me, ce je katera/i od vas v podobni situaciji, ker mene ta ze kar nekaj casa muci in ne vem kako naj premagam ta strah.

Moj in jaz izhajava iz popolnoma drugacnih druzin in kroga prijateljev.

Sama ne izhajam iz premozne druzine, starse spostujem, so pac zaradi nizke izobrazbe in preprosteg nacina zivljenja malo manj razgledani, zato sem tudi sama dobivala temu primerno vzgojo in znanje. Fant, ki izhaja iz razgledane druzine, je poln smisla za humor in kadar smo v krogu njegovih igra vedno glavno vloga komika, vse je lepo in prav, vsi z mano vred se zabavamo, meddtem, ko pri meni je vse bolj zalostno, tudi zato, ker nikoli nisem imela ne vem kaksnih (prijateljskih) odnosov doma. On je zelo navezan na druzino, tako da sva okrog v glavnem z njegovimi, vozi me po restavracijah, zabavah in krajih, kateri so zame vsi novi, z njim okusam in spoznavam stvari, ki jih je mogoce ze marsikdo spoznal v otrostvu/mladosti, jaz pac te priloznosti nisem imela. Vem, da mu jaz cesa podobnega ne bom nikoli morala nuditi, bilo bi mi pa v veliko veselje.

Zaradi dolocenih okoliscin, ki so nespremenljive in za katere sva vedela ze od samega zacetka, sva tudi vedno v druzbi njegovih prijateljev. Hudo mi je, ker ne more spoznati mojih.

Rada bi mu dala nekaj mojega, pa nic nimam. Vem, da me je vzljubil zaradi ljubezni, da sem mu vsec, vendar pa imam zadnje case kar ta strah, da se me bo slej ko prej navelical, ker ne bom vec zanimiva. Jaz pa, nasprotno, z njim dozivim zmeraj kaj novega in nepoznanega. Skupaj sva 2,5 leti, kaksnih vecjih problemov nimava. Tolazim se, da ce je ljubezen prava, se nimas kaj bati, pa vendarle me ustrahuje kadar slisim kako se pari razhajajo, ker je nekdo spoznal drugega, bolj zanimivega.

Vceraj, v avtu, ko sva se vracala z vikenda, je bila po radiu skladba od Cher “Do you believe in love after love”, pa sem mu rekla, da naj odgovori. Odgovor je bil takojsen in odlocen “yes”, potem pa celo pot nisva vec govorila.

Bojim se, da me mogoce ne ljubi vec…upam pa da se zelo motim.

No, nekomu sem se morala izpovedat, hvala ker ste to vi na RR.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah
29.5.2006 12:20:59   
baguSka
Oprosti preden odgovorim, me zanima le to koliko si stara??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 12:22:27   
Bubamaraa
Praviš da bi mu rada dala nekaj svojega...Saj mu daješ ljubezen in spoštovanje.....Kar je neprecenljivo in veliko več vredno kot marsikatera materialna dobrina......
Zato se ne obremenjuj in mu dokaži z malenkostmi koliko ti pomeni, pa čeprav bo to stik roke, topel pogled ali ukraden poljub......

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2006 12:32:31   
Anonimen
Napisala si začetek moje zgodbe user posted image . Nadaljevanje pri meni je skupno življenje, poroka in sedaj dojenček user posted image .
Ne vem kakšen je tvoj fant, moj je užival v vsakem mojem presenečenem pogledu, skromnosti, veselih vzklikih, solzi presenečenja, sreče...in še danes pravi, da ne bi te skromne deklice zamenjal za nič na svetu.
Kaj bi počel z razvajeno pupo, ki ima vsega polno rit in bi ga le izkoriščala? Raje je osrečeval nekoga, ki tega do sedaj ni poznal, ni imel...
Tudi jaz sem se počutila bedno, ker mu nisem mogla nuditi ničesar razen sebe.
Toda ko sem pričela delati in sem imela svoj denar, sem tudi jaz prispevala v najin lonček. Počutila sem se bolje.
Danes poznam drugo življenje, tiste skomne deklice ni več, s časoma je izginila... Danes vem kaj hočem in stremim za tem, da bom to dosegla. Včasih sem si to le na tihem želela in skrivaj upala da bom doživela...
Če je to slabo, ne vem, vem le to, da sem srečna in da imam svojega možeka zeloooooo rada user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2006 12:36:19   
Dejča
Verjamem, da te včasih popade malodušje, toda skupaj sta že kar nekaj časa, v katerem je on pokazal, da mu ni le do zunanjega blišča ipd., ampak bolj ceni pravo ljubezen. Zakaj mu ti ne bi mogla ničesar dati - misliš, da je pomembno le to, da ga pelješ v fancy restavracije? Pojdita kam na izlet, v naravo, s kolesi ... Za to, da skupni čas preživita pestro in zanimivo, ni potrebno veliko denarja - bolj pomembna je domišljija.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2006 12:38:29   
Dejča
Bravo, Sramežljivka!!! user posted image  user posted image  user posted image  Sem vesela, da nekateri moški vidijo še kaj drugega kot umetne bionde, ki pri moških padajo le na denar!!!

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2006 12:44:22   
andrejka82
Uzivaj sreco in bodi vesela, da si spoznala takega urejenega fanta, kot pa kakega pretepaca ali zadetega izmecka, ki bi te vlacil pod mostovi.
Ce sta srecna, se prosim ne ubadaj, kaj bo ce bo, ampak uzivaj to ljubezen, dajes mu pa itak nekaj unikatnega, kajti vsaka ljubezen je unikatna, pa naj bo okitena z zlatom, ali pa s cisto ljubeznijo in skromna.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2006 13:32:35   
Anonimen
S tistimi, ki imajo poštimano glavo, je lepo bit in to ne glede na količino njihovega denarja, malo, več, ogromno....

Denar spreminja šibke karakterje; močnim samo olajša življenje, nič drugega. Če se imata lepo, samo uživajta in si ne delajta problemov po nepotrebnem. Ti itak pridejo ko jih najmanj pričakujemo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
29.5.2006 13:42:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2006 13:42:29   
soncicaT
Glej, anonimna..on je s tabo...ne s tvojo žlahto. Enostavno se prepusti, čimmanj uporabljaj svoj um, uživaj, predvsem ga imej rada, ljubi ga in reči svojemu strahecu, naj se lepo spoka stran, ker pri vama nima kaj iskat.

Vsak človek ima svojo zgodbo, on prispeva nekaj , in ti prispevaš nekaj (svojo modrost, sebe, ljubezen)..

Kaj je še bolj pomembnega v življenju kot ljubezen?

Prosim ne sekiraj se, bodi samozavestna, spoštuj se!

Pa še nekaj: Nikoli se ne sramuj svojih staršev...sigurno so se trudili na svoj način kljub nizki izobrazbi. Zato niso nič manj kot starši tvojega fanta, veš.

Pa-pa.

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 29.5.2006 13:44:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2006 15:39:41   
Anonimen
Oba sva stara cez 30 in od lanskega leta tudi ziviva skupaj v najemniskem stanovanju, imam tudi dostojno sluzbo in dohodke, ne valjava pa se v denarju, samo pac pozna se, da je on iz kroga ljudi, ki veliko vec vejo in imajo.

Saj imate vsi prav in tocno to sem tudi sama vedno rekla, da vse kar mu lahko dam je cista ljubezen in pac tako kot me je sprejel, tako me ima. Samo da enkrat, ko sem mu  omenila, da bi mu vcasih dala se kaj vec, da pac nimam, ni nic rekel, da ima pa mojo ljubezen, in to me je kar malo zabolelo.

Tako da vcasih res ni lahko. Tudi zato ker vem, da je imel same posebne punce pred mano (med njimi neka tuja ex-manekenka), ki so mu lahko dale se kaj drugega kot ljubezen…no ampak on se je sedaj odlocil zame in vedel ja kaj bo dobil.

Ima pa sestro, ki ne najde in ne najde ta pravega, ker bi rada enga macota z denarjem, sam da so vsi ti, ki jih spozna, sami prevaranti. Sta pa onadva najboljsa prjatla (to me vcasih mal moti!) in  v bistvu ji moj skos isce kaksnega. No tko da mislim in upam, da je moj drugacen. Mah... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.5.2006 9:29:45   
Anonimen
Anonimna jaz se strinjam s predhodnicami, so ti vse lepo odgovorile.
Tako da strahec stran......
Bodi sproščena, nasmejana, podarjaj mu nežne poglede, objemčke, stiske rok,...

Srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2006 10:37:58   
mamsi
A pa si mu ti povedala, kako se počutiš, tako kot nam? Če mu nisi, mu hitro povej, pa tudi tisto ga vprašaj, ali mu je dovolj samo tvoja ljubezen. Ko boš slišala iz njegovih ust, boš šele prepričana, me ti ne moremo tega pričarat. Sicer pa, vsaj veš, zakaj je s tabo. Če ni drugih razlogov kot ljubezen, potem je vse ok. Pa še to, če boš prepričana, da vzgoja diktira slog tvojega življenja, si lahko sama zapiraš vrata v življenju. V tvoji glavi je vsa energija, domišljija in korajža za pestro življenje.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2006 10:48:50   
baguSka
Predvsem pa: BODI TO KAR SI IN NE IGRAJ!!!

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2006 12:15:25   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
"Do you believe in love after love”, pa sem mu rekla, da naj odgovori. Odgovor je bil takojsen in odlocen "yes”, potem pa celo pot nisva vec govorila.

In zakaj misliš da nisi ti tista love after love, ki je nastala po neki pretekli vezi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?