Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vrtec-malo časa z otrokom 29.5.2006 10:38:55
|
|
|
|
tiktak
|
Kako ste se kaj navadile, ko ste dale otroka v vrtec, da tako malo časa preživite z njim? Naša mala je šla v začetku maja v vrtec, jaz pa sredi maja v službo. Sploh se ne morem navaditi, da sem tako malo z njo. Popoldne jo vidim le 3 ure, potem gre pa že spat. Jo tako pogrešam. . Kdaj se bom navadila na to? Mogoče je problem tudi v tem, da imam novo službo; pravzaprav sem sploh prvič v službi. Saj vzdušje je super, ampak nimam še nič kaj konkretnega za delat (sem bila do sedaj le 4-krat v službi, zdaj pa sem na bolniški, ker ima mala vneta ušesa), ker sem pripravnica. Zjutraj ko grem v službo, se zadržujem, da se ne zjokam, ko sem v službi je o.k., ko pa pridem domov se pa skor zjokam od veselja ko jo vidim. Sem čudna, ali je to normalno? Dajte me malo potolažit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2006 10:42:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vrtec-malo časa z otrokom 29.5.2006 11:22:31
|
|
|
|
muki1
|
Čas celi vse rane. Tudi pri meni je bilo tako. Popolnoma enako, ampak minevajo dnevi, tedni....kar naenkrat ugotoviš, da si tako padla not, da se ploh več ne spomniš, kako je bilo, ko si bila cele dneve doma. Pač se trudiš, da tisti čas maksimalno izkoristite. Pa tudi ko pride plača si lahko marsikaj privoščiš. Več kot si si lahko, ko si bila doma, če si bila brez prihodka . Saj bo, lahko si srečna, da si službo sploh dobila, dandanes je to že prava redkost.
< Sporočilo je popravil muki1 -- 29.5.2006 11:23:45 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?