|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dogodek v mestu Gogi ;))))
29.5.2006 14:29:01   
ada2
moja otroka imata tudi še nekaj oblačil od mene in moje sestre, ki so stare čez 30 let, ampak so lepe in cele. takih plesnivih tudi jaz ne bi oblekla dojenčku. drugače pa vzamem vse kar mi kdo ponudi. Nuša je taka razposajenka, da če bi hotela, da je skoz čista bi jo mogla 10x na dan preobleči. to namreč dela moja svakinja, pa tudi nič rabljenega noče vzet za svoja sinova, ker onadva pa že ne bosta starih cot nosila.potem pa se ne smeta v parku na toboganu spuščat, pa na gugalnici gugat, da o pesku sploh ne govorim. jo je skoraj kap trofla, ko mi ju je 1x zaupala v varstvo in smo se vrnili domov kot iz fronte. ta mali (5 let) je v blato padel, ta večji (7) pa je nogomet igral in je parkrat fajn branil in je imel prej svetlo modro trenirko na kolenih zeleno. od takrat še nista smela sama k nam. uživala sta pa 100 na uro.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.5.2006 14:46:00   
soncicaT
Res ne poznam njene zgodbe..vem pa, da so marsikateri starši "mal za luno", če lahk tako rečem.

Pa tud jaz sem si predstavljala oranžne cuclje in to in vem da mora bit grozno...

Sam jaz sem taka, da če me ni šmirglal tolk let, zakaj bi zdaj silila vanj...oziroma se sploh obremenjevala, a mi bo dal kej al ne...

Sramežljivka, ne sekiraj se, po moje on preprosto ne razume.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.5.2006 14:48:49   
Anonimen
Spet neki filozofiramo tlele user posted image . A nisem nekje prebrala, da je svet narejen preprosto?
Dež je zunaj in jaz sem vam pač povedala kaj je blo čez vikend. Simpl ku pasul! Zdej sem pa razvajena, zamirljiva...user posted image
Ne sej Sončica ne pozna moje zgodbe iz otroštva, če bi jo, bi dva dni skupaj jokala.
Razvajena sem pa zdaj ja in razvadil me je mož in jaz sama.
Pa kaj, enkrat v življenju je bit prou fajn razvajen, če sem že v otroštvu poznala le pištolo na sencah, prazen trebuh, pa jok do jutranjih ur...
Na obisk sem priška k babici, on pač tam živi. Materializem se mi pa ne zdi, če bi šel v BC po body za jurja. Pa ni nujno da v BC, ta trgovina je le pol kilometra stran od njihove hiše, zato jo omenjam. En body folk al pa kaka igračka, ga ne bi pobralo, če bi opravil ta podvig user posted image

Kuk me Radha zagovarja user posted image

Tjazy pa kaj je s teboj? Spet neki filozofiraš? Dej se no skuliri, ker sem skor počla od smeha, ko sem prebrala: "Sramezljivka.. kolk globoko v sebe pa vidis iz te pozicije? "
Ti bi kot psiholog obupal nad mano, ker ti ne bi dala nobnih globokih odgovorov. Al bi pa jaz na tvojem črnem usnjenem stolu prej zaspala, preden bi ti dognal, kaj bi prišlo iz moje podzavesti.
Sicer pa te ne štekam. Jaz se popolnoma nič ne obremenjujem z svojo preteklostjo, se ne smilim sama sebi, gledam na svet pozitivno...Skratka zame so stvari pospravljene in me ne bolijo-vsaka stvar je za nekaj dobra, če ne drugega, sem zdaj močnejša. Tebi pa grejo na jetra ljudje, ki se smilijo sami sebi, ki jamrajo, pa nič ne naredijo, da bi bilo bolje... In kaj hočeš zdaj od mene, da ti pridem na plan z težkimi izjavami, da bi dognal...kaj? Zakaj?
Povej nam rajš kaj si ušpičil čez vikend, da preženemo ta deževen dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
29.5.2006 14:52:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
29.5.2006 14:57:26   
soncek&luna
sramezljivka tole sem se pa prav nasmejala... maricka in ti nehvaleznica nisi tega vzela... ja groza mladina danasnja user posted image user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.5.2006 14:58:16   
Anonimen
[/quote]
No,smrklja razvajena!!!Osvajala me pa vseen nauš!Sicer bo šiba pela!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
29.5.2006 15:21:21   
Anja**
Sramezljivka,

naša oma (letnik 1919) bi bla vesela, če bi izvedela, da živijo tudi njeni sodobniki user posted image .
vsem okoli sebe ponuja cote iz šestdesetih: 100% sinthetik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.5.2006 15:39:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

Tjazy pa kaj je s teboj? Spet neki filozofiraš? Dej se no skuliri,
Povej nam rajš kaj si ušpičil čez vikend, da preženemo ta deževen dan user posted image

Ok ok... kaj zdej tezis.. user posted image  Rec.. ni to pr men.. pa pika...
user posted image user posted image user posted image
Ma ves.. kaj se bova midva rajs o seksu menla.. Kle se se najboljs razumeva.. user posted image user posted image  

Cez vikend.. mah nic zlo posebnega.. ni blo nic raznih izjav starih mam pa stricev pa tet in tasc in tastov.. Dolgocasno v primerjavi s teboj..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
29.5.2006 15:45:46   
Anonimen
user posted image Mmmmhmmm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
29.5.2006 16:00:00   
dulcinea
Sramezljivka, a je tvoaj zgodba iz otroštva na kakem forumu opisana? Če je, bi jo prav rada  prebrala. Pa če bi  mi likn neposredne povezave dala, ker se mi ne da iskat...

Lp, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.5.2006 16:13:45   
Sita
Moj mož predlaga, da mu neseš rabljene ola gume. Saj niso še nič preluknjane. malo so sicer za spucat, no ...user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.5.2006 16:51:41   
soncicaT
Ok, sramežljivka, oprosti, res ne poznam tvoje zgodbe in sem se res prenaglila.

Bom raje tiho.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.5.2006 17:52:57   
vampirka
user posted image user posted image user posted image  sem se nasmejala! Pričarala pa sem si sliko svoje stare mame (ki bo kmalu 80) in je patološki zbiralec. Prepolne omare zastarelih brisač, posteljnine, blaga in seveda tudi vse krame, ki jo je kdajkoli posedoval kateri od njenih vnukov...Edino, da ona razume, ko ji v treh različnih tonih (najprej prijazno, potem zelo počasi in razumljivo in na koncu s kakšno kletvico) poveš, da tega ne rabiš! Ampak nima pa haska, da bi kaj preč vrgel, ker gre takoj v smeti iskat in pospravi nazaj user posted image ...Me pa prav zanima reakcija tvojega fotra, ko mu boš prinesla njegovo staro kramo...če je kaj na mojo staro mamo, potem bo ful vesel user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.5.2006 10:41:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Sramezljivka, a je tvoaj zgodba iz otroštva na kakem forumu opisana? Če je, bi jo prav rada  prebrala. Pa če bi  mi likn neposredne povezave dala, ker se mi ne da iskat...

Lp, D

Ne svoje zgodbe pa res nisem opisovala tule na forumu. Kadar je pač kaka tema nanesla na takšne in drugačne dogodke v otroštvu sem pripisala kak izsek iz svojega. Kdor si je slučajno zapomnil, pač ve kako je bilo pri nas...

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
30.5.2006 12:12:59   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka
Vsa leta je živel 5 min stran od mene, pa mu je "pozabiti me" uspevalo 17 let.

Pozabil ni, samo kontakta ni hotel, znal, zmogel, ustvariti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime
samma

rzanima me vaše mnenje o imenih za fantka

Staš (30%)

Tej (17%)

Svit (50%)

Pij (3%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!